Brushed Bronze

Tyylikäs viimeistely pronssin sävyssä, jossa on ripaus kuparia. Brushed Bronze voidaan valita viimeistelyksi Arc Original -suihkuseiniin, Line-pyyhekuivaimiin ja -pyyhekoukkuihin sekä hanoihin ja kylpyhuonetarvikkeisiin. Yhdistä Grand- tai Air Wood -sarjan kauniiseen Dark Oak -tammiviiluallaskalusteeseen, peilikaappiin ja säilytysratkaisuun. Selaa sivua alaspäin, niin löydät inspiraatiota ja vinkkejä tyyliä täydentävistä tuotteista.

Lisää metalleista ja viimeistelyistä 

 

Värit ja viimeistelyt

Brushed Bronze Dark Oak Valkoinen

Arc Original -suihkuseinä, korkea Grand Grip -kaappi ja Steel Pleasure -kattosuihku yhteensopivalla värillä ja viimeistelyllä.

Tuo pronssin ja kuparin syvät sävyt kylpyhuoneeseen.

Täydennä allaskaluste ja säilytysratkaisu vetimillä Brushed Bronze-viimestelyssä.

Moodboard, jossa Brushed Bronze -hana, Dark Oak -tammiviilu, valkoista posliinia ja kalkkikiveä.


Meidän kotona

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Yhteensopivat tuotteet

Luo mieleisesi kylpyhuonekokonaisuus suunnittelutyökalussamme lisätäksesi sen suosikkiluetteloosi. Vie lomake jälleenmyyjälle tilauksen tekemiseksi.


Aiheeseen liittyvät sivut

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää

Villa Gullboda

Täällä hillityt värit yhdistyvät materiaalien ja esineiden kanssa harmoniseen kohtaamiseen skandinaavisen ja japanilaisen tyylin välillä.

Katso lisää

Air Wood

Air on smoolantilaisen kalusteperinteen symboli, jossa on sormiliitoksin valmistettu lokeroitu massiivitamminen sisälaatikko. Saatavana kolmessa eksklusiivisessa viilussa sekä hienoja lisävarusteita.

Katso lisää