Ikkuna suihkutilassa

RATKAISEMME ONGELMASI

Ikkuna on usein niin lähellä kulmaa, että sisustajat miettivät, onko tilaan edes mahdollista asentaa suihkuseinää. Ikkunan alla on aiemmin saattanut olla vaikkapa amme, joka nyt halutaan vaihtaa suihkuun. Me autamme ratkaisun löytämisessä. Suihku voidaan hyvin sijoittaa ikkunan viereen. Älä siis anna ikkunan pilata suihkusuunnitelmiasi!

LINC Monument voidaan sijoittaa aivan kulmaan, jolloin ikkuna suihkutilassa ei ole ongelma.

Ovet taitetaan silloin, kun suihkua ei käytetä. Ratkaisu säästää valtavasti tilaa!

RATKAISU NIMELTÄ MONUMENT

Kauniin LINC Monumentin seinäprofiili voidaan sijoittaa aivan kulmaan. Näin saat kauniin suihkutilan ja suojaat samalla ikkunaa kosteudelta. Malli on varsin suosittu tällaisissa kylpyhuoneissa. Monument valmistetaan Ruotsissa 6 mm paksusta karkaistusta turvalasista. Sille on myönnetty Joutsenmerkki, ja sillä on 15 vuoden takuu. INR:n patentoidun nostosaranan ansiosta ovet voidaan taittaa kokonaan seinää vasten, jolloin arvokasta tilaa säästyy silloin, kun suihkua ei käytetä.

LINC Monument

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Designmallistot

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneen rakentaminen tai remontointi voi olla koettelemus – varsinkin, jos vaikeuksia ilmenee jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkkaus, suihkuseinä keskellä seinää tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Lue lisää