Suihkusäilytusratkaisujen hoito-ohjeet

Näin pidät huolta suihkusäilytysratkaisuista

Tulostukseen sopiva versio hoito-ohjeistamme, klikkaa tästä.

METALLI- JA AKRYYLIPINNAT

Suosittelemme kuivaamaan suihkutilan säilytysratkaisut usein, jotta ne pysyvät uudenveroisina. Näin saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu pintaan niin helposti eikä sinun tarvitse käyttää ympäristöä kuormittavia aineita. Viikkosiivouksessa on suositeltavaa käyttää pehmeää sientä tai liinaa ja mietoa saippualiuosta tai muuta nestemäistä, pH-neutraalia puhdistusainetta. Huuhtele sen jälkeen puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä, kuivalla liinalla.

EHKÄISE KALKKISAOSTUMAT

Poista tarttunut lika, kalkki ja saostumat tarkoitukseen sopivalla puhdistusaineella. Lue puhdistusaineen ohjeet huolellisesti. Myös talousetikka (enint. 12-prosenttinen) tehoaa hyvin kalkkitahroihin. Hiero sitä pintaan, anna vaikuttaa, huuhtele pois puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä.

VALITSE PUHDISTUSAINE HUOLELLA

Vältä kovien hankaussienien ja hiovia aineita sisältävien puhdistusaineiden käyttöä, koska ne voivat vaurioittaa pintakäsittelyä pysyvästi. Älä myöskään koskaan käytä happoja tai kloori- tai alkoholipitoisia puhdistusaineita, sillä ne voivat aiheuttaa pintaan ikävännäköisiä läiskiä ja vaurioita. Jos käytät tällaisia aineita suihkutilan säilytysjärjestelmien lähellä, huolehdi siitä, että suojaat hanan roiskeilta.

Suihkusäilytys PILE

Kaikki metallipinnat on suositeltavaa puhdistaa tarvittaessa pehmeällä liinalla. Puhdistuksessa voidaan käyttää mietoa saippualiuosta tai astianpesuainetta. Lika- ja kalkkitahrat poistat helpoiten tarkoitukseen sopivalla puhdistusaineella. Lue ohjeet huolellisesti. Myös talousetikka (enint. 12-prosenttinen) tehoaa hyvin kalkkitahroihin. Hiero sitä pintaan, anna vaikuttaa, huuhtele pois puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä.


Vältä aina liuottimien, kovien hankaussienien ja hiovia aineita sisältävien hankausjauheiden käyttöä. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile sitä aina ensin pienelle alueelle.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää

Palvelu

Hoito-ohjeet

Lue, miten huolehdit INR-kylpyhuonekalustuksestasi mahdollisimman hyvin.

Katso lisää