Kylpyhuone harmaan ja mustan sävyissä yhdistettynä ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin yksityiskohtiin

Kylpyhuoneen sisustaminen harmaan ja mustan sävyillä luo tilaan ylellisen ja maskuliinisen tunnelman, jonka tyyli ei vanhene koskaan. Lattia ja suihkun takaseinä ovat luonnonkiveä, mikä antaa kauniin kontrastin harmaalle suihkulasille. Muut seinät on maalattu lämpimällä kalkkikiven harmaalla värillä, joka on harmoninen yhdistelmä mustan tammiviiluisen allaskalusteen kanssa. Korosta yksityiskohtia mustaa taustaa vasten valitsemalla ruostumattomasta teräksestä valmistetut hanat, pyyhekuivaimet ja tarvikkeet – tai jatka täysin mustalla linjalla.

Sisustettaessa kylpyhuonetta harmaan ja mustan sävyissä, on tärkeää ottaa huomioon valaistus. Lisävalot suihkussa, pyyhekuivaimissa ja allaskalusteen alla vahvistavat ylellistä ja maskuliinista ilmettä, ja on myös erittäin käytännöllinen iltaisin. Kaikki INR:n suihkuseinät ja kylpyhuonekalusteet valmistetaan Ruotsissa ja niillä on 15 vuoden takuu.

Tuotteet

Allaskaluste Air Wood 80 / Suihkuseinä Arc 13 Frame / Peilikaappi Circ / Pyyhekuivain Line / Pesuallashana INR by Primy Vector & Kattosuihku Harmonized Primyn valikoimasta.

Seinät & Lattia

Lattia ja suihkun takaseinä on luonnonkiviklinkkeriä. 
Seinät on maalattu lämpimällä kalkkikiven harmaalla sävyllä.

Värit ja viimeistelyt

Brushed Stainless Musta

Air Wood 80 Black Oak, Air Wood-kalustesarjasta. Plus Light -lisävarusteella, joka tarjoaa sinulle liiketunnistimella toimivan valaistuksen kalusteen sisälle ja alle.

Harmaa 8 mm suihkuseinä Arc Frame -suihkuseinäsarjasta. Sarjassa on monia vaihtoehtoja viimeistelyn ja lasin suhteen.


Tuotteet, jotka luovat tyylin

Napsauta tuotetta muokataksesi ja lisätäksesi sen suosikkiluetteloosi. Vie lomake jälleenmyyjälle tilauksen tekemiseksi.


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää

Black Oak House

Peterin harmonisessa kylpyhuoneessa yhdistyvät pohjoismaiset käsityöperinteet teknisiin yksityiskohtiin. Tervetuloa sisään!

Katso lisää