Kylpyhuonetrendit 2023

Tummat puulajit ja värit nousevat esiin tämän vuoden kylpyhuonetrendeissä

Vuonna 2023 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi. Olemme jo parin vuoden ajan nähneet puupaneeleja seinissä ja katoissa, mutta vasta nyt lämpimänsävyiset, tummat puulajit, kuten pähkinä tulee näkymään kylpyhuoneissa vahvasti. Mielenkiintoista tässä yhteydessä on myös kasvava halu valita ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja, sillä useat tummat puulajit ovat uhanalaisia. Kysymmekin, onko vaihtoehtoja? Ja niitähän on: Tutustu Walnot ™ puuviiluun – joka on tärkeä osa Nordic Woodlands trendiä.

Tänä vuonna uskallamme tehdä entistä enemmän persoonallisia valintoja kylpyhuoneeseen. Olemme nähneet jo useiden vuosien ajan paljon harmaata, mustaa ja maanläheisiä sävyjä kylpyhuoneissa, mutta vuonna 2023 uskallamme lisätä kylpyhuoneisiin väriä. Väreillä voimme nostaa esiin yksittäisiä esineitä, jotka korostavat tilaa. Kenties vihreäksi maalattu allaskaluste tai violetin väriset pyyhekuivaimet, joka on tämän vuoden trendiväri. Persoonallisuutta voit myös luoda värikkäillä pyyhkeillä tai muilla värikkäillä yksityiskohdilla. Tärkeintä on, että uskallat tehdä jotain erilaista, joka heijastaa persoonallisuuttasi.

Nordic Woodlands

Nordic Woodlands kylpyhuonetrendissä kohtaavat lämpimänsävyiset puulajit, kuten pähkinä ja tummaksi petsattu tammi, marmori ja modernit komposiittimateriaalit. Lopputulos on samalla kova kuin pehmeä ja muodostaa täydellisen sekoituksen retroa ja tulevaisuutta. Väriskaala sisältää kaikki luonnon lämpimät sävyt beigestä suklaaseen. Niiden pohjana on valkoinen ja betoni, jotka luovat oikeanlaisen minimalistisen ilmeen.

Lue lisää

Nordic Identity

Aloita puhtaalta paperilta, lisää elementtejä, ota askel taaksepäin, pohdi. Lisää jotain uutta. Toista. Näin kuvaamme kylpyhuonetrendiä Nordic Identity, jonka taiteelliset ja itsevarmat piirteet, mustan ja valkoisen, kuuman ja kylmän, pehmeän ja kovan kontrastit luovat melkein teatraalisen ilmeen.

Lue lisää

Vuoden voittajakylpyhuone

Nordic Elements

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme ja täyttävät kodin sekä kylpyhuoneen luonnon omilla elementeillä.

Lue lisää

Nordic Tranquility

Nordic Tranquility on kylpyhuonetrendi urbaanille luontoystävälle, joka etsii rauhaa ja haluaa elää ekologisesti kestäväkehityksen periaatteilla. Tässä sininen kohtaa metsänvihreän ja sekoittuu sävykirjoon, joita löydämme pohjoismaisesta luonnosta.

Lue lisää

kylpyhuonetrendit nordic tranquility

Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Inspiraatio

Meidän kotona

Täältä löydät Meidän kotona-artikkelit asiakkaidemme kodeista ympäri Pohjoismaita. Lue tarinat ja inspiroidu heidän kylpyhuonekokemuksistansa.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää