}

Suihkuseinän tarvikepakkaus

Raikasta suihkuseinää uusilla tiiviste- ja magneettilistoilla.
Lue lisää
Hinta
Yhteen­veto Hinta

Muokkaa

Yhteen­veto

Malli

Tarvikepakkaus nro 10

Tuotenumero

80000603

Hinta 49 €

Ilmoita tilatessasi

  • tuotenumero.

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Kaikki suihkulistat menettävät ajan mittaan kimmoisuutensa ja saattavat värjäytyä ikävästi kalkista, saippuajäämistä yms. johtuen. Listat voi onneksi vaihtaa helposti uusiin, jolloin suihkutila säilyy kauniina. Suurin osa suihkutilaratkaisuistamme sisältää lasien alareunoissa lattiaa vasten olevat tiivistelistat. Tiivistelistojen ansiosta vettä ei pääse vuotamaan suihkun ulkopuolelle. Jos lattiakaato on huono ja vettä pääsee valumaan ulos, voit kokeilla korkeampaa listaa tai asentaa
sokkelilistan. Magneettitiivisteet ovat kahden oven välissä olevia tiivistelistoja.

LINC-sarjan nostosaranoita ei tarvitse huoltaa, mutta ennen vuotta 2012 valmistettujen suihkuseinien saranat on voideltava kerran vuodessa sen varmistamiseksi, että 15 vuoden takuu on voimassa. Valitse siinä tapauksessa tarvikepakkaus nro 40.

  • Jos haluat magneettitiivisteet ARC- tai LINC-sarjan malleihin 9, 54 tai 62 tai pystytiivisteet LINC 2- ja 5-malleihin, ota yhteyttä jälleenmyyjään.
  • Magneettitiivisteet vakiokorkeuteen 2000 mm. Voidaan leikata sopivan pituisiksi. Ota yhteyttä jälleenmyyjään, jos kyseessä on erikoispituinen tiiviste.

Kuvat

1/2

Alatiivistelista, 20 mm korkea (vakio).

Lataa korkean resoluution kuvat

< >