Opas: Suihkuseinä

Suihkuseinä opas: NÄIN VALITSET OIKEAN SUIHKUSEINÄN

Jos etsit uutta suihkuseinää, olet aivan oikeassa paikassa. Kenties olet juuri aloittamassa haastavaa mutta hauskaa kylpyhuonehanketta ja etsiskelet paraikaa parasta suihkuseinämerkkiä. Mahdollisesti olet jo hieman pidemmällä – sinulla on jo hyvä kuva valikoimasta ja olet valmis tekemään päätöksiä.

Oli tilanteesi mikä hyvänsä, meillä on varmasti tarpeisiisi sopiva suihkuseinä. INR on Pohjoismaiden johtava laadukkaiden suihkuseinien valmistaja. Kokemusta meillä on jo 30 vuoden ajalta, ja valikoimassamme on suihkuseiniä kaikkiin tarpeisiin. Tutustu siis laajaan valikoimaamme!

Katso suihkuseinät >

VALITSE SUIHKUSEINÄTYYPPI

Kulmaan asennettava suihkuseinä seinäprofiileilla varustettuna tai ilman niitä. 

Suihkunurkat

Suihkuseinät, joissa on yksi tai useampi ovi. Saatavana seinäprofiililla varustettuna tai ilman sitä.

Suihkuovet

Valikoimassamme on useita vaihtoehtoja myös sinulle, joka haluat sijoittaa suihkuseinän keskelle tilaa.

Suihkuseinä keskellä seinää

Jos lattian kaadoissa olisi parantamisen varaa, suihkukaappi on todennäköisesti paras ratkaisu.

Suihkukaapit

Mikäli haluat käydä suihkussa ammeessa, suihkuseinä voidaan sijoittaa ammeen reunalle.

Kylpyammeseinäke

MIKSI INR:N SUIHKUSEINÄ?

INR on valmistanut lasisia suihkuseiniä mittatilaustyönä jo 30 vuoden ajan, joten voimme liioittelematta kutsua itseämme älykkäiden suihkutilaratkaisujen asiantuntijaksi. Perusvalikoimaamme kuuluu kuutisenkymmentä erilaista suihkuseinämallia: on suihkukulmia, suihkusyvennysseiniä, keskelle lattiaa sijoitettavia suihkuseiniä ja lasisia liukuovia. Useimmista on saatavana erilaisia versioita, ja lasin paksuus voi olla 6, 8 tai 10 mm. Se on kuitenkin oikeastaan vasta alkua.

Suihkuseiniä niin mahdollisiin kuin mahdottomiinkin kylpyhuoneisiin

Sellaisia suihkuseiniä, joita emme olisi valmistaneet 30 toimintavuotemme aikana, ei ole paljoa. Jos vastoin todennäköisyyksiä et kuitenkaan löydä sopivaa suihkuseinää laajasta perusvalikoimastamme, voit aivan hyvin suunnitella oman ratkaisusi. Malmössä sijaitsevalla pääkonttorillamme on osasto, joka työskentelee räätälöityjen suihkuseinien parissa. Yleensä hoidamme kaiken piirustusten laatimisesta itse mukautukseen.

Luonnoksesta valmiiksi suihkuseinäksi

Jos haluat suunnitella oman suihkuratkaisusi, vaivattominta on käyttää lähtökohtana jotain valikoimamme suihkuseinää, laatia yksinkertainen piirustus ja viedä se jälleenmyyjälle, joka auttaa sinut eteenpäin. Aikaa piirustuksesta suihkuseinän valmistumiseen kannattaa varata noin kolme viikkoa. Lue lisää tilaustyönä valmistettavista suihkuseinistämme. Lue lisää tilaustyönä valmistettavista suihkuseinistämme.

Kaikki suihkuseinät

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

 

Katso lisää

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää