VISKAN Grip 40 ja peili FEEL 40.
VISKAN Grip 50, Still Grey (NCS-väri S 4000-N) ja peilikaappi STAGE 50.
VISKAN Grip 60 ja peili SCENE 60.
VISKAN Grip 80, NCS-väri S 4005-Y20R ja peilikaappi STAGE 80.
VISKAN Grip 100 ja peili LOOX 90.
VISKAN Grip 120, NCS-väri S 8005-R80B.
< >

VISKAN Grip

Minimalistinen muotoilu käytännöllisellä vedinlistalla

VISKAN Gripin tyylikäs muotoilu ja näyttävä profiili nostavat esiin sisäisen minimalistisi. Anna sille oma leimasi yhdistämällä haluamasi värisävy tyylikkääseen ja kätevään mustaan, valkoiseen tai harmaaseen vedinlistaan. Viimeistele GRIP-kaluste linjakkaan ohuella kivikomposiitti pesualtaalla. Jos kuitenkin pidät enemmän posliinista, se sopii yhtä hyvin.

Yksityiskohdat

Leveydet

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Vaihtoehdot

Posliini- tai kivikomposiittipesuallas

Värivaihtoehdot

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Funktionaalinen muotoilu

Kaikkein ajattomin allaskalusteemme on päivitetty sekä sisältä että ulkoa. Täysin ulosvedettävät ja pehmeästi sulkeutuvat Grass-laatikot eivät tuskin tuo sinulle pettymystä nyt tai 15 vuoden kuluttua. Valkopigmentoidusta tammesta valmistetut Organizer-lokerot auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä. Kaikki VISKAN  allaskaapit on tiivistetty TX Top Extreme ™ -pintakäsittelyllä, joka takaa sinulle turvallisen investoinnin ja pitkän käyttöiän.

VISKAN Grip

Tee kalusteestasi yksilöllinen

VISKAN Grip kalusteet sopivat moneen eri tyyliin. Löydät sopivan vaihtoehdon huoneen koosta riippumatta -pienimmästä ovellisesta mallista leveimpään kalusteeseen, jossa on neljä laatikkoa ja tuplapesuallas. Lisää yksi tai useampi Pluspakettimme, niin saat valaistuksen allaskaapin alle ja kaksoispistorasian alimpaan laatikkoon – kaikki tietysti valmiiksikoottuna.

VISKAN Grip

Valitse joko klassinen posliinipesuallas tai mattavalkoinen kivikomposiittipesuallas. Voit testata miltä vaihtoehdot näyttävät tuotesivulla.

Kampanja

Kalustepaketti, johon kuuluu laadukas VISKAN Grip 60 allaskaappi Premium White ja täysin varustettu peilikaappi STAGE 60.

Tutustu kampanjaan

Luo persoonallinen ilme

VISKAN kalustesarjassa on korkeatasoinen perusvarustelu, mutta et tule katumaan, jos lisäät muutaman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Kuinka olisi valaistus kalusteen alla tai kätevä kaksoispistorasia vaikka kihartimelle?

 

Anna kylpyhuoneesi heijastaa persoonallisuuttasi – valitse kylpyhuonekalusteihin suosikkivärisi. Tai valitse yksi tarkkaan valituista ajankohtaisista Accent-väreistämme.

NCS

INR:ssä työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa, jotta tuotteelle saadaan mahdollisimman pitkä elinkaari.

Materiaalit

Kaikissa kalusteissa on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja iskuilta.
Tuotteet

Kova ja vedenpitävä TX Top Extreme™ -pintakäsittely kapseloi ja suojaa. Sisältyy vakiona kaikkiin kalusteisiimme, peilikaappeihimme sekä säilytysratkaisuihimme.

Top Extreme™

Valitse Easy-Clean pop-up pohjaventtiili, niin puhtaanapidosta tulee helppoa. Nosta ja huuhtele.

Lue lisää

Kun ajattelemme säilytystä, ajattelemme leveyttä, kapeutta, korkeutta, mataluutta ja syvyyttä..

Yhteensopiva säilytys

Organizer-lokero, Natural Oak ja mustaa harjattua alumiinia. 10 cm leveä. Toimitetaan 2 kappaleen pakkauksessa kaikkien kalusteiden mukana. Voit vapaasti täydentää muillakin tuotteilla.
Tuotteet

Vår praktiska, vändbara småförvaring ingår i två exemplar. Fyll upp hela lådan genom att beställa till fler – och glöm inte eluttaget.

Våra pluspaket

Meidän kotona

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Suunnittele

Suunnittelutyökalut

Suunnittele ikoninen kylpyhuoneesi Kalusteverstaassa ja Suihkuverstaassa. Vie valmis suunnitelmasi jälleenmyyjälle.

 

Katso lisää
Kaikki peilimme ja peilikaappimme.

Sarjat

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää