peili peilikaapit

Peilit ja peilikaapit

Peilit, jotka tuovat valoa jokaiseen päivään

Peili, jossa on säädettävä LED-valaistus on korvaamaton aamutoimissa. Säädä valonkirkkautta ja lämpötilaa mielialan ja tilanteen mukaan, jolloin tuot esille parhaat puolesi. Tai valitse jokin tyylikkäistä peilikaapeista, joissa on arvokasta hyllytilaa tavaroille. Peilikaapit on saatavana perinteisten mallien lisäksi trendikkäänä pyöreänä vaihtoehtona.

Vertaa peilejä   Peilikaapit

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kaikki peilimme ja peilikaappimme.

Sarjat

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää

Sarjat

Peilikaapit

Peilikaappeja yhdistää älykkäät ja tarkkaansuunnitellut säilytysmahdollissuudet. Valitse sinulle sopiva varustelutaso joko pyöreisiin tai suorakulmaisiin peilikaappeihin.

Katso lisää

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää

Kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit INR:ltä

Peili on tärkeä osa kylpyhuoneen toimivuutta ja sisustusta. Koko kylpyhuone nauttii valosta ja peilin luomasta lisätilasta, joten kylpyhuoneen peili kannattaa hankkia tilan ja sen erikoistarpeiden perusteella. Mieti omia tarpeitasi ja tutustu laajaan peilien sekä peilikaappien valikoimaamme.

INR:n valikoimasta löydät useita eri malleja ja kokoja sekä monia käytännöllisiä lisävarusteita, kuten tyylikkään LED-valaistuksen tai peilikaapin isolla säilytystilalla. Peilit ja peilikaappimme vastaavat kylpyhuonekalusteidemme leveyksiä ja ovat saatavilla sekä pyöreinä että neliskulmaisina malleina.

LED-valaistuksella varustettuja peilikaappeja on useita vaihtoehtoja, kuten peilikaappi upotetulla valaistuksella tai ylävalaistuksella. Laajaan peili- ja peilikaappivalikoimaan kuuluu myös trendikkäitä pyöreitä peilejä sekä pyöreitä peilikaappeja. Molemmat vaihtoehdot ovat kauniita elementtejä kylpyhuoneeseesi sekä päivällä että yöllä. Minkä peilin tai peilikaapin valitset?

Oikeankokoinen ja -muotoinen kylpyhuoneen peili

Mitä olisi kylpyhuone ilman tilaan sopivaa peiliä? Oikeankokoinen sekä muodoltaan sopiva kylpyhuoneen peili on keskeinen osa toimivaa kylpyhuonetta ja luo runsaasti lisätilaa huoneeseen. Kun valitset kylpyhuoneen peilin valaistuksella saat tilaan lisäksi ylimääräistä valoa. Kätevä ja tyylikäs valopeili kaiken lisäksi helpottaa esimerkiksi meikkaamista tai hampaiden harjausta peilin valaistuksen ansiosta.

Tarjoamamme kylpyhuoneen peilit erikokoisina ja -muotoisina vaihtoehtoina tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden valita kylpyhuoneeseesi juuri sellainen peili, joka sopii haluamaasi tyyliin. Valitse esimerkiksi pyöreä kylpyhuoneen peili tyylikkäällä ja tunnelmallisella valaistuksella tai neliskanttinen peili taittuvilla sivuvalaisimilla. Löydät meiltä myös kylpyhuoneen peilit ilman valaistusta.

Peilikaappi on käytännöllinen ratkaisu kylpyhuoneeseen

Laadukas ja tilava peilikaappi on kätevä ja tilaa säästävä säilytysratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen. Myös kylpyhuoneen peilikaapit on saatavilla tyylikkäällä valaistuksella, jolla viet kylpyhuoneen sisustuksen täysin uudelle tasolle. Luonnollisesti, INR:n peilikaapit kestävät kosteutta, tehden niistä ihanteellisen säilytysratkaisun myös kylpyhuoneeseen.

Tiesitkö, että myös peilikaappeja on saatavilla pyöreinä? Monelle on varmasti tuttu perinteinen nelikulmainen peilikaappi, jonka sisältä paljastuu runsaasti säilytystilaa. Peilikaapin voi kuitenkin valita myös pyöreänä mallina, jos haluat kylpyhuoneeseen hieman erilaista tyyliä.

Peili tai peilikaappi juuri sinun kylpyhuoneeseesi

Jokainen koti ansaitsee tyylikkään kylpyhuoneen, jonka keskipisteenä on tilaan sopiva peili tai peilikaappi. Tutustu INR:n valikoimaan erilaisia ratkaisuja kylpyhuoneen suunnitteluun. Halutessasi voit etsiä rutkasti inspiraatiota ja ideoita oikeanlaisen peilin sekä muiden kylpyhuonekalusteiden valintaan.

INR on apunasi toteuttamassa unelmiesi kylpyhuonetta. Kylpyhuoneen peilien ja pelikaappien lisäksi tarjoamme yli 15 vuoden kokemuksella luotettavia sekä aikaa ja käyttöä kestäviä tuotteita kylpyhuoneeseen, kuten suihkuja, hanoja, suihkuseiniä sekä erilaisia kylpyhuoneen säilytysratkaisuja.