kapea kylpyhuone

ICONIC by ASTON

"On fantastinen ja melko surrealistinen tunne nähdä lintujen lentävän kattoikkunan yli olessani suihkussa. Rakastan sitä!"

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Kapenmallisen kylpyhuoneen sisustaminen voi tuntua hankalalta, mutta on olemassa useita hyviä keinoja kuinka pystyt hyödyntämään kylpyhuonettasi maksimaalisesti. Tule tutustumaan Astonin kylpyhuoneeseen. Hän onnistui luomaan unelmiensa kylpyhuoneen käyttämällä älykkäitä ratkaisuja, tyylikkäita kalusteita ja lisävarusteita, jotka oli suunniteltu luomaan tunnelmaa päivän kaikille hetkille.

Lisää vinkkejä pieneen kylpyhuoneseen

Aloita suunnitelu suihkutilasta

Ikkunanpoistaminen kylpyhuoneen lyhyeltä sivulta voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat optimoida suihkutilan. Huoneen leveydestä riippuen voit sijoittaa seinästä seinään mitoitetun suihkuratkaisun ja luoda ylellisen suihkutilan, jossa on tilaa kahdelle. Tai tee kuten Aston - jaa puolet tilasta kiinteällä lattiasta kattoon ulottuvalla TRAC 20 Plus suihkulasilla. Kun valonlähde tulee suoraan ylhäältä, voit nauttia aamu- ja iltasuihkuista melkein kuin ulkosuihkussa.

TRAC suihkuseinät

CASE on saatavana mustana, valkoisena ja harmaana. Kaikki alumiinia, ovi huurrettua akryylia, jonka väri vastaa luonnollisesti lokeron väriä.

Kätevät säilytysratkaisut

Kätevät säilytysratkaisut ovat erityisen tärkeitä, kun pinta-alaa on rajoitetusti. CASE suihkusäilytyksen avulla pidät tuotteesi järjestyksessä tyylikkäästi. Valitse haluatko sijoittaa seinälle yhden vai useamman kaapin valkoisena, mustana tai harmaana. Kokonaisuudesta tulee takuulla näyttävä!

Suihkusäilytys

Kaluste, jossa on tilaa ja valoa

Kun seinätilaa on pituudeltaan käytettävissä on täysin mahdollista valita tavallista leveämpi kaluste. Aston valitsi VISKAN Grip kalusteen, joka on 120 cm leveä ja sisältää neljä laatikkoa sekä kaksi pesuallasta. Aston haki kylpyhuoneeseen minimaalista tunnetta, jota kalusteen matala, mattavalkoinen kivikomposiitti pesuallas sekä mattavalkoiset vetimet korosti entisestään.

Huomioi myös LED-valaistus kalusteen alla. Tämä lisävaruste huomioidaan varmasti, kun ystäväsi ovat vierailulla. Se on myös erittäin kätevä yöaikaan. Lisävalaistus kytketään huoneen virtakytkimeen.

VISKAN Grip

Jos seinätilaa riittää, et tule katumaan tavallista leveämmän kalusteen valintaa. Ja jos perheeseen kuuluu useampi henkilö on kaksi pesuallasta ehdottomasti parempi valinta.

Säädettävä peilivalaisin

Suuren kylpyhuonepeilin sijasta, Aston valitsi kaksi peiliä, joiden leveys oli 50. Molemmissa peileissä on säädettävä sivuvalaistus, jonka kirkkautta voi himmentää sekä säätää joko lämpimäksi tai kylmäksi kosketuspainikkeiden avulla.  Sisäisen muistin ansiosta peili muistaa asetukset seuraavan kerran, kun kytket valon päälle. Peili on sekä kaunis että älykäs!

Kylpyhuoneen peilit

Minimalistinen tyyli, johon kalusteen, peilin, hanojen ja suihkun muotoilu sopii täydellisesti. VISKAN Grip kaluste, joka on 120 cm leveä ja sisältää neljä laatikkoa sekä kaksi pesuallasta. 

LÄMPÖÄ, VALOA JA kiva tyyli

Jotta käyttäisit huoneen pinta-alaa hyväksi optimaalisesti kannattaa valita vertikaalinen pyyhekuivain. Astonin valinta osui BOW pyyhekuivaimeen mattavalkoisena. BOW on voittanut Red Dot Award -palkinnon älykkäästä suunnittelustaan, ja se on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä ja lisäksi se vie hyvin vähän virtaa.

BOW pyyhekuivain

Aston ja hänen kumppaninsa Philip asuvat Göteborgin ulkopuolella ja ovat juuri kunnostaneet 80-luvun rivitalon. Remontissa he ovat erityisesti keskittynyt älykkäisiin, teknisiin ratkaisuihin. Juuri siksi he valitsivat kylpyhuoneeseensa INR:n suihkun ja kalusteet.

On täysin surrealistista nähdä lintujen lentävän kattoikkunan yli ollessani suihkussa. Rakastan sitä!

Aiheeseen liittyvät sivut

VISKAN Solid 50, väri Forest (NCS-väri S 5005-G50Y) ja peili SLOT. Suihkukulma LINC Angel Flex.

Opas: Pienet kylpyhuoneet

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua. Tässä 10 parasta vinkkiämme.

Katso lisää
inr musta kylpyhuone

Aistien kylpyhuone

Liity seuraamme, kun matkaamme Gotlantiin, johon Monica ja Roger loivat unelmiensa kodin etsittyään täydellistä paikkaa useiden vuosien ajan. 

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää