GRAND Walnot™.

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™

Minkälaiset odotukset sinulla on kylpyhuoneesi sisustukselta? Tietysti, että se kestää kauan. Valitettavasti tämä ei ole aina itsestään selvää. Siksi kehitimme TX Top Extreme™ -pintakäsittelyn, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle. Ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Kaikissa kalusteissa on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja iskuilta.
Tuotteet

Mikä on TX Top Extreme™?

Pintakäsittely TX Top Extreme™ on kehitetty läheisessä yhteistyössä INR:n ja yhden maailman johtavien maalinvalmistajien kanssa. Tavoitteena oli kehittää pintakäsittely, joka kestäisi vaativaa kylpyhuoneympäristöä vähintään 15 vuoden ajan. Onnistuimme siinä.

Lue lisää

Mitkä tuotteet on käsitelty TX Top Extreme™-lakalla?

Kaikkien kalusteiden, peilikaappien ja säilytysratkaisuiden ulkoiset puupinnat INR:n valikoimassa vuodesta 2019 lähtien. Kalusteisiin ruiskulakataan TX Top Extreme™-lakkaa, jonka ansiosta tuotteen pinta on aivan yhtenäinen ja saumaton. Lakalla tiivistetty pinta on samanaikaisesti kivenkova ja silkkinen.

Kylpyhuonekalusteet

Mikä tekee TX Top Extreme™-lakasta niin ainutlaatuisen?

Kova ja vedenkestävä TX Top Extreme™ -pinta tiivistää ja suojaa. Kosteudenkestävyys vähintään kolme kertaa normaalia suurempi ja kestää iskuja jopa kaksinkertasesti. INR on ainoa Pohjoismainen yritys, joka tarjoaa TX Top Extreme™ -lakattuja tuotteita


Lisätietoja

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää

Tietoa INR

Laatu

INR:n tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää