Hanojen hoito-ohjeet

Så här tar du hand om och rengör dina blandare

Tulostukseen sopiva versio hoito-ohjeistamme, klikkaa tästä.

ULKOISET METALLIPINNAT

Suosittelemme kuivaamaan hanat usein, jotta ne säilyvät uudenveroisina. Näin saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu pintaan niin helposti eikä sinun tarvitse käyttää ympäristöä kuormittavia aineita. Viikkosiivouksessa on suositeltavaa käyttää pehmeää liinaa ja mietoa saippualiuosta tai muuta nestemäistä, pH-neutraalia puhdistusainetta. Huuhtele sen jälkeen puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä, kuivalla liinalla.

EHKÄISE KALKKISAOSTUMAT

Jotta kalkki ei pääsisi tarttumaan pintoihin, vedä peukalolla säännöllisin väliajoin suihkusuuttimen tai suihkusiivilän kumiosien päältä. Poista tarttunut lika, kalkki ja saostumat tarkoitukseen sopivalla puhdistusaineella. Lue puhdistusaineen ohjeet huolellisesti. Myös talousetikka (enint. 12-prosenttinen) tehoaa
hyvin kalkkitahroihin. Hiero sitä pintaan, anna vaikuttaa, huuhtele pois puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä. Voit myös poistaa kalkin suihkusuuttimesta tai koko suihkusiivilästä upottamalla sen hetkeksi etikkakylpyyn.

VALITSE PUHDISTUSAINE HUOLELLA

Vältä kovien hankaussienien ja hiovia aineita sisältävien puhdistusaineiden käyttöä, koska ne voivat vaurioittaa pintakäsittelyä pysyvästi. Älä myöskään koskaan käytä happoja tai kloori- tai alkoholipitoisia puhdistusaineita, sillä ne voivat aiheuttaa pintaan ikävännäköisiä läiskiä ja vaurioita. Jos käytät tällaisia aineita hanan lähellä, huolehdi siitä, että suojaat hanan roiskeilta. Älä myöskään suihkuta puhdistusainetta suoraan hanaan, sillä sen sisäpuoliset osat voivat vaurioitua. On epätodennäköistä, että
hanan jokin osa tarvitsisi voitelua, mutta jos niin käy, käytä ainoastaan silikonirasvaa.

ESTÄ JÄÄTYMINEN

Älä kuljeta hanaa tai säilytä sitä talvella tiloissa, joissa on jäätymisriski, koska hanassa olevat vesijäämät voivat jäätyä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Palvelu

Hoito-ohjeet

Lue, miten huolehdit INR-kylpyhuonekalustuksestasi mahdollisimman hyvin.

Lue lisää

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Lue lisää