litet badrum

Hanojen hoito-ohjeet

Näin hoidat ja puhdistat hanat

Tulostukseen sopiva versio hoito-ohjeistamme, klikkaa tästä.

ULKOISET METALLIPINNAT

Suosittelemme kuivaamaan hanat usein, jotta ne säilyvät uudenveroisina. Näin saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu pintaan niin helposti eikä sinun tarvitse käyttää ympäristöä kuormittavia aineita. Viikkosiivouksessa on suositeltavaa käyttää pehmeää liinaa ja mietoa saippualiuosta tai muuta nestemäistä, pH-neutraalia puhdistusainetta. Huuhtele sen jälkeen puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä, kuivalla liinalla.

EKALKINPOISTO JA PUHDISTUS

Jotta kalkki ei pääsisi tarttumaan pintoihin, hankaa tai vedä peukalolla säännöllisin väliajoin suihkusuuttimen tai suihkupään kumiosien päältä. Silloin useimmat kalkkijäämät poistuvat automaattisesti suihkussa. Suosittelemme myös säännöllistä kalkinpoistoa, jotta kumiosat eivät tukkeutuisi ja ylipaineen vuoksi tuote rikkoutuisi ajan myötä. Käytä kotitalousetikkaa (max. 12 %). Hiero sitä pintaan, anna vaikuttaa, huuhtele pois puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä. Voit myös poistaa kalkin suihkusuuttimesta tai koko suihkupäästä upottamalla sen hetkeksi etikkakylpyyn.

VALITSE PUHDISTUSAINE HUOLELLA

Vältä kovien hankaussienien ja hiovia aineita sisältävien puhdistusaineiden käyttöä, koska ne voivat vaurioittaa pintakäsittelyä pysyvästi. Älä myöskään koskaan käytä happoja tai kloori- tai alkoholipitoisia puhdistusaineita, sillä ne voivat aiheuttaa pintaan ikävännäköisiä läiskiä ja vaurioita. Jos käytät tällaisia aineita hanan lähellä, huolehdi siitä, että suojaat hanan roiskeilta. Älä myöskään suihkuta puhdistusainetta suoraan hanaan, sillä sen sisäpuoliset osat voivat vaurioitua. On epätodennäköistä, että
hanan jokin osa tarvitsisi voitelua, mutta jos niin käy, käytä ainoastaan silikonirasvaa.

ESTÄ JÄÄTYMINEN

Älä kuljeta hanaa tai säilytä sitä talvella tiloissa, joissa on jäätymisriski, koska hanassa olevat vesijäämät voivat jäätyä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Palvelu

Hoito-ohjeet

Lue, miten huolehdit INR-kylpyhuonekalustuksestasi mahdollisimman hyvin.

Katso lisää

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää