Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Jos etsit uutta suihkuseinää, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Hyödynnä suihkuvalintaopastamme ja löydä juuri oikea suihkuseinä kylpyhuoneeseesi!

Ennen kuin etenet suihkutilan suunnittelussa lasin, mallin ja värin valintaan, on hyvä ensin kartoittaa minkä tyyppinen suihkuseinä sopii kylpyhuoneeseesi ja tarpeisiisi parhaiten. Kannattaako suihkuseinä sijoittaa kylpyhuoneen kulmaan, syvennykseen, keskelle seinää tilanjakajaksi, vai onko suihkukaappi ehkä paras vaihtoehto?

6 yleistä suihkuseinämallia:

  • Suihkunurkka
  • Tilanjakaja
  • Suihkuovi
  • Suihkuseinä keskellä tilaa
  • Suihkukaappi
  • Ammeseinä

Kun olet tehnyt tämän ensimmäisen tärkeän päätöksen, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen: Haluatko suihkuseinän yhdellä vai useammalla ovella? Etsitkö suihkuseinää, jossa on kiinteä profiili, vai pidätkö selkeistä lasipinnoista, joissa on helat? Haluatko esimerkiksi kirkkaan vai harmaan lasin, kiiltävät vai mustat kahvat?

seuihkuseinä musta

Suihkunurkka

Nurkkaan sijoitettava suihkuseinä eli suihkunurkka on meidän myydyin ja kysytyin suihkutilaratkaisu. Valikoimastamme löytyy erilaisia ​​kulmaratkaisuja, jotka kiinnitetään seinään joko seinäprofiililla tai heloilla. Ovivaihtoehdoista voit valita taitto-ovet tai suorat tai kaarretut ovet. Näitä kaikkia yhdistää se, että ne on asennettu kylpyhuoneen nurkkaan ja ne koostuvat kahdesta tai useammasta lasiosasta, jotka takaa käytännöllisen ja rentouttavan suihkualueen.

5 suihkunurkkamallia

seuihkuseinä lasi
taittua suihkuseinä
Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Ensiluokkainen suihkuseinävalinta.
suihkuseinä

tilanjakaja

Kiinteä tai kääntyvä lasiseinä on yksinkertainen ja trendikäs ratkaisu, joka sopii useimpiin ja etenkin pieniin kylpyhuoneisiin. On kuitenkin hyvä huomioida, että ratkaisu, jossa on vain yksi lasiseinä ei välttämättä pidä vettä täysin suihkutilassa vaan sinun on hyväksyttävä, että vettä roiskuu myös suihkun ulkopuolelle.

Tilanjakajamallit

Jos kylpyhuoneessasi on rajoitetusti tilaa, keskeltä taittuvat ovet on suositeltava ratkaisu sinulle. Saatavana sekä kulmaan, että syvennykseen.
suihkuseinä suihkuovi

Suihkuovi

Toinen yleinen suihkutilaratkaisu on suihkuovi, joka on asennettu syvennykseen tai suihkutilan yhteydessä olevan saunan oveksi. Voit valita juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan suihkuoven useista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Jos tilaa on rajoitetusti, suosittelemme LINC Flexin käytännöllisiä taitto-ovia, jotka toimivat erittäin hyvin pienissä kylpyhuoneissa, sillä ne kääntyvät seinää vasten nipuksi. Voit myös yhdistää ne PILE -suihkusäilytysratkaisuun, joka sulautuu seinäprofiiliin.

6 suihkuovimallia

Jos kaipaat suihkutilaan yksityisyyttä, on suihkunurkka oikea ratkaisu. Avoin suihkutila tilanjakajalla on tyylikäs, mutta tunnelma ei ole yhtä suojattu ja rauhallinen kuin kahden suihkuseinän ympäröimässä suihkutilassa.
suihkuseinä keskelle tilaa

Suihku keskelle tilaa

Massiivinen walk-in suihkuseinä, joka on asennettu keskelle tilaa. Valitse tämä suihkuseinä, jos haluat näyttävän yksityiskohdan kylpyhuoneeseesi. Tämä walk-in ratkaisu edellyttää, että lattiakaivo on oikeassa kohdassa ja lattiakaadot ovat tehty hyvin, koska mallissa ei ole alatiivistettä.

2 walk-in mallia

Suihkukaappi on paras valinta, jos kylpyhuoneen lattiakaato tai vedeneristys on puutteellinen.
suihkuseinä suihkukaappi

Suihkukaappi

Suihkukaappi on paras valinta, jos sinulla on puutteelliset lattiakaadot tai jos tiedät, että kylpyhuoneen vedeneristys on puutteellinen. Suihkukaappi on ratkaisu, jossa on allas ja tiiviit ovet, jotka estävät veden kulkeutumisen suihkukaapin ulkopuolelle.

Suihkukaappimallit

 

suihkuseinä ammeseina

Ammeseinä

Jos et halua luopua kylpyammeesta mutta tahtoisit kuitenkin silloin tällöin käydä suihkussa, ammeseinä ammeen reunalla on tyylikäs ja kätevä ratkaisu. Se sopii hyvin varsinkin lapsiperheille.

Ammeseinämallit

 

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää
Mittojen mukaan räätälöity suihkuseinä ARC 4 Original, väri Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Miksi INR:n suihkuseinä?

INR on valmistanut lasisia suihkuseiniä mittatilaustyönä jo 30 vuoden ajan, joten voimme liioittelematta kutsua itseämme suihkutilaratkaisujen asiantuntijaksi. Perusvalikoimaamme kuuluu seitsemänkymmentä erilaista suihkuseinämallia: suihkunurkat, suihkuovet, keskelle lattiaa sijoitettavat suihkuseinät ja lasiset liukuovet. Useimmista on saatavana erilaisia versioita, joiden lasin paksuus on 6, 8 tai 10 mm. Se on kuitenkin oikeastaan vasta alkua.

Suihkuseinät kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kylpyhuoneisiin

Sellaisia suihkuseiniä, joita emme olisi valmistaneet toimintavuosiemme aikana, ei ole paljoa. Jos et löydä laajasta perusvalikoimastamme huolimatta sopivaa suihkuseinää, voit suunnitella oman ratkaisusi ja me valmistamme sen sinulle. Omat suihkuspesialistimme piirtävät ja räätälöivät suihkuseinän juuri sinun tarpeisiin sopivaksi ja lisäksi tämä kuuluu useimmiten suihkumallin perushintaan.  

Luonnoksesta valmis suihkuseinä

Kun haluat luoda oman suihkuseinän, helpoin tapa on ensin tutustua perusvalikoimaamme ja sen pohjalta piirtää yksinkertainen piirros mittoineen ja ottaa se mukaan jälleenmyyjälle. Piirroksesta valmiiseen suihkuseinään kestää noin kolme viikkoa.