Viskan Grip

Viskan Gripin tyylikäs muotoilu ja selkeä ulkoasu on alumiinisen vedinlistan ansiota, joka sekä korostaa muotoilua että tekee kalusteesta erityisen kestävän. Vedinlista on samanvärinen kuin kaluste. Kaikki INR-kylpyhuonekalusteet valmistetaan Ruotsissa ja niissä on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuoden ajan.

Mitat

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Korkeus: 490 mm

Syvyys: 345 / 425 mm

Värivaihtoehdot

Valkoinen Harmaa Musta

Maksimaalista säilytystilaa

Tasapainoinen Viskan tarjoaa optimaalista säilytystilaa tilavilla laatikoilla. Sarjasta löytyy kalusteita, joiden leveys on 40 cm -  120 cm. Sarjan pienimmässä 40 cm:n kalusteessa on ovi, kun taas leveimmän 120 cm:n kalusteen voit saada neljällä laatikolla ja kahdella pesualtaalla. Sarjan pienimmät kalusteet 40 ja 50 cm ovat syvyydeltään valikoimamme pienimmät, joten ne sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin.

Piensäilytys

Mustasta alumiinista ja luonnontammesta valmistettu laatikon sisäosa, jotka pitää pientavarasi järjestyksessä. Käännä se saadaksesi kätevän säilytysratkaisun meikkikynillesi ja hammasharjoillesi. 

Säilytysratkaisut

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmät useassa koossa ja versioissa, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Upouusi Twin korkea kaappi kaksipuolisella peiliovella.

Luo omat allaskalusteesi

Meidän kalusteverstaassamme luot juuri sinulle sopivan kylpyhuonekalusteesi ja varustat sen haluamillasi vaihtoehdoilla. Valaistus kalusteen sisälle ja alle, kaksinkertainen sähköpistorasia ja tietysti hana ja pohjaventtiili yhteensopivalla tyylillä. Valitse säilytysjärjestelmä ja tyylikäs peili, ja olet ottanut suuren askeleen eteenpäin uuden kylpyhuoneesi sisustamisessa. 

Luo oma kalusteesi

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Valitse ja luo allaskalusteesi

Sarjan värivaihtoehtoja ovat Premium White, Light Sand, Still Grey ja puuviilu Black Oak. Musta puuviilu petsataan ja lakataan sen jälkeen TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä.

Kaikki Viskan Grip

Viskan pesuallas kivikomposiittia pesuallashana Steel Vector.

Kaksi erilaista pesuallas vaihtoehtoa

Valitse klassinen posliinipesuallas tai ohuempi kivikomposiittiallas, jolla on kulmikkaampi muoto. Voit saada Viskan 120 -kalusteeseen yhden tai kaksi pesuallasta. Allas voidaan asettaa joko keskelle, oikealle tai vasemmalle. Yhdistä matala hana ja vesilukko Easy-Clean Pop-up pohjaventtiilillä.

Materiaalit


Lisävarusteet

Täydennä kalustettasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella. Kalusteeseen on saatavana tunnelmaa luova, liiketunnistimella varustettu valaistus ja pistorasia. Jokaiseen ylälaatikkoon sisältyy vakiovarustuksena kaksi kätevää lokerikkoa, mutta voit halutessasi tilata lisää lokerikkoja.

Plus Light

Kalusteen alla ja ylälaatikossa on sensoriohjattu LED-valaistus, joka syttyy, kun tulet huoneeseen. 3000 K, 150–530 Lm. Säädä aikaa ja etäisyyttä haluamallasi tavalla.

Pohjaventtiili Easy-Clean

Nosta, huuhtele ja laita takaisin. Saatavana sekä ylivuotoaukolliseen, että ylivuotoaukottomaan pesualtaaseen. Hanat ja pohjaventtiilit

Aito viilu

Viilumme leikataan käsin, sahataan, sovitetaan ja yhdistetään luonnollisen ja elävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Kaikissa allaskalusteissa on pintakäsittely TX Top Extreme™, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta.

Materiaalit


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää