< >

KATTOSUIHKUT

INR design + Mora technology inside

Pohjoismaista muotoilua ja insinööritaitoa edustavat MIST- ja EASE-kattosuihkut on kehitetty yhteistyössä Moran kanssa, ja niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus. Kauniin ulkoasun, ergonomisen muotoilun sekä suurenmoisen innovatiivisen sisäpuolen ansiosta MIST ja EASE tekevät suihkuhetkistä tavallista ihanampia.

Yksityiskohdat

Värivaihtoehdot

EASE

Koska EASE-suihkun muotokieli on sovitettu erityisesti ARC-, TRAC- ja EPIC-sarjojen kulmikkaisiin heloihin, se huokuu hienostuneisuutta pienimmissäkin yksityiskohdissaan aina nelikulmaisesta suihkupäästä tyylipuhtaisiin vaihtimiin. Valitse kromi, musta tai valkoinen suihkuletku tai monitoimisuihku kromilla.

Tutustu EASE kattosuihkuun

Käsisuihku

Siroa käsisuihkua ja suihkuletkua on saatavana täysin kromattuna sekä valkoisin tai mustin yksityiskohdin viimeisteltynä.

Tuotteen sivuille

Monitoimisuihku

Jos valitset monitoimisen käsisuihkun – joka on aina täysin kromattu – voit suihkutellessasi vaihdella kolmen suihkutoiminnon välillä. Ne ovat normaali, monitoiminen ja hierova suihku.

Tuotteen sivulle

  • Ø250 mm pyöreä suihkupää (MIST)
  • Nelikulmainen suihkupää, 250 x 250 mm (EASE)
  • Säädettävä suihkutanko
  • Mora Technology Inside
  • Easy Clean – Kalkinpoistojärjestelmä
  • Eco Flow -toiminto säästää vettä
  • Safe Temp -toiminto suojaa vedenpaineen vaihteluilta ja yllättäviltä lämpötilan muutoksilta
  • Valmistettu Ruotsissa
  • 5 vuoden takuu

TÄYTTÄÄ KORKEAT POHJOISMAISET VAATIMUKSET

Kaikki Mora Technology Inside -tekniikalla varustetut INR-kattosuihkut käyvät läpi laajamittaiset testit, joilla varmistetaan, että suihkut kestävät Pohjoismaiden korkean vedenpaineen. Sekoittimia testataan jopa viisi kertaa enemmän kuin paineen ollessa normaali. Näin varmistetaan, että voit nauttia suihkuistasi turvallisin mielin. MIST- ja EASE-suihkuissa on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia – kuten Safe temp, Easy clean, Eco flow ja tasapainotettu paine – jotka takaavat mukavuuden ja turvallisuuden.

Tutustu kaikkiin kattosuihkuihin

MIST

Pyöreässä MIST-mallissa on kattosuihku sekä sauvamainen tai monitoiminen käsisuihku. Värivaihtoehtoja on useita. Tyylikkäät ja ergonomisesti muotoillut MIST-mallit sopivat hyvin yhteen LINC- ja SYNC-mallistojen suihkuseinien kanssa. Mora Technology Inside -tekniikan ansiosta tarjolla on monia innovatiivisia toimintoja, joita ei muissa markkinoilla olevissa suihkuissa ole. Suihkuissa on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine.

Tutustu MIST kattosuihkuun

SAUVAMAINEN KÄSISUIHKU

Siroa käsisuihkua ja suihkuletkua on saatavana täysin kromattuna sekä valkoisin tai mustin yksityiskohdin viimeisteltynä. 

Tuotteen sivulle

Monitoimisuihku

Jos valitset monitoimisuihkun – joka on aina täysin kromattu – voit suihkutellessasi vaihdella kolmen suihkutoiminnon välillä. Ne ovat normaali, monitoimi ja hierova suihku.

Tuotteen sivulle

Neljä valittua suosikkia

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja monitoimikäsisuihkulla

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä ja kromiviimeistellyllä 3-toimisella käsisuihkulla LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Kromi

Hinta alk 830 €

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä, ja letkulle ja käsisuihkulle on useita värivaihtoehtoja LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 830 €

Takdusch

EASE

I samarbete med Mora – en svensktillverkad takdusch som förenar det bästa av två världar: estetisk och ergonomisk design på utsidan och världsledande blandarteknologi på insidan. EASE är en i höjdled justerbar takdusch med fyrkantig taksil och 3-funktionshanddusch som harmonierar med de kantiga beslagen i duschserierna ARC och EPIC.

Kromi

Hinta alk 990 €

Kattosuihku

EASE termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. EASE-kattosuihkun korkeutta voi säätää, ja siinä on nelikulmainen suihkupää, joka sopii hienosti yhteen ARC- ja EPIC-suihkusarjojemme kulmikkaiden helojen kanssa.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 990 €

Yhdisteltäviä tuotteita

Suihkuseinät

PESUALLAS­HANAT

SUIHKUSÄILYTYS

Pyyhekuivaimet

BLACK EDITION

Noudata mustaa linjaa kylpyhuoneessa ja viimeistele ilme mustalla pyyhekuivaimella ja hanalla.

Lue lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

 

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää