Trendi 02
Moderni retro

Tässä trendissä matkaamme takaisin 70-luvulle sekä värien että muotojen suhteen. Täältä löydät ajattomia kalusteklassikoita vintagena tai uutena, yhdistettynä uusiin esineisiin moderneilla materiaaleilla ja innovatiivisilla toiminnoilla. Yleinen värimaailma koostuu beigen taustavärin lisäksi haalean vihreän, ruskean, oranssin ja vaalean keltaisen sävyistä. Trendi niille, jotka haluavat luoda kodikkaan kodin moderniin 70-luvun tyyliin.

Kuva: Fogia ja Norm Architects.

Puu kohtaa puun ja vihreän marmorin. Tässä yhdistettynä ruostumattoman teräksen kanssa. Kuva: Flack Studio 新作

Viihtyisä tunnelma, klassinen frotee vihreän sävyissä. Kuva: Tekla

Modernissa 70-luvun kodissa näemme ajattomia kalusteklassikoita vintage tai uustuotannosta, yhdistettynä uusiin esineisiin moderneilla materiaaleilla ja innovatiivisilla toiminnoilla.

Somista luonnonsaippualla ja raikkailla keltaisen, oranssin ja vihreän sävyillä tuodaksesi mielenkiintoista ilmettä kylpyhuoneeseesi.

Puu kohtaa puun ja hillityt vihreän ja sinisen sävyt. Kuva: Nicole Franzén

Retrotyyliset kylpyhuonekalusteet massiivipuisilla yksityiskohdilla ja viilulla: Grand Grip.

Puulla on keskeinen rooli modernissa retrokodissa ja sitä löytyy myös kylpyhuoneesta – esimerkiksi kalusteiden ja peilin ympäriltä. Yhdistä huippumodernien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen hanojen kanssa.

Retrotyyli palaa suihkutiloihin, joissa näemme suihkulaseja jännittävillä pinnoilla ja rakenteilla. Allaskaluste Air Wood. Villa Gullboda

Edge suihkuseinäsarja modernilla retrolasilla Sway 6 mm. 

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Tummaa puuta uurretulla lasilla sekä vaaleanvihreitä neliömäisiä laattoja. Kuva Pinterestisä

Tummaa puuta ja kauniita muotoja. Kuva: Alexander Kozlov.

Oranssin sävyt tekevät paluun yhdessä vihreän ja beigen eri sävyjen kanssa. Valitse laatat, joiden pinta on hieman epätasainen - kapeassa pystysuorassa muodossa tai pienempinä neliöinä.

Laatat ruskean ja terrakotan sävyissä Kuva: Carmela Designs

Uusi kohtaa vanhan. Nykyiset ikkunakarmit ja laatat sekä moderni suihkuseinä Edge 20  Sway retrolasilla. Pyyhekuivain Line.

Tyylikkäät materiaaliyhdistelmät Villa Furustigenissa.


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää
Viskan Solid 60 Light Sand

Trend 03 – Yksiväriharmonia

Yksivärisessä kylpyhuonetrendissä lähtökohtana on minimalistinen ilme, jossa on useita hiekan, valkoisen tai harmaan sävyjä.

Katso lisää

Trendi 01 – Skandinaavista maksimalismia

Leikkisä ja iloinen kylpyhuonetrendi, jonka pohjana on skandinaavinen muotoilu. Täällä uusi ja vanha on sulassa sovussa keskenään voimakkaiden sinisten tai punaisten sävyjen kanssa.

Katso lisää