Suihkuseinäkampanja

KESTÄVÄ VALINTA KYLPYHUONEESEEN

Suihkuseinä ja kattosuihku
1066:-

Normaalihinta: 1953 €

Joutsenmerkitty / Mora Technology Inside / 15 vuoden takuu / Valmistettu ruotsissa 

Alla näet markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat ja kestävimmät suihkuseinät. Paketti, johon sisältyy suihkunurkka, säilytysratkaisu ja kattosuihku tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia eri lasityypeistä, profiilien väriin ja toimintoihin.

Tarjous on voimassa 31.8 asti. 

Löydä lähin jälleenmyyjä

1. Valinnat suihkuseiniin

MALLI

LINC Angel / LINC Niagara

LASI

Kirkas, Frost, Raita, Savu. Timeless ja SafeTech lisämaksusta.

SEINÄN MITAT

700, 800, 900, 1000 mm. Vähennä 100 mm siitä suihkuseinän ulkomitasta mille puolelle haluat PILE säilytyksen. Jos haluat 900 x 900 -suihkunurkkaan PILE-hyllykön, anna tilatessasi mitat 900 x 800. Vakiokorkeus 2000 mm. 

LINC-suihkuseinät

Tarjoamme ainoana suihkuseinien valmistajana INR SafeTech -lasin, koka pitää murenevan lasin koossa siinä tapauksessa, että lasi hajoaisi (katso kuva).

Lisämaksu 118:-

Lisää tietoa lasista

2. Valitse säilytys

Fiksu PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu suihkunurkan seinäprofiiliin. Valitse sama pintakäsittely kuin suihkuseinässä. Portaattomasti säädettäviin hyllyihin mahtuvat jopa ne todella suuret pullot. PILE kiinnitetään seinään joko ruuveilla tai liimaamalla. 

Lue lisää PILE hyllyköstä

Uutuus 2020!
Mattamusta

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattavalkoinen

3. Valitse kattosuihku

MIST kattosuihkussa yhdistyy parhaat ominaisuudet; INR:n muotoilu ja Mora Armaturin sekoittajatekniikka, joka on markkinoiden huippua. Valitse neljästä vaihtoehdosta: täysin krominen MIST, MIST mattavalkoisilla tai mattamustilla yksityiskohdilla tai krominen vaihtoehto monitoimisuihkulla. Kattosuihku Ø250 mm on varusteltu Easy Clean -kalkinpoistojärjestelmällä. Säädettävä suihkutanko.

Lue lisää MIST kattosuihkusta

 

MIST käsisuihkulla, jossa musta suihkuletku

Mora Technology Inside – markkinoiden edistyksellisintä sekoittajatekniikkaa ainutlaatuisilla ominaisuuksilla kuten Safe temp, Easy clean, Eco flow.

MIST monitoimikäsisuihkulla. 

MIST käsisuihku kromi

MIST käsisuihkulla, jossa valkoinen suihkuletku

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustepaketti peilikaapilla edulliseen hintaan, joka on markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8 asti.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Tietoa INR

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on jatkuvasti mukana suunnittelussa, kun valmistamme kylpyhuoneen sisustusta tälle ja tuleville sukupolville.

Lue lisää