< >

LINC

LINC on maailman ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suihkuseinämallisto, jolla on joutsenmerkki. Kyseessä on siis erityisen ympäristöystävällinen vaihtoehto, jonka jokaisen osan voi kierrättää. Suihkumallisto LINC tarjoaa lähes rajattomat valintamahdollisuudet. Saat 6 mm:n lasin lukuisissa eri malleissa ja eri ominaisuuksilla. Patentoidun nostosaranan ansiosta seinät kääntyvät kätevästi 180 astetta. Malleja löytyy moniin eri tarpeisiin, joten voit sijoittaa suihkuseinän nurkkaan, syvennykseen, keskelle seinää tai kylpyammeen reunaan.

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

6 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilmaiseksi kunkin mallin mittausväleissä.

Profiilit

Angel & Niagara - Huippusuositut suihkunurkat

ANGEL ja NIAGARA suihkuseinät ovat yhä vuodesta toiseen suosituimmat suihkuseinämme. Ne ovat saatavana usealla eri koko-, lasi-, profiili- ja vedinvaihtoehdoilla. Kaikki suihkuseinät ovat kääntyviä ja voit vapaati yhdistellä eri kokoisia suihkuseiniä keskenään. Niagara suihkuseinää ei tarvitse asentaa seinään nähden suoraan kulmaan, mikä on kätevää silloin kun suihkun lähellä on esimerkiksi ikkuna.

Tutustu Niagara suihkuseiniin

LINC Angel i tyylipuhtaassa Raita-lasissa. 

  • 6 mm lasi
  • Valmistettu ruotsissa
  • Joutsenmerkitty
  • 15 vuoden takuu
  • Erikoismitoitus ilman lisäkuluja
  • Voidaan useimmiten leikata viistoon
  • Kiiltävät, mattahopeat tai valkoiset helat
  • Valitse vedin tai kahva
  • Nostosaranan avulla suihkuovi nousee 7 mm avoimessa tilassa
  • Ovet voidaan kääntää kokonaan seinää vasten

Joutsenmerkityssä LINC suihkumallistossa on suihkunurkkia ja suihkuovia sekä suureen että pieneen suihkutilaan. Valitse yksi tai useampi suihkuovi tai kiinteä suihkuseinä, joista useimmat voidaan räätälöidä ilman erillistä kulua. LINC malliston roiskeilta suojaavat laahustiivisteet ja magneettitiivisteet kuuluvat vakiovarustukseen ja ovat vaihdettavissa. Valitse kuudesta 6 mm:n paksuisesta lasivaihtoehdosta, jotka antavat oman ainutlaatuisen luonteen kylpyhuoneeseen.

Katso kaikki LINC suihkuseinät

Kalteva katto tai nurkka? Lue lisää

Ikkuna väärässä paikassa?

Patentoidun LINC nostosaranan ansiosta voit löytää näppärän ratkaisun ongelmaan, joka vaikutti aluksi mahdottomalta.

Lue lisää

LINC juuri sinun tarpeisiin

LINC tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet luoda unelmiesi suihkutila. Yhdistä kauniisiin suihkulaseihimme kiiltävä, mattahopea tai mattavalkoinen profiili ja tunnusmerkkimme - pyöreä reikävedin. Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin ja lisävarusteisiin ja ota iso askel lähemmäksi unelmiesi suihkutilaa!

Kiiltävä

Valkoinen

Tuotteet

Lasi

Eri paksuus, opasiteetti ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun luomisessa.

Lue lisää laseista

Liimaa LINC tukevasti seinään Ruuviton asennus  -menetelmällä

Älykkäin suihkutilaratkaisu on PILE, joka sulautuu LINC seinäprofiiliin. Saatavana samalla pintakäsittelyllä kuin LINC profiilit.

 

Minun kylpyhuoneeni

Neljä valittua suosikkia

Suihkuseinä

LINC Angel

vakiomitat

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC Angel on saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti, mutta myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Pintakäsittely
Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta
Hinta alk
823 €

Suihkuseinä

LINC Niagara

matalampi

Suositut LINC Niagara -suihkukulmat, tässä matalampi 1800 mm:n versio – täydellinen kesämökille tai viiston katon alle. Voidaan liimata.

Pintakäsittely
Kiiltävä
Hinta alk
870 €

Suihkuseinä

LINC 2

mittojen mukaan

Vaihdettavilla tiivistelistoilla varustettu suihkuovi 6 mm paksusta lasista pieniin suihkusyvennyksiin. Pohjoismainen LINC on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Pintakäsittely
Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta
Hinta alk
791 €

Suihkuseinä

LINC 20

mittojen mukaan

Käytännöllinen seinäke 6 mm paksusta lasista, verhotanko ja vaihdettava tiivistelista. LINC 20 on saatavana useina kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE.

Pintakäsittely
Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen
Hinta alk
780 €

Yhdistele LINC suihkuseinään

Pyyhekuivaimet

Suihkusäilytys

Kylpyhuonekalusteet

ICONIC by Helin

Harmoniset ja vaaleat sävyt kylpyhuonekalusteissa, lattiassa ja seinissä yhdessä puisten yksityiskohtien ja vihreiden kasvien kanssa luo rauhallisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

Tutustu Helinin kylpyhuoneeseen

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka, säilytyshyllyt ja kattosuihku edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

 

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää