Edge

Haluamasi tunnelman voit luoda lasi- ja pintaviimeistelyvalinnoillasi. Stone, jonka ulkonäkö muistuttaa ruostumatonta terästä, antaa huoneelle harmonisen tunnelman yhdessä vaaleiden sävyjen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen hanojen kanssa. Jos haluat teollista tunnelmaa, valitse Edge Onyx kirkkaalla lasilla, Smoke-lasilla tai aaltoilevalla Sway-lasilla.

Lasi

6 mm

Mitat

Vakiomitat ja mittojen mukaan. Korkeus 2150 mm. Edge 20 Plus on saatavana 2700 mm asti.

Viimeistely

Musta Stone

Tinkimätöntä suihkuseinmuotoilua

Edge ottaa paikkansa kylpyhuoneessa kuin kaunis maalaus, joka on symmetrisesti kehystetty anodisoidusta alumiinista valmistetuilla profiileilla. Kehyksen ainutlaatuinen rakenne luo hienostuneen varjojen leikin seinää vasten. Haluamasi tunnelman voit luoda lasi- ja pintaviimeistelyvalinnoillasi. Stone, jonka ulkonäkö muistuttaa ruostumatonta terästä, antaa huoneelle harmonisen tunnelman yhdessä vaaleiden sävyjen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen hanojen kanssa. Jos haluat teollista tunnelmaa, valitse Edge Onyx kirkkaalla lasilla, Smoke-lasilla tai aaltoilevalla Sway-lasilla.

Tarkkaa innovaatiota

Edge-sarjan keskipisteenä on sarana, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu akseli – erinomainen esimerkki sarjalle ominaisesta täydellisestä mekaniikasta. Kehyksen kulmat ovat massiivista alumiinia innovatiivisella rakenteella, joka piilottaa kaiken, mikä häiritsee silmää.

Älykkäät toiminnot

Ovellisissa malleissa ovet nousevat tyylikkäästi avatessa ja niissä on profiiliin upotetut vaihdettavat laahustiivisteet. Lasi on asemoitu profiilin sisäreunaan, mikä korostaa kehyksen ulkoista muotoa ja helpottaa puhdistamista. Toinen älykäs yksityiskohta on integroitu seinäkannake. Esteettinen vaihtoehto tukitangolle, joka usein on vastaavissa malleissa.

Kätevä rakenne

Edge-mallin korkeus on 2150 mm, mikä on hieman tavallista korkeampi. Jos valitset Edge 20 Plus -mallin, voit saada sen kattoon asti. Älykäs rakenne mahdollistaa Edgen asentamisen silloinkin, kun seinät eivät ole täysin suorat. Putken läpivienti seinäprofiiliin pinta-asennetuissa vesiputkissa on mahdollista 30 mm saakka.  Edge voidaan liimata paikoilleen Safe-Fix-liimasarjalla.

Luo oma suihkuratkaisusi

Suihkuverstaassamme voit helposti luoda suihkuratkaisusi. Aloita mitoista ja valitse sitten lasi, viimeistely ja mahdolliset avausvaihtoehdot. Kokeile ovien avaamista ja sulkemista nähdäksesi kuinka paljon tilaa ratkaisu vie. Tallenna luonnos ja vie se jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

Luo oma suihkuratkaisusi


Vaihtoehdot ja mahdollisuudeet

Suurin osa suihkuratkaisuistamme tarjoaa vaihtoehtoja ja mukautuksia monin eri tavoin. Tutustu vaihtoehtoihin ja astut askeleen lähemmäksi uutta suihkuratkaisuasi.

Suihkuseinälasit

Kaikki suihkuseinälasimme on karkaistua, mikä tekee siitä tavallisesta lasia huomattavasti vahvempaa. Muista, että leikkaus tai poraus ei ole mahdollista lasin kovettumisen jälkeen. Lue lisää

Materiaalit

Työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa ympäristön huomioon ottamiseksi luonnollisena osana kehitystyöämme. Katso lisää

Kaikki Linc-sarjan suihkuseinät voidaan liimata erikseen ostettavalla Safe-fix liimasarjalla.

Ruuviton asennus

Poraamisen ja ruuvaamisen sijaan liimaa suihkuprofiili tai suihkusäilytysratkaisu tukevasti seinään. Safe-Fix mahdollistaa myös purkamisen jälkiä jättämättä. Safe-Fix

Huoltosarja

Magneetti- ja laahustiivisteet suihkuseiniin. Helppo vaihtaa ja ostettavissa lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Huoltosarja

Suihkulastat

Ota tavaksesi kuivata lasi aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut jäämät eivät tartu niin helposti lasiin. Valitse kahdesta tyyllikkäästä vaihtoehdosta. Lue lisää

Suihkusäilytys

Täydennä kätevä ja tilava säilytysratka suihkutilan pulloille ja muille tavaroille. Valitse useista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Lue lisää

Kattosuihkusarja Steel Pleasure 2, Ultra Matte Black.

Kattosuihku

Täydennä suihkuseinä yhtä korkealaatuisella kattosuihkusarjalla. Kaikki hanamme ovat tyyppihyväksyttyjä ja mukautettuja pohjoismaisiin vaatimuksiin mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Katso lisää


Tutustu myös näihin

Epic

Epic yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri.

Katso lisää

Arc Frame

Suihkuseinäsarja 8 mm lasista, tyylikkäällä kiiltävällä tai mustaksi lakatulla alumiinikiskolla, joka kehystää suihkuelämyksen.

Katso lisää

Arc Original

Arc Original suihkuseiniemme lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella. Valittavana on useita 8 mm laseja ja heloja useissa eri viimeistelyissä.

Katso lisää