V I S K A N  G R I P

Minimalistinen muotoilu käytännöllisellä vedinlistalla

Viskan Gripin tyylikäs muotoilu ja näyttävä profiili nostavat esiin sisäisen minimalistisi. Anna sille oma leimasi yhdistämällä haluamasi värisävy tyylikkääseen ja kätevään mustaan, valkoiseen tai harmaaseen vedinlistaan. Viimeistele Grip-kaluste linjakkaan ohuella kivikomposiitti pesualtaalla. Jos kuitenkin pidät enemmän posliinista, se sopii yhtä hyvin.

Yksityiskohdat

Leveydet

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Korkeus: 490 mm

Syvyys: 345 mm

Pesuallasvaihtoehdot

Posliini

Kivikomposiitti

Värivaihtoehdot

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Tee kalusteestasi yksilöllinen

Viskan on klassista kalustesuunnittelua parhaimmillaan ja se tarjoaa monia vaihtoehtoja, joihin voit helposti tutustua digitaalisessa kalustesuunnittelutyökalussamme. Aloita valitsemalla kylpyhuoneeseesi sopiva kalustemalli. Haluatko allaskaapin valkoisena, harmaana vai valitsemassasi NCS-värissä? Katso, kuinka allaskalusteen ilme muuttuu

Luo oma kaluste


Kaikki kalusteet

Laatua ja toimivuutta

Laadun suhteen voit odottaa parasta. Grass Vionaron palkitut ja pehmeästi sulkeutuvat laatikot toimivat täydellisesti, vakaasti ja kestävät ikuisesti. Kuten myös kaksi laadukasta pesuallasversiota. Kaikissa Viskaneissa on pintakäsittely TX Top Extreme™, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta 15 vuotta tai kauemmin.

Kaikki allaskalusteet

Valitse joko klassinen posliinipesuallas tai mattavalkoinen kivikomposiittipesuallas. Voit testata miltä vaihtoehdot näyttävät tuotesivulla.

Loistavat lisävarusteet

Kun olet päättänyt minkä allaskalustemallin haluat, on aika miettiä lisävarusteita. Kaksoispistorasia alemmassa laatikossa on suosittu vaihtoehto, joka helpottaa arkea. Sensoriohjattu valaistus liiketunnistimella laatikossa ja kalusteen alla on toinen. Lue lisää lisävarusteistamme ja testaa niitä digitaalisessa suunnittelutyökalussamme.

Lisävarusteet


Lisää loistavia innovaatioita

Kampanja kalustepaketti

Kalustepaketti, johon kuuluu laadukas Viskan Grip 60 allaskaappi Premium White ja täysin varustettu peilikaappi Stage 60. Tarjous on voimassa jälleenmyyjiemme kautta 31.8.2023 asti. 

Tutustu kampanjaan

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Luo persoonallinen ilme kalusteeseen

Kalustesarjoissa on korkeatasoinen varustelutaso, mutta et tule katumaan sitä, jos lisäät yhden tai useamman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Kuinka olisi liiketunnistimella ohjattu led-valaistus tai kaksoispistorasia alalaatikossa?

Suunnittele

Suunnittelutyökalut

Suunnittele ikoninen kylpyhuoneesi Kalusteverstaassa ja Suihkuverstaassa. Vie valmis suunnitelmasi jälleenmyyjälle.

 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

NCS & INR Accent

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää
Plus Power tarkoittaa kaksoispistorasiaa (220 V) alemmassa laatikossa oikealla.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Lisävarusteet

Valaistus laatiokoiden sisällä ja kalusteen alla on hyödyllinen lisävaruste ja erityisen käytännöllinen yöllä.

Katso lisää
Pesuallashana STEEL VOYAGE, Brushed Bronze.

Sarjat

Pesuallas­hanat

Pesuallashanasi antaa kylpyhuoneelle luonnetta ja on tärkeä elementti riippumatta siitä, minkä mallin valitset. Yhdistä samanväriseen pop-up pohjaventtiiliin luodaksesi yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneessa. 

Katso lisää
badrumsskåp

Sarjat

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää
GRAND Walnot™.

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuonekalusteet

Viskan Solid

Viskan Sarja tarjoaa jokaiselle jotakin, piditpä sitten minimalistisesta tai klassisesta tyylistä. Valitse vetimet ja nupit monista hienoista vaihtoehdoista tai vetimetön Push Tipmatic vaihtoehto.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Viskan Classic

Viskan kalustesarjassa on korkeatasoinen perusvarustelu, mutta et tule katumaan, jos lisäät muutaman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Kuinka olisi valaistus kalusteen sisällä ja sen alla tai kätevä kaksoispistorasia vaikka kihartimelle?

Katso lisää
badrumsmöbler grand grip

Kylpyhuonekalusteet

Grand Grip

Grand-kaluste hemmottelee tilavalla ja tarkasti suunnitellulla säilytyksellä, sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja äänentoistolla, jota ohjaat puhelimesi kautta.  

Katso lisää