Pesuallashanat

Pesuallashanasi antaa kylpyhuoneelle luonnetta ja on tärkeä elementti riippumatta siitä, minkä mallin valitset. Yhdistä samanväriseen pop-up pohjaventtiiliin luodaksesi yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneessa. Kaikki pesuallashanamme on suunniteltu ja testattu niin, että voit nauttia monien vuosien ongelmattomasta käytöstä.

SLEEK

Kauniin muotoilukielensä sekä kromisen, valkoisen tai mustan yläpintansa ansiosta SLEEK saa aikaan leikkisän, mutta samalla ylellisen vaikutelman koko kylpyhuoneeseen. SLEEK on saatavana korkeana sekä matalana versiona. Valitse juuri sinun kylpyhuoneen värimaailman sopiva hana.

Kromi - Valkoinen - Musta

Tutustu SLEEK

POSH

POSH on suunniteltu erityisesti niitä varten, joidenka mielestä hanaan saa kiinnittää huomiota. Kallista ja käännä vipua ja katso, miten vesi virtaa pehmeästi ja tyylikkäässä kaaressa. POSH on itsestään selvä valinta maalaisromanttista tyyliä suosiville tai muuten vain retrotyylistä hanaa etsiville.

Kromi – Messinki

Tutustu POSH

STRICT

Kulmikas pesuallashana kromattuna tai mattamustana. Erityisen hyvä valinta, jos haluat kylpyhuoneeseesi selkeitä linjoja. STRICT sopii erinomaisesti yhteen kulmikkaiden ARC- ja EPIC-sarjan suihkuseinien sekä suoralinjaisimpien kalusteidemme kanssa. Yhdistä EASE-kattosuihkuun.

Kromi – Musta

Tutustu STRICT

CASUAL

CASUAL on todellinen monipuolinen pesuallashana, joka sopii useimpiin tyyleihin.

Kromi

Tutustu CASUAL

Pesuallashana

SLEEK

Kauniin muotoilukielensä sekä kromisen, valkoisen tai mustan yläpintansa ansiosta SLEEK saa aikaan leikkisän, mutta samalla ylellisen vaikutelman koko kylpyhuoneeseen. SLEEK on saatavana myös täysin mattavalkoisena ja mattamustana versiona.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 290 €

Pesuallashana

CASUAL

Klassisen muotoilunsa ansiosta CASUAL sopii hyvin kaikkiin kalusteisiimme ja täyttää tehtävänsä loisteliaasti. Todellinen yleissekoittaja, joka toimii useimmissa yhteyksissä ja sopii useimpiin tyyleihin.

Kromi

Hinta alk 220 €

Pesuallashana

STRICT

Kulmikas pesuallashana kromattuna tai mattamustana. Erityisen hyvä valinta, jos haluat kylpyhuoneeseesi selkeitä linjoja. Sopii erinomaisesti yhteen kulmikkaiden ARC- ja EPIC-sarjojen suihkuseinien kanssa.

Kromi Musta

Hinta alk 330 €

Pesuallashana

POSH

Tyylikäs POSH herättää huomiota kaikkialla. Se on itsestään selvä valinta maalaisromanttista tyyliä suosiville tai muuten vain retrotyylistä hanaa etsiville.

Messinki Kromi

Hinta alk 330 €

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää