kasvit kylpyhuoneessa

Kasvit kylpyhuoneessa

7 vinkkiä kun sisustat kylpyhuonettasi kasveilla

Kasveilla saat nopeasti ison muutoksen aikaan. Täältä löydät vinkit mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun sisustat kasveilla. Vihreät kasvit lisäävät kosteutta ilmaan ja täyttävät sinut ja kylpyhuoneesi uudella energialla. Tuo luonto kylpyhuoneeseesi ja luo harmoniaa ja hyvää tunnetta kasvien avulla. Hengitä sisään ja löydä sisimpäsi vehreässä kylpyhuoneessa.

Täältä löydät 7 parasta vinkkiämme, miten luot kylpyhuoneeseesi harmoniaa ja dynamiikkaa kasvien avulla.

1. Muuta huoneen tunnelmaa kasvien avulla

Kasvien lisääminen kylpyhuoneeseen on tehokkain ja nopein tapa muuttaa kylpyhuoneen tunnelmaa. Kylpyhuoneessa on usein useita eri pintoja esimerkiksi ikkunalauta, pesuallas tai seinäkaappi, johon voi lisätä kasveja. Lattiaa tai nurkkaa voi myös hyödyntää sijoittamalla pienen sisäpuun tai ison kasvin viihtyvyyden aikaansaamiseksi kylpyhuoneeseen, jolle muuten ominaista ovat kylmät ja kovat pinnat.

Voit myös vaihtaa pyyhkeet ja tarvikkeet luonnonläheisiin väreihin. 

Sisusta kylpyhuone kasveilla

2. Luo dynamiikkaa kasveilla

Dynamiikka pienessä kylpyhuoneessa on kaiken a ja o. Hyödynnä korkeutta ja anna vehreyden kukoistaa lattiasta kattoon. Jos sinulla ei ole kylpyhuoneessasi lattiatilaa, voi olla fiksua ripustaa kasvit katosta tai muuttaa korkeutta jalustalla. Toinen tapa saada dynamiikkaa kylpyhuoneeseen on sekoittaa erilaisia kasveja ja eri kokoisia pienempiä puita.

3. Tasapainottele kontrastin ja harmonian välillä

Valkoisissa ympäristöissä ja kylpyhuoneissa, jossa on vaaleat tai valkoiset seinät ja valkoinen sisustus on tehokasta täydentää viherkasveilla. Sisustamalla kylpyhuonetta kasveilla vähennät steriiliä tunnetta ja luot ihanan tunteen kylpyhuoneeseen. Kontrasti vihreän ja valkoisen välillä on mitä kaunein ja raikkain.

4. Kasvit, jotka uskaltavat ottaa tilaa

Jos sinulla on iso kylpyhuone ei ole mitään ylellisempää ja kauniimpaa kuin lisätä kasveja, jotka uskaltavat ottaa tilaa. Isot kasvit tekevät suuren vaikutuksen ja lisäävät ilmavan tunteen kylpyhuoneeseen. Jos kylpyhuoneessasi on mustia yksityiskohtia, voi olla näyttävää valita tyyliä täydentävä musta ruukku kasville.

Näin asiakkaamme ovat sisustaneet kasveilla

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

5. Luo trooppinen tunnelma kylpyhuoneeseen

Uskalla maksimoida ja tuoda kylpyhuoneeseen paljon kasveja. Useimmat kasvit ovat lähtöisin trooppisesta ympäristöstä ja kukoistavat kosteassa kylpyhuoneympäristössä. Jos haluat luoda trooppisen tunnelman kylpyhuoneeseen, valitse kasvit, joilla on suuret lehdet ja hiukan tummempia sävyjä. Pikkukentiapalmu on yksi meidän suosikeistamme, joka sopii trooppiseen tyyliin. Vinkki! Kasvien suihkuttaminen säännöllisesti auttaa kasveja saamaan happea ja ilmaa.

6. Kasvit sisustuselementtinä

Vihreä oksa tai kukkia pienessä lasimaljakossa pesualtaan reunalla antaa kylpyhuoneelle elämää ja auttaa tekemään kylpyhuoneen sisustuksesta harkitun ja henkilökohtaisen. On helppo vaihdella eri värisiä kukkia ja maljakoita.

7. Kestävät kasvit ikkunattomaan kylpyhuoneeseen

Mikäli sinulla on kylpyhuone ilman ikkunaa on fiksua valita kestäviä kasveja, jotka ei vaadi päivänvaloa. Suosittelemme palmuvehkaa, jolla on kaunis syvänvihreä sävy ja sopii kylpyhuoneisiin, jossa ei ole päivänvaloa. Nykyään löytyy myös hieno valikoima keinotekoisia kasveja niille, jotka vain etsivät vihreää kontrastia.

Vinkki! Trendikkäät kasvit kylpyhuoneeseen 2020

Peikonlehti

Viime vuosien trendikkäin kasvi Peikonlehti sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen. Kasvi on erittäin helppohoitoinen ja vaikka sen sijoittaisi kauas ikkunasta pysyy se silti elivoimaisena.

Vuoripalmu

Kestävä ja trendikäs palmukasvi, joka voi kasvaa suureksi ja tuuheaksi. Vuoripalmun mullan tulee olla aina hieman kostea ja sen voi antaa suihkuttaa mielellään silloin tällöin. Toisin sanoen, kasvi, joka sopii hyvin kylpyhuoneeseen!

Palmuvehka

Palmuvehka on todella kestävä kasvi - kukoistaa melkein yhtä hyvin pimeässä kuin valossa. Toisin sanoen, se voi olla kiitollinen ystävä kaikentyyppisissä huoneissa ... ja kylpyhuoneissa.

Anopinkieli

Anopinkielen suosio on lähtenyt uuteen nousuun - eikä se ole ihme! Se on helppohoitoinen kasvi, joka sopii moneen tilaan eikä vaadi paljon valoa. lisäksi se antaa tilaan selkeän graafisen ilmeen. Todellinen trendikasvi kylpyhuoneeseen!

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Inspiraatio

Meidän kotona

Täältä löydät Meidän kotona-artikkelit asiakkaidemme kodeista ympäri Pohjoismaita. Lue tarinat ja inspiroidu heidän kylpyhuonekokemuksistansa.

Katso lisää
badrumstrender 2023

Inspiraatio

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää