Accent / NCS

Hyödynnä mahdollisuus maalauttaa allaskalusteet, peilikaapit sekä säilytysratkaisut, jollakin NCS-värikartan 2050 värivaihtoehdosta. Tai valitse yksi suunnittelijoidemme valitsemista Ac-cent-väreistä, jotka on valittu erityisesti kylpyhuoneeseen sopiviksi ja sävyt on poimittua poh-joismaiseen luontoon sävymaailmasta. Digitaalisessa kalusteverstaassamme, voit katsoa miltä eri Accent-värit näyttävät valitsemassasi kalusteessa. Ilmoita tilauksen yhteydessä haluamasi NCS-koodi.

Muista, että värit näyttävät hieman erilaisilta todellisuudessa. Useimmilla jälleenmyyjillämme on näytteitä Accent-väreistä.

Luo oma kalusteesi

Earth

NCS S 5005-Y20R

Hillitty, maanläheinen hiekan sävy. Earth-sävy yhdessä valkoisen kanssa luo hyvin raikkaan vaikutelman.

Forest

NCS S 5005-G50Y

Lempeän vihreä sävy, jossa on ripaus keltaista. Forest luo kylpyhuoneeseen rauhallisen ja harmonisen vaikutelman, kun se yhdistetään valkoiseen posliinialtaaseen.

 

Grand Solid 80 Accent Forest NCS S 5005-G50Y.

Sand

NCS S 3005-Y20R

Kuin vaalea hiekkaranta. Aivan yhtä tyylikäs yhdistettynä niin valkoiseen kuin mustaankin, mutta ilme on täysin erilainen.

Air Solid 120 B Accent Sand NCS S 3005-Y20R.

Ocean

NCS S 6005-B20G

Hillitty, ukkosensininen väri, jossa on ripaus vihreää. Klassinen Ocean-sävy sopii hyvin yhteen betonin ja valkoisen kanssa.

Grand Classic 100 Accent Ocean NCS S 6005-B20G.

Anthracite

NCS S 7500-N

Tyylikäs, keskitumma harmaan sävy, joka sopii hyvin yhteen tumman pöytätason, mustan pesualtaan ja hanan kanssa.

Air Solid 120 D Accent Anthracite NCS S 7500-N.


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
badrumstrender 2023

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää