Suihkuseinän tarvikepakkaus

Ota tavaksesi vaihtaa suihkuseinän magneetti- ja tiivistelistat aika ajoin, jotta suihku pysyy raikkaana. Listat on helppo vaihtaa, ja niitä on saatavana useana erilaisena versiona lähimmältä jälleenmyyjältä.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Malli

Tarvikepakkaus nro 10

Tuotenumero

80000603

Hinta yhteensä 50 €

Ilmoita tilatessasi

  • tuotenumero.

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Useimpiin 6 mm:n lasilla varustettuihin suihkuratkaisuihimme sisältyy läpinäkyvät listat lattiaa vasten sekä magneettilistat kohtiin, joissa lasi on lasia vasten. Yhdessä lattian oikean kaltevuuden kanssa listat auttavat pitämään veden lasin oikealla puolella. Ajan mittaan ne löystyvät ja voivat värjäytyä kalkista, saippuajäämistä ja liasta. Silloin ne on aika vaihtaa uusiin. Jos lattian kaltevuus on huono ja vesi kaikesta huolimatta vuotaa ulos, voit kokeilla erittäin korkeaa listaa tai asentaa sokkelilistan.

  • Jos haluat magneettitiivisteet ARC- tai LINC-sarjan malleihin 9, 54 tai 62 tai pystytiivisteet LINC 2- ja 5-malleihin, ota yhteyttä jälleenmyyjään.
  • Magneettitiivisteet vakiokorkeuteen 2000 mm. Voidaan leikata sopivan pituisiksi. Ota yhteyttä jälleenmyyjään, jos kyseessä on erikoispituinen tiiviste.

Kuvat

< >