Suihkuseinäkampanja

KESTÄVÄ VALINTA KYLPYHUONEESEEN

Suihkunurkka, säilytys ja kattosuihku
1562:-

Normaalihinta: 1953€

Joutsenmerkitty / Mora Technology Inside / 15 vuoden takuu / Valmistettu ruotsissa 

Alla näet markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat ja kestävimmät suihkuseinät. Paketti, johon sisältyy suihkunurkka, säilytysratkaisu ja kattosuihku tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia eri lasityypeistä, profiilien väriin ja toimintoihin.

Tarjous on voimassa 31.1.2021 asti. 

Löydä lähin jälleenmyyjä

1. Valinnat suihkuseiniin

MALLI

LINC Angel / LINC Niagara

LASI

Kirkas, Frost, Raita, Savu. Timeless ja SafeTech lisämaksusta.

SEINÄN MITAT

700, 800, 900, 1000 mm. Vähennä 100 mm siitä suihkuseinän ulkomitasta mille puolelle haluat PILE säilytyksen. Jos haluat 900 x 900 -suihkunurkkaan PILE-hyllykön, anna tilatessasi mitat 900 x 800. Vakiokorkeus 2000 mm. 

LINC-suihkuseinät

Tarjoamme ainoana suihkuseinien valmistajana INR SafeTech -lasin, koka pitää murenevan lasin koossa siinä tapauksessa, että lasi hajoaisi (katso kuva).

Lisämaksu 118:-

Lisää tietoa lasista

2. Säilytys

Älykäs suihkusäilytysratkaisu PILE sulautuu yhteen LINC-suihkuseinien kanssa. Ainutlaatuinen suihkusäilytysratkaisu, jonka sisäpuolella on portaattomasti siirrettävät hyllyt ja joka 2000 mm:n korkeutensa ansiosta kätkee helposti uumeniinsa myös suuren perheen kaikki shampoo- ja pesuainepullot.

Tutustu PILE-säilytysratkaisuun

Uutuus 2020!
Mattamusta

Tuotteet

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattavalkoinen

3. Valitse kattosuihku

MIST kattosuihkussa yhdistyy parhaat ominaisuudet; INR:n muotoilu ja Mora Armaturin sekoittajatekniikka, joka on markkinoiden huippua. Valitse neljästä vaihtoehdosta: täysin krominen MIST, MIST mattavalkoisilla tai mattamustilla yksityiskohdilla tai krominen vaihtoehto monitoimisuihkulla. Kattosuihku Ø250 mm on varusteltu Easy Clean -kalkinpoistojärjestelmällä. Säädettävä suihkutanko.

Lue lisää MIST kattosuihkusta

 

MIST käsisuihkulla, jossa musta suihkuletku

Mora Technology Inside – markkinoiden edistyksellisintä sekoittajatekniikkaa ainutlaatuisilla ominaisuuksilla kuten Safe temp, Easy clean, Eco flow.

MIST monitoimikäsisuihkulla. 

MIST käsisuihku kromi

MIST käsisuihkulla, jossa valkoinen suihkuletku

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustepaketti peilikaapilla edulliseen hintaan, joka on markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää