Släplist och bottenlist till duschväggar

Suihkulistat

  

Huoltosarjat ja listat suihkuseinille

Ajan myötä kaikki suihkulistat menettävät kimmoisuutensa ja voivat muuttua värjäytyneiksi kalkin, saippuan jäännösten ja lian vuoksi. Onneksi voit helposti vaihtaa listat uusiin, jotta suihkutilasi säilyy raikkaana.

Valuuko vesi suihkun ulkopuolelle käydessäsi suihkussa? Se johtuu yleensä puutteellisesta lattiakaadosta suihkun sisällä. Voit joko kokeilla erikoiskorkeaa suihkulistaa (Huoltosarja nro 20) tai ostaa erikoislistamme, joka liimataan suihkun ulkopuolelle.

 

Neljä erilaista huoltosarjaa

Huoltopaketeistamme löytyy neljä eri vaihtoehtoa; laahustiivisteet, jossa kaksi eri korkeutta, magneettilista sekä voitelurasva suihkuseiniemme vanhempiin malleihin. Laahustiiviste tulee ovien alareunaan ja magneettilista ovine väliin. Huomioi, että tippakaistale tulee ovien sisäpuolelle. Osta huoltosarjan lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Huoltosarjat


Näin vaihdat laahustiivisteen

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Näin vaihdat laahustiivisteen suihkuseinääsi:

1. Mittaa haluamasi pituus listasta, joka toimitetaan täyspitkänä.
2. Katkaise leikkaamalla käyttäen esimerkiksi puutarhasaksia.
3. Kiinnitä lista painamalla varovaisesti tippakaistale sisäänpäin. T

Tutustu myös näihin

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Sokkelilista suihkuseinille

Sokkelilista on kiiltävää alumiinia, ja sitä on saatavana kolmessa eri vaihtoehdossa; pyöreään suihkunurkkaan, sekä suoralista kahden seinän väliin.

Katso lisää

Hoito-ohjeet

hoito-ohjeet suihkuseinille

Oma siivousasiantuntijamme Lotta antaa vinkkejä parhaimmista nikseistä suikuseinien ja suihkulasien puhdistamisessa. Täältä löydät myös viralliset hoito-ohjeet.

Katso lisää