Ikkuna suihkutilassa? Näin sijoitat suihkun ikkunan viereen.

Joskus ikkuna on niin lähellä suihkua, että saattaa tuntua mahdottomalta sijoittaa suihkunurkkaa ilman, että kalusteet tai karmit kärsisivät kosteusvaurioista. Tähän ongelmaan on tyylikäs ratkaisu, nimittäin Linc Monument, jonka voi asentaa lähelle ikkunaa, aivan huoneen kulmaan tai keskelle tilaa.

Linc Monument suihkunurkan lasit ovat samankokoiset ja sen asennus on erittäin joustava. Alempana tällä sivulla esittelemme sinulle muutamia tyypillisiä asennusmittoja, mutta voit myös testata eri mittoja alla olevasta linkistä.

Linc Monument on juuri nyt kampanjassa 990€.

Norm.hinta 1500:-

Alin hinta 30 pv aikana ennen kampanjaa 990€. Tarjous on voimassa jälleemyyjiemme kautta 31.1.2024 asti.

Linc Monument

Kuinka lähelle kulmaa haluat asentaa suihkun?

Saadaksesi mahdollisimman toimivan suihkunurkan kylpyhuoneeseesi suosittelemme yhtä alla olevista neljästä asennusmitasta, vaikka Linc Monument voidaan asentaa periaatteessa mihin tahansa mittaan. Katso myös, kuinka suihkutilan koko muuttuu eri asennusmittojen mukaan. Kaikki asennusmitat viittaavat seinäprofiilin ulkoreunaan.

200 mm

Monumentin voi sijoittaa aivan kulman viereen, mutta suosittelemme 200x967 mm pienimmäksi asennusmitaksi kulmasta, jolloin suihkunurkasta tulee toimiva ja hyvännäköinen kokonaisuus. Alla olevasta kuvasta näet suihkunurkan muodon näillä asennusmitoilla.

260 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 260 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 260x957 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet  kuvasta.

320 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 320 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 320x942 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet  kuvasta.

380 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 380 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 380x923 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet  kuvasta.

440 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 440 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 440x900 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet kuvasta.

500 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 500 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 500x871 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet kuvasta.

560 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 560 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 560x836 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet kuvasta.


Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.1.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.är känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Katso lisää

Myymälät

Täältä löydät jälleenmyyjämme, jossa voit suunnitella kylpyhuonettasi ja tutustua INR-suihkuseiniin ja -kylpyhuonekalusteisiin.

Katso lisää