Brushed Stainless

Klassinen viimeistely, joka huokuu ajatonta muotoilua ja eksklusiivisuutta ja sopii kaikkiin väreihin ja puuviiluihin. Brushed Stainless voidaan valita viimeistelyksi Arc Original -suihkuseiniin, Line-pyyhekuivaimiin ja -pyyhekoukkuihin sekä hanoihin ja kylpyhuonetarvikkeisiin. Yhdistä Grand- tai Air Wood -sarjan kauniiseen Dark Oak -tammiviiluallaskalusteeseen, peilikaappiin ja säilytysratkaisuun. Brushed Stainless sopii hyvin myös Edge-suihkuseinäsarjan Stone-viimeistelyn kanssa. Selaa sivua alaspäin, niin löydät inspiraatiota ja vinkkejä tyyliä täydentävistä tuotteista.

Lisää materiaaleista ja viimeistelyistä

 

Värit ja viimeistelyt

Brushed Stainless Black Oak Harmaa Stone

Air Wood 80 -allaskaluste Black Oak -tammiviilulla yhdessä Brushed Stainless -viimeistellyn hanan kanssa.

 

Viileän sävyinen viimeistely Brushed Stainless. Pesuallashana ja pyyhekuivain ovat PVD-käsiteltyä ruostumatonta terästä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylpyhuonetuotteet ovat klassinen ja kestävä valinta. Nauti tiedosta, että hana on lyijytön ja siten ystävällinen sekä kehollesi että ympäristölle.

Suihkuseinän harjatut helat ovat PVD-käsiteltyä messinkiä.

Huuhtelupainike ja WC-paperiteline Steel Style harjattua ruostumatonta terästä.

 

Yhteensopiva viimeistely suihkussa. Arc Orginal -sarjan suihkuseinä, Line-pyyhekuivain ja Steel Pleasure 2 -kattosuihkusetti.

Viistoon leikattu Arc Original -sarjan suihkuseinä, jossa Brushed Stainless -helat.

Valitse allaskalusteeseen tai säilytysratkaisuun samalla viimeistelyllä oleva vedin.


Meidän kotona

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Yhteensopivat tuotteet

Luo mieleisesi kylpyhuonekokonaisuus suunnittelutyökalussamme lisätäksesi sen suosikkiluetteloosi. Vie lomake jälleenmyyjälle tilauksen tekemiseksi.


Aiheeseen liittyvät sivut

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää

Harmaa kylpyhuone

Harmaan, valkoisen ja mustan sävyjen yhdistäminen kylpyhuoneessa menee harvoin pieleen. Yhdessä ruostumattoman teräksen ja kuvioidun laatan kanssa luot todella ylellisen kylpyhuoneen, joka ei koskaan vanhene.

Katso lisää

Villa Gullboda

Täällä hillityt värit yhdistyvät materiaalien ja esineiden kanssa harmoniseen kohtaamiseen skandinaavisen ja japanilaisen tyylin välillä.

Katso lisää