Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Huoneen pitkulainen muoto voi tuntua hankalalta suunnitella, mutta on olemassa useita hyviä keinoja luoda todella ihana kylpyhuone. Tässä annamme vinkkejä ja esimerkkejä siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon pitkänomaisen kylpyhuoneesi suunnittelussa ja sisustamisessa.

Kapeaan kylpyhuoneeseen voit sijoittaa mittatilaustyönä tehdyn suihkuratkaisun seinästä seinään – tai kiinteän lasiseinän, joka on fiksu tapa optimoida pinta-ala. Jos tilassa on ikkuna, voit valita niin sanotun U-suihkunurkan, jonka asennat joko seinän keskelle tai suihkunurkaksi ikkunan viereen. Katso suihkuoppaastamme lisää esimerkkejä.

Suihkuopas

U-suihkunurkka Linc Monument voidaan sijoittaa kuten tässä - keskelle seinää – tai nurkkaan ikkunan viereen. Ovet voidaan myös taittaa kokonaan sisään, mikä on suuri etu kapeassa kylpyhuoneessa. Kokeile eri vaihtoehtoja suihkuverstaassamme.

Mittatilaustyönä tehty suihkuratkaisu syvennykseen tarjoaa ylellisen suihkuratkaisun, jossa on tilaa kahdelle. Suihkuseinäsarja Edge.

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Kylpyhuonekalusteet kapeaan kylpyhuoneeseen

Pitkässä kapeassa kylpyhuoneessa on usein runsaasti seinätilalla, jolloin voit hyödyntää allaskalusteen leveyden maksimaalisesti ja ehkä saat mahtumaan myös tilava korkean kaappi? Allaskaluste, jossa on kaksi pesuallasta ja neljä vetolaatikkoa, jonka ansiosta kalusteessa on runsaasti säilytystilaa, vaikka perheessä olisi useampi henkilö. Minkä syvyinen ja korkuinen kaluste voi olla­­ - vertaile kalustesarjojamme ja löydä sopiva allaskaluste kylpyhuoneeseesi.

Jos sinulla on käytettävissä paljon seinätilaa – valitse leveämpi allaskaluste. Tässä Viskan Shade , jossa on neljä vetolaatikkoa ja yksinkertainen pesuallas vasemmalla, joka tuo paljon laskutilaa sen vireen.

Joskus kylpyhuone on sekä kapea että ahdas. Viskan Solid on saatavana kapeimmillaan 40 cm:n levyisenä. Yhdistä yhtä kapea peili tai peilikaappi.

Jos haluat saada allaskalusteesta kaiken irti, valitse Air Unlimited, jonka voit luoda itse suunnittelutyökalullamme. Pöytätason maksimileveys- 240 cm.

Pyyhekuivain kapeaan kylpyhuoneeseen

Pyyhekuivain on ehkä pienin huolenaihe kapean kylpyhuoneen suunnittelussa, mutta sen avulla sinulla on kaikki mahdollisuudet keksiä jotain hauskaa. Valitse useampi pitkä ja kapea pyyhekuivain, ja aseta ne vierekkäin, jotta kaikki perheenjäsenet voivat kuivata pyyhkeensä – samalla luot kauniin katseenvangitsijan. Valitse kahdesta tyylikkäästä vaihtoehdosta, joista voit saada monia versioita – jopa minkä värisenä tahansa. Yhdistä saman mallin pyyhekoukut.

Pyyhekuivaimet

 

Voit maalauttaa Line pyyhekuivaimen haluamallasi värillä. Lisää NCS:stä


Aiheeseen liittyvät sivut

Opas: Pienet kylpyhuoneet

Oikealla suunnittelulla ja älykkäillä ratkaisuilla myös pienimmistä kylpyhuoneista voi tulla sekä toimivia että houkuttelevia. Tässä ovat kymmenen parasta vinkkiämme.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää