MAALAISTYYLIÄ KYLPYHUONEESSA

Inspiraatiota ja ideoita maalaisromanttiseen kylpyhuoneeseen

Monet meistä haaveilevat viime vuosisadan vaihteen romantiikkaa huokuvasta sisustuksesta, ja tällöin maalaistyylinen kylpyhuone on tietysti ehdoton ratkaisu. Täällä esittelemme muutamia maalaistyylisiä kylpyhuoneita, joista saat inspiraatiota uusienglantilaiseen sisustamiseen.

Lue täältä parhaat vinkit ja ideat maalaisromanttisen kylpyhuoneen sisustamiseen ja katso inspiroivia kuvia kauniista, kesäisistä kylpyhuoneista.

Saaristohuvila

Perheen unelmakylpyhuoneessa yhdistyvät pehmeät valkoisen sävyt, hillityt vihreän vivahteet ja messinkiset yksityiskohdat. Osuvat valinnat maalaisromanttiseen kylpyhuoneeseen.

Käy sisään!

Kauniit maalaisromanttiset kylpyhuonekalusteet

Mikä sopisikaan paremmin maalaisromanttisuutta huokuvaan kylpyhuoneeseen kuin allaskaappi klassisella kehyksellä ja kaarevalla messinkisellä vetimellä. Klassinen kehys on saatavana sekä GRAND- ja VISKAN kalustesarjoihin. GRAND sarjan allaskaapeissa kalusteen raamin sisäpuolelle jäävät kehykset lisäävät eksklusiivista tunnelmaa.

Valitse sopiva leveys 60 – 140 cm allaskaapeista ja tutustu kauniisiin vedinvaihtoehtoihin sekä lisävarusteisiin , kuten alavalaistukseen tai allaskaappiin yhdistettyihin Bluetooth-kaiuttimiin. Sillä kukapa haluaisi olla ilman tämän päivän mukavuuksia, jos se ei ole välttämätöntä?

Kylpyhuonekalusteet

Luo tyyli maalaisromanttisilla yksityiskohdilla

Vedin, nuppi tai kahva, joissa on patinaa, pyöreä peili tai jalometalliset helat, kuten messinki, antavat maalaismaisen ja rustiikin tunnelman koko huoneeseen. Tässä muutamia yksityiskohtia, joita voit hyödyntää sisustaessasi maalaisromanttisen kylpyhuoneesi ja luodaksesi oikean ilmapiirin.

 

GRAND Classic 60, Premium White

Pyyhekuivain BOW ja pyyhkeet luonnollisissa materiaaleissa.

Pyöreä peili LOOX sopii kaikkiin tiloihin.

Marmori, messinki ja lasi, toimiva yhdistelmä maalaisromanttiseen kylpyhuoneeseen.

Kesätunnelma aamusta iltaan

Kylpyhuoneen valaistuksen pohdintaan kannattaa käyttää aikaa. Minkä tunnelman haluat saavuttaa? Unenomaisen keskikesän lepattavilla tylliverhoilla ja harkitusti sijoitetuilla valonlähteillä vai ylellisen New England -tyylin, johon selkeinä valintoina kuuluu älykkäät toiminnot kuten LED-valaistus allaskaapin alla? Suunnitellessasi kylpyhuonetta on tärkeätä muistaa, että sen toimivuudet on mukautettu kaikkiin vuorakauden aikoihin sekä aamuun, keskipäivään että iltaan.

Kylpyhuonekalusteet

... tylliverho lepattaa. Ja minä kirjoitan kesälaulun ...

BRIC Suihkukaapit

... aurinko ja kukkien tuoksu.

BRIC Suihkukaapit

< >

Siniset ja valkoiset kylpyhuoneunelmat

Hillittyjen sinisten ja luonnonvalkoisten pastellisävyjen avulla voit luoda rauhallisen ja harmonisen tunnelman uuteen kylpyhuoneeseesi. Sisusta pyyhkeillä, saippualla ja esineillä, joista huokuu entisajan patina, niin maalaistunnelma tulee kylpyhuoneeseesi kuin itsestään.

Lisää inspiraatiokuvia

Vihreät kasvit, saippuat ja esineet luonnonsävyissä luo maalaismaista ja rustiikkia tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

VISKAN Classic 60, Vintage Blue, NCS S 4020-R90B.

Voivatko kylpyhuonekalusteet leijua?

AIR allaskaapit luovat kevyen ja ilmavan tunteen koko kylpyhuoneeseen. Voit helposti luoda yksilöllisen kokoneisuuden yhdistelemällä moduuleja.

Tutustu AIR allaskaappeihin

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuone

Messinkia kylpyhuoneessa

ARC-suihkuseiniin onkin nyt saatavana messinkiset helat ja vetimet. Ne tuovat lämpöä tilaan, jossa on paljon kovia ja viileitä pintoja.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Kylpyhuone

valkoiset kylpyhuoneet

Valkoinen on uusien kylpyhuoneiden suosituin väri – kenties juuri siksi, että se on niin vaalea ja raikas. Täältä voit hakea inspiraatiota, jos haluat kylpyhuoneeseesi pelkkää valkoista. Mikä valkeista sisustuksista on sinun suosikkisi?

Katso lisää