Timeless® - Pintakäsittely, jonka ansiosta lasi on helpompi puhdistaa

Lasi on elävä materiaali, johon päivittäinen käyttö vaikuttaa. Kova vesi, puhdistusaineet ja shampoo- ja saippuatuotteiden jäämät voivat ajan myötä tehdä tavallisten suihkulasien todella puhtaana pitämisestä haastavaa.Timeless on pysyvä pintakäsittely, joka tiivistää pinnan lasin kovettumisen aikana ja tekee siitä sileämmän ja siten se on helpompi pitää puhtaana. Timeless® voidaan valita useimpiin suihkuseinämalleihimme.

Timeless® lasin edut

Timeless® -lasin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta vesi valuu pois suihkulasista nopeasti jättämättä vaikeita kalkkikerrostumia tai likaa, jotka voisivat muuten jäädä lasin pinnalle useiden vuosien käytön ja riittämättömän puhdistuksen jälkeen. Timeless-lasin ominaisuudet aktivoituvat kovettumisen yhteydessä ja säilyvät lasin pinnassa koko käyttöiän ajan. Timelessin täyden hyödyn saamiseksi on tärkeää, että kuivaat lasin lastalla jokaisen suihkukerran jälkeene. 

Lasivaihtoehtomme


Tutustu myös näihin

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Suihkuseinälasimme

Kaikki suihkuseinämme ovat CE-merkitty ja lasit on valmistettu lämpökarkaistusta turvalasista turvallisuutesi vuoksi.

Katso lisää
Viskan posliini pesuallas

Laatu

Tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää