New England -tyylinen kylpyhuone

SAARISTOHUVILAN KYLPYHUONE - KOKO PERHEEN UUSI LEMPIHUONE

Jos uusienglantilainen tyyli miellyttää silmääsi, Isabelin ja Teodorin Tukholman saaristossa sijaitsevan huvilan upea kylpyhuone on varmasti loistava inspiraationlähde. Perheen unelmakylpyhuoneessa yhdistyvät pehmeät valkoisen sävyt, hillityt vihreän vivahteet ja messinkiset yksityiskohdat. Täällä niin aikuiset kuin lapsetkin voivat rentoutua omalla tavallaan.

GRAND Classic 80, värinä Green Tea (NCS), ja messinkihelainen, viistoon leikattu ARC 4 Original ‑suihkuseinä.

GRAND KLASSISEEN TYYLIIN

Isabel ja Teodor ovat erittäin tyytyväisiä siihen, että he valitsivat kaksi pienempää lipastoa yhden leveän sijaan. Nyt kummallakin on oma paikkansa, ja lipastojen muotoilukin pääsee oikeuksiinsa. Klassiseen Uuden-Englannin tyyliin on yhdistetty kaikki nykyajan hienoudet, kuten LED-valot lipastojen alaosassa ja LINE-pyyhekuivaimen yläosassa.

Tutustu GRAND Classic sarjaan

GRAND Classic 80, väri Green Tea (NCS), ja DEEP‑messinkivedin. Messinkinen POSH-pesuallashana ja GROOM-peili.

MITTATILAUS SUIHKUSEINÄT

Toki erikoistilauksena valmistetusta suihkuseinästäkin täytyy kertoa muutamalla sanalla. Isabel ja Fredrik käyttivät lähtökohtana INR:n perusvalikoiman ARC 4 -mallia, valitsivat siihen messinkiset helat ja tilasivat sen viiston katon alla olevaan syvennykseen sopivissa mitoissa. Ratkaisu on mielestämme loistava. Kaiken lisäksi upotettuun hyllyyn mahtuvat kaikki perheen sampoopullot ja muut suihkutarpeet.

Tutustu ARC mallistoon

Illan hämärtyessä

Illalla kylpyhuoneen funktio muuttuu. Energiatasot laskevat, ja paino siirtyy rentoutumiseen ja palautumiseen. Lipastojen tunnelmallinen valaistus pääsee oikeuksiinsa. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi pääkylpyhuoneesta on tullut perheen elämän keskipiste: ”Kaikki perheenjäsenet kinastelevat siitä, kuka saa käydä iltasuihkussa täällä. Yhtäkkiä kaikkia haluavat käydä suihkussa kylvyn sijaan!”

Kylpyhuoneen pitää toimia kaikkina vuorokaudenaikoina. GRAND Classic 80 ‑kalusteen, jonka värinä on Green Tea (NCS), alaosassa oleva valaistus luo kaunista tunnelmaa.

Isabel ja Teodor

Isabel ja Teodor rakensivat uusienglantilaistyylisen unelmatalonsa Tukholman saaristoon vuonna 2018. Tavoitteena oli viihtyisä kylpyhuone, jossa on tilaa koko perheelle. Pariskunnalla on kaksi lasta, 8-vuotias Hanna ja 12-vuotias Casper. Sekä tietysti Signe-kissa.

Tuotteet ja materiaali

Green Tea (NCS 3010-G10Y) -värinen GRAND Classic 80 -kaluste, jossa messinkiset DEEP-vetimet | Messinkiset POSH-pesuallashanat | GROOM 80 -peili | Vinoon leikattu ARC 4 -suihkuseinä | Mattavalkoinen LINE-pyyhekuivain | Minisunin 1-Light Armed Sconce -valaisin | Volan suihkusekoitin

Vaakasuuntainen T&G-seinäpaneeli – vastaavaa saatavana useimmista rakennusalan tavarataloista | Vihreä seinäväri Valsparin Sparkling Sage | Suihkutilan seinä pehmeää beigesävyistä mikrosementtiä

 

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää