E D G E

Ikoninen design ilman kompromisseja

Edge-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin. Suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa, on piilotettu katseilta nerokkaalla tavalla, jolloin suihkuseinä säilyttää kapean muotoilunsa. Tyylikkäissä Edge-suihkuseinissä yhdistyy esteettisyys, toiminnallisuus ja tekniikka. Elegantit profiilit kehystävät tavallista korkeamman suihkulasin.

Lasi

6 mm

Mitat

Vakiomitat ja mittojen mukaan. Korkeus 2150 mm. Edge 20 Plus on saatavana 2700 mm asti.

Viimeistely

Musta Stone

Luo oma suihkuratkaisusi

Edge-suihkuseinät ovat saatavana vakiomitoin tai mittatilauksena, ja ne voidaan asentaa joko syvennykseen tai nurkaksi. Kehyksen viimeistely on anodisoitua alumiinia, jonka voit valita värissä Stone, joka muistuttaa ruostumatonta terästä tai mattamustana Onyx-vaihtoehtona. Vakiokorkeus on 2150 mm, mutta voit saada kiinteän Edge 20 Plus mallin jopa 2700 mm asti.

Luo oma suihkuratkaisusi


Kaikki Edge-mallit

Brushed Stainless – klassinen viimeistely, joka henkii ajatonta muotoilua ja laadukkuutta.

Luo yhteinäinen tyyli

Brushed Stainless on klassinen viimeistely, josta huokuu ajaton muotoilu ja ylellisyys. Valitse Steel Pleasure 2 suihkusetti tässä viimeistelyssä Edge Stone profiiliin. Löydät myös pyyhekuivaimet ja pesuallashanan Brushed Stainless-viimeistelyssä. 

Unleashed


Suihkusetit

Suihkunurkat designista kiinnostuneelle

Sarjassa on kaksi suihkunurkkamallia - yhdellä tai kahdella ovella. Molemmille versioille ominainen on integroitu kahva, joka antaa suihkuratkaisulle erittäin hienostuneen ilmeen. Piilotetut tiivistenauhat pitävät veden lasin oikealla puolella ja on helppo vaihtaa. Jos tavoittelet teollista ilmettä, valitse mustat Onyx profiilit Clear- tai Smokelasilla.

Edge suihkunurkat


Materiaalit

Kattosuihkusetti Pleasure 2 Ultra Matte Black sopii hyvin yhteen Edge Onyx profiilin kanssa. Yhdistä siihen myös mustat pyyhekuivaimet.

Sway-lasissa on nykyaikainen retrotunnelma

Tutustu Edge-suihkuseinien aaltoilevaan Sway-lasiin, joka antaa kylpyhuoneeseen nykyaikaisen retrotunnelman. Yhdistä mattamustan Onyx- tai tyylikkään Stonekehyksen kanssa, jotka molemmat lisäävät kylpyhuoneeseen paljon persoonallisuutta.

lasit


Materiaalit

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Minun kylpyhuoneeni. Siellä päivä alkaa ja päättyy.

Päivä alkaa ja päättyy kylpyhuoneessa, ja siellä tapahtuu itse asiassa monet elämän tärkeimmistä valmisteluista. Vierailimme asiakkaidemme luona ja otimme askeleen suoraan heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Tutustu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan ​​suunnittelusta valmiiseen kylpyhuoneeseen.

Meidän Kotona

Vaihtoehdot ja mahdollisuudeet

Suurin osa suihkuratkaisuistamme tarjoaa vaihtoehtoja ja mukautuksia monin eri tavoin. Tutustu vaihtoehtoihin ja astut askeleen lähemmäksi uutta suihkuratkaisuasi.

Suunnittelutyökalut

Suunnittele ikoninen kylpyhuoneesi Kalusteverstaassa ja Suihkuverstaassa. Vie valmis suunnitelmasi jälleenmyyjälle.

 

Katso lisää
Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Katso lisää
Suihkutilan säilytysratkaisut NEST, CASE, BOX ja PILE.

Suihkusäilytys

Innovatiivisia säilytysratkaisuja suihkutiloihin, jotka kätkevät shampoopullot näkyviltä.

Katso lisää

Tutustu myös näihin

Epic. Kymmenen millimetrin lasi ja pivot-helat huokuvat ylellisyyttä.

Epic

Epic yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri.

Katso lisää

Arc Frame

Suihkuseinäsarja 8 mm lasista, tyylikkäällä kiiltävällä tai mustaksi lakatulla alumiinikiskolla, joka kehystää suihkuelämyksen.

Katso lisää

Arc Original

Arc Original suihkuseiniemme lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella. Valittavana on useita 8 mm laseja ja heloja useissa eri viimeistelyissä.

Katso lisää