Timeless®

Helpottaa suihkulasin pitämistä puhtaana

Pintakäsittely, jonka ansiosta lasi on helpompi puhdistaa

Pysyvä pintakäsittely, joka suojaa esimerkiksi veden ja saippuatuotteiden jäämiltä. Käsittely tiivistää lasin luontaiset huokoset, minkä ansiosta vesi valuu pintaa pitkin eikä lika tartu pintaan.

Tavallisen suihkulasin pitämistä puhtaana voi olla ajan mittaan vaikeaa. Tämä johtuu kovan veden, puhdistusaineiden ja jopa päivittäin käytettävien saippuoiden ja sampoiden vaikutuksesta lasipintaan. Timeless® on patentoitu menetelmä, joka suojaa pinnan pysyvästi. Siksi lasipinta on helppo pitää puhtaana ja siistinä vuodesta toiseen vähällä vaivalla.

Lasi on luonnollinen materiaali, joka on valmistettu sulasta hiekasta. Siinä on paljon pieniä huokosia, joihin voi ajan mittaan kertyä erilaisia jäämiä ja likaa. Timeless® -lasin pintaa suojataan valmistuksen yhteydessä ionisuihkun avulla. Tässä patentoidussa menetelmässä lasipinta saa pysyvän päällysteen, jolloin siitä tulee tasainen ja se on helppo pitää puhtaana vuodesta toiseen.

Pehmeä rätti tai sieni ja tavallinen lasinpuhdistusaine on ainoa jota tarvitset lasin yleiseen puhdistukseen. Seuraa lasinpesuaineen valmistajan antamat kirjalliset ohjeet. Huuhtele aina puhtaalla vedellä puhdistusaineen käytön jälkeen. Ota huomioon, että jotkut puhdistusaineet voivat vahingoittaa profiileja ja heloja.

Katso kaikki lasityypit 

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Katso lisää

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää