Timeless® on patentoitu ja kestävä pintakäsittely, joka tekee pinnasta sileämmän ja helpommin puhdistettavan.

Timeless®

Pintakäsittely, jonka ansiosta lasi on helpompi puhdistaa

Lasi on luonnollinen materiaali, johon päivittäinen käyttö jättää jälkensä. Tavallisen suihkulasin pitämistä puhtaana voi olla ajan mittaan vaikeaa. Tämä johtuu kovan veden, puhdistusaineiden ja jopa päivittäin käytettävien saippuoiden ja sampoiden vaikutuksesta lasipintaan. Timeless® on menetelmä, joka suojaa pinnan pysyvästi. Karkaisun yhteydessä lasin pinta tiivistetään niin, että se on erittäin tasainen ja siksi helpompi pitää puhtaana ja siistinä vuodesta toiseen vähällä vaivalla. Timeless® suihkulasin voit valita lähes kaikkiin suihkuseiniimme.

Timeless® lasin edut

Timeless® -lasin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta vesi valuu pois suihkulasista nopeasti jättämättä vaikeita kalkkikerrostumia tai likaa, jotka voisivat muuten jäädä lasin pinnalle useiden vuosien käytön ja riittämättömän puhdistuksen jälkeen. Myös kondenssivesi poistuu lähes välittömästi ja lasista tulee nopeasti yhtä läpinäkyvä kuin ennen käyttöä. Timeless lasin avulla lasiseinät suihku- ja kylpytiloissa muuttuvat raikkaammiksi, ovat helpompia puhdistaa ja pyyhkiä. Ainoa mitä tarvitset Timeless-suihkulasien puhdistamiseen on pehmeä liina tai sieni ja tavallinen lasinpuhdistusaine. Noudata puhdistusaineen valmistajan ohjeita. Huuhtele aina puhtaalla vedellä jälkeenpäin.
 
Timeless-lasin ominaisuudet aktivoituvat kovettumisen yhteydessä ja säilyvät lasin pinnassa koko käyttöiän ajan. Siksi tarjoamme kaikille INR:n Timeless suihkulaseille täyden 15 vuoden takuun.
 
Timeless® suihkulasin voit valita lähes kaikkiin suihkuseiniimme.

Lasivaihtoehtomme

Tutustu myös näihin

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Katso lisää

Tietoa INR

Laatu

INR:n tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää