Perheen kylpyhuoneessa saavat vahvat tahdot kohdata

Perheen kylpyhuoneessa riittää vilskettä ja siellä on harvoin hiljaista. Samanaikaisesti harjataan hiuksia, joku pesee käsiä, ja jollain pikkuisella on kiire vessaan... Kuinka sisustaa tällainen huone parhaalla mahdollisella tavalla? Täältä löydät ideoita kylpyhuoneeseen, jossa tarvitaan älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja koko perheelle.

Tuotteet: Allaskaluste Viskan Shade 120 / Peili Loox 110 / Suihkuseinä Edge 4 / Pesuallashana Steel Vector Low pohjaventtiilillä / Pyyhekuivain Bow / Seinäkaappi Viskan Shade 120

Kuinka monta kylpylelua?

Jos talossa on pieniä lapsia, hyvä alku säilytystilatarpeesi selvittämiseen on kokeilla, kuinka monta kylpylelua saat allaskalusteeseen mahtumaan. Jos lapset ovat saavuttaneet teini-iän, voit laskea sen sijaan kasvovoiteita tai hajuvesipulloja. Siitä huolimatta on tärkeää suunnitella mahdollisimman realistisesti sekä tarpeet, budjetti että huoneen koko. Käytä tarkistuslistojamme ja oppaitamme saadaksesi hyvän alun kylpyhuoneprojektille.

Suunnittele kylpyhuone

Suurin allaskaluste voittaa

Investoi mahdollisimman suureen allaskalusteeseen, mieluiten sellaiseen, jossa löytyy jokaiselle perheenjäsenelle oma laatikko. Siirreltävien laatikoiden sisäosien avulla jokainen voi järjestää pientavarat haluamallaan tavalla. Tässä näemme Viskan Shade 120 -allaskalusteen, jossa on neljä laatikkoa.  Pohdi, haluatko kaksi pesuallasta vierekkäin tai kuten tässä kalusteessa, pesuallas toisella ja taso toisella puolella. Kalusteissa on pintakäsittely TX Top Extreme™, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta. Pitkäaikainen ja luotettava valinta ison perheen kylpyhuoneeseen.

Viskan Shade

Steel Vector -hana on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tarjoaa lyijyttömän juomaveden.

Allaskalusteen valaistus on tyylikäs lisävaruste ja käytännöllinen yöaikaan. Allaskalusteen mukana tulee kaksi kätevää säilytysjärjestelmää, joten sekä kynsisaksille että kylpyleluille löytyy oma paikkansa.

Suihku neljälle

Kun perheessä on useita pieniä lapsia ja iltatoimet täytyy sujua nopeasti, tarvitaan hyvin toimiva suihkutila, jossa on runsaasti tilaa. Tilava suihkuratkaisu tiiviisti sulkeutuvilla ovilla tekee kaikesta helpompaa, pitäen samalla sekä veden että lämmön suihkuseinien sisäpuolella. Ja kun pyyhekuivain on aivan suihkuseinien ulkopuolella, kenelläkään ei ehdi tulla kylmä suihkun jälkeen. Hyödynnä suihkuopastamme löytääksesi tilaasi ja tarpeeseesi parhaiten sopiva suihkuratkaisu.

Valitse suihkuseinä

Maksimaalista säilytystilaa

Jokainen lapsiperhe voi varmasti allekirjoittaa sen, että kylpyhuoneessa ei voi olla liikaa säilytystilaa. Hyvällä tilasuunnittelulla vanhemmat saavat kummallekin omat hyllynsä kaapissa, jossa tavarat pysyvät tallessa sekä ovat sellaisella korkeudella, johon innokkaat pikkusormet eivät ylety. Maksimoi pinta-ala asettamalla useita kaappeja vierekkäin tai päällekkäin. Napsauta linkkiä saadaksesi lisää nerokkaita vinkkejä pieniin kylpyhuoneisiin.

Vinkkejä pieneen kylpyhuoneeseen


Aiheeseen liittyvät sivut

Viskan Solid 60 Light Sand

Citykylpyhuone

Kaupunkilaisnuoren kylpyhuoneeseen tulisi mahtua useimmat asiat, mieluiten kaikki, joten jokainen kylpyhuoneen senttimetri on tärkeä.

Katso lisää
Grand Grip 140 Dark Oak, suihkuseinä Arc 19 Original.

Pariskunnan kylpyhuone

Här ser vi ett harmoniskt badrum för två med fokus på funktion och äkta material i produkter med skandinavisk design.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää