Grand Solid

Grand on tilavin kalustesarjamme. Solid mallin sileä etusarja jää rungon sisäpuolelle, mikä antaa tasapainoisen ja symmetrisen ilmeen. Grand-sarjan laaja valikoima houkuttelee parhaalla laadullaan ja hienoilla toiminnoillaan sekä kalusteen sisä- että ulkopuolella. Sarja on valmistettu Ruotsissa ja niissä on  TX Top Extreme™ pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta.

Mitat

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Korkeus: 570 mm
Syvyys: 450 mm

Värivaihtoehdot ja viilut

Valkoinen Tammi Musta NCS

Grand Solid 80 Accent Forest NCS S 5005-G50Y

Luo omat allaskalusteesi

Meidän kalusteverstaassamme luot juuri sinulle sopivan kylpyhuonekalusteesi ja varustat sen haluamillasi vaihtoehdoilla. Valaistus kalusteen sisälle ja alle, kaksinkertainen sähköpistorasia ja tietysti hana ja pohjaventtiili yhteensopivalla tyylillä. Valitse säilytysjärjestelmä ja tyylikäs peili, ja olet ottanut suuren askeleen eteenpäin uuden kylpyhuoneesi sisustamisessa. 

Luo oma kalusteesi

Piensäilytys

Mustasta alumiinista ja luonnontammesta valmistettu laatikon sisäosa, jotka pitää pientavarasi järjestyksessä. Käännä se saadaksesi kätevän säilytysratkaisun meikkikynillesi ja hammasharjoillesi. 2-pakkaus.

Korkeat kaapit

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmät useassa koossa ja versioissa, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Twin korkeassa kaapissa on kaksipuolinen peiliovi. Tutustu

Valitse ja luo allaskalusteesi

Grand Solid on saatavana kolmessa kauniissa viilussa: Natural Oak, Dark Oak ja Black Oak. Koskettamalla kalusteen pintaa voit aistia ja tuntea laadukkaan luonnonmateriaalin. Kaluste on saatavana myös valkoisena tai Accent/NCS-sävyinä.

Kaikki Grand Solid

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Kaksi erilaista pesuallas vaihtoehtoa

Kaikkiin Grand allaskalusteisiin on valittavissa joko posliininen tasoallas tai työtaso upotetulla altaalla. Levelissä löytyy valikoima kauniita ja kestäviä kvartsikomposiitista valmistettuja työtasoja hanareillä tai ilman. Työtasot ovat naarmuuntumattomia ja koska materiaali ei ime nestettä, se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka vaatii suurta huolellisuutta ja päivittäistä huoltoa altistuessaan vedelle ja saippualle. Yhdistä tasoon sopiva  mattamusta tai mattavalkoinen upotettu posliiniallas.

Materiaalit

Lisävarusteet

Täydennä kalustettasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella. Kalusteeseen on saatavana tunnelmaa luova, liiketunnistimella varustettu valaistus ja pistorasia. Jokaiseen ylälaatikkoon sisältyy vakiovarustuksena kaksi kätevää lokerikkoa, mutta voit halutessasi tilata lisää lokerikkoja.

Plus Light

Kalusteen alla ja ylälaatikossa on sensoriohjattu LED-valaistus, joka syttyy, kun tulet huoneeseen. 3000 K, 150–530 Lm. Säädä aikaa ja etäisyyttä haluamallasi tavalla.

Accent / NCS

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Accent / NCS

Pohjaventtiili Easy-Clean

Nosta, huuhtele ja laita takaisin. Saatavana sekä ylivuotoaukolliseen, että ylivuotoaukottomaan pesualtaaseen. Hanat ja pohjaventtiilit


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää