Lasit

Lasin ja lasin välillä on eroa

Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eri paksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä oma laboratoriomme Malmössä että riippumaton kolmas osapuoli – mikä erottaa meidät kilpailijoistamme. Jos onnettomuus vastoin kaikkia odotuksia tapahtuu, lasi rakeistuu ja siitä muodostuu pieniä, tylppiä muruja, ei teräviä siruja tai sirpaleita. Muista, että lasin leikkaaminen tai lävistämien ei ole mahdollista sen jälkeen kun lasi on karkaistu. Autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri oikean lasin.

Lue lisää laadustamme

Kirkas lasi

Kirkas lasi tuo kaikkien läpinäkyvien lasilaatujen tavoin kylpyhuoneeseen lisää avaruutta ja korostaa suihkun ympäristöä. Kirkkaaseen lasiin on saatavana myös pysyvä Timeless®-pintakäsittely. Paksuusvaihtoehdot ovat sarjasta riippuen 6, 8 ja 10 mm.

LINC 20 kirkas lasi 6 mm 

KIRKAS LASI SAFETECH by INR

Lanseerasimme ensimmäisenä suihkuseinien valmistajana Pohjoismaiden markkinoille SafeTech by INR -tekniikan, joka pitää murenevan lasin koossa siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lasi hajoaa. Saatavana malleille LINC Angel ja Niagara 900 x 900 cm.

Lue lisää SAFETECH -tekniikasta

KIRKAS LASI TIMELESS®

Pysyvä pintakäsittely, joka suojaa esimerkiksi veden ja saippuatuotteiden jäämiltä. Käsittely tiivistää lasin luontaiset huokoset, minkä ansiosta vesi valuu pintaa pitkin eikä lika tartu pintaan. Tarjolla 6, 8 ja 10 mm paksuudella sarjasta riippuen.

Lue lisää TIMELESS tekniikasta

Pidennä alkuperäislasin elinaikaa Timeless pintakäsittelyllä. Tässä 8 mm lasi ARC 4 suihkuseinässä.

Frost lasi

Huurrettu lasi tekee suihkuseinistä läpikuultavat niin, että valo pääsee seinien läpi, mutta verhotusti.Valittavana 6, 8 ja 10 mm paksuudella sarjasta riippuen.

LINC 2 frost lasi 6 mm.

Raita lasi

Kirkkaan lasin kanssa vuorotteleva huurrettu lasi luo yksityisyyden tuntua suihkutilaan sitä pimentämättä tai pienentämättä. Kaksi huurrettua aluetta silkkipainetaan niin, että niiden väliin jää 15 mm:n raita kirkasta lasia. Valittavana 6 mm paksuisena LINC Angel tai Niagara suihkuseinissä sekä BRIC 4 ja 5 suihkukaapeissa.

LINC Angel raita lasi.

Optiwhite kirkas

Läpinäkyvä kirkas lasi, jossa on erittäin vähän rautaoksidia. Se tarkoittaa, että lasista puuttuu sille tyypillinen vihertävä sävy. Tyylikkääseen suihkuseinään, jossa laatat ja suihkun yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Valittavana 8 ja 10 mm paksuudella ARC ja EPIC malleissa.

EPIC 45 Optiwhite kirkas 10 mm.

Opaali Frost

Lasi muistuttaa harsomaista huurretta, ja se valmistetaan Optiwhite kirkkaan tavoin ilman rautaoksideja, jolloin siitä puuttuu lasille tyypillinen vihertävä sävy. Valittavana 6, 8 ja 10 mm paksuudella mallista riippuen.

EPIC 2 10 mm Opal frost.

Harmaa lasi

Hillityn harmaaksi värjätty lasi tuo suihkutilaan tyyliä. Tasapainoinen läpinäkyvyys tarkoittaa, että tilassa ei tunnu ahtaalta, vaikka näkyvyyttä suihkuun onkin rajoitettu. Valittavana 6, 8 ja 10 mm paksuudella mallista riippuen.

EPIC 1 harmaa lasi 10 mm.

Dark Frost – limited Edition

Samettisen himmeän pintansa ansiosta tämä 8 mm paksu tummanharmaa läpivärjätty lasi luo dramaattisen vaikutelman kylpyhuoneeseen. Valittavana suihkuseiniin ARC ja TRAC sarjoissa.

TRAC 43 8 mm Dark Frost. 

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkkaus, suihkuseinä keskellä seinää tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Lue lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Lue lisää