Brushed Brass

Hehkuvan lämmin viimeistely, joka tuo lämpöä ja eloa kylpyhuoneeseen. Brushed Brass -viimestelyn voi valita Arc Original -suihkuseiniin, Line-pyyhekuivaimiin ja -pyyhekoukkuihin sekä hanoihin ja kylpyhuonetarvikkeisiin. Yhdistä Grand- tai Air Wood -sarjan kauniiseen Natural Oak -tammiviiluallaskalusteeseen, peilikaappiin ja säilytysratkaisuun. Selaa sivua alaspäin, niin löydät inspiraatiota ja vinkkejä tyyliä täydentävistä tuotteista.

Lisää materiaaleista ja viimeistelyistä

Värit ja Viimeistelyt

Brushed Brass Natural Oak Valkoinen

Brushed Brass – hehkuvan lämmin viimeistely PVD-pinnoitettua ruostumatonta terästä tai messinkiä. Katso tarkemmat tiedot tuotekohtaisesti.

Air Wood 120 C sävyssä Natural Oak – petsattu tammiviilu luo kylpyhuoneeseen luonnonläheisen tunnelman. Yhdistä hanaan Brushed Brass -viimeistelyssä sekä valkoiseen pöytätasoon ja pesualtaaseen.

Arc Original -suihkusarjan helat ovat PVD-käsiteltyä messinkiä.

Suihkuseinä Arc 13 Original , kattosuihku Steel Pleasure 2 sekä Line-pyyhekuivain yhteensopivalla Brushed Brass -viimeistelyllä.

Voit valita pyyhekoukun samasta tuotesarjasta, kuin pyyhekuivain. Myös samalla Brushed Brass -viimeistelyllä.


Meidän kotona

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Yhteensopivat tuotteet

Luo mieleisesi kylpyhuonekokonaisuus suunnittelutyökalussamme lisätäksesi sen suosikkiluetteloosi. Vie lomake jälleenmyyjälle tilauksen tekemiseksi.


Aiheeseen liittyvät sivut

Viskan Solid 60 Light Sand

Trend 03 – Yksiväriharmonia

Yksivärisessä kylpyhuonetrendissä lähtökohtana on minimalistinen ilme, jossa on useita hiekan, valkoisen tai harmaan sävyjä.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää

Meidän kotona

Täällä otamme askeleen asiakkaidemme arkeen. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Katso lisää