Suihkuovet

Suihkuovet kylpyhuoneeseen

Suihkuovet sijoitetaan yleensä suihkusyvennykseen tai aukkoon ja ne voivat koostua joko yhdestä ovesta tai suihkuoven ja kiinteän suihkuseinän yhdistelmästä. Jos kyseessä on erittäin leveä aukko voi suihkuoven koota useammista ovista ja kiinteistä lasiosista. Myös liukuovi on hyvä vaihtoehto syvennykseen.

Laajasta suihkuovivalikoimastamme löytyy monia vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan ​​sekä toiminnaltaan että suunnittelultaan. Etsitkö suihkuovea, jossa on seinäprofiili, vai pidätkö selkeistä lasipinnoista, joissa on helat?

6 yleistä suihkuovimallia:

  • Suihkuovi taittuvalla ovella

  • Suihkuovi seinäprofiililla

  • Suihkuovi ilman seinäprofiilia

  • Suihkuovi pivot-saranalla

  • Viistoonleikattu suihkuovi

  • Liukuovi syvennykseen

Minkälaista suihkuovea etsit?

Suihkuovi taittuvalla ovella

Kapeaan syvennykseen suosittelemme käytännöllisiä taitto-ovia. Kun vedät oven vetimestä, taittuu ovi keskeltä ja kääntyy seinää vasten nipuksi, mikä helpottaa suihkuun menoa, vaikka tila olisi hyvin pieni. LINC-Flexin suihkuovet ovat saatavana 6 mm kirkkaasta lasista ja useilla eri seinäprofiilivaihtoehdolla. Voit myös yhdistää niihin PILE-suihkusäilytysratkaisun, joka sulautuu seinäprofiiliin.

LINC Flex

Kaikki mallit

Suihkuseinä

LINC 2 Flex

Taitto-ovi 6 mm paksusta lasista kapeisiin suihkusyvennyksiin. Pohjoismainen LINC 2 Flex on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 530 €

Suihkuseinä

LINC 3 Flex

Kaksi taitto-ovea 6 mm paksusta lasista kapeisiin suihkusyvennyksiin. Pohjoismainen LINC räätälöidään ilmoitettujen välien sisällä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 1 440 €

Suihkuseinä

LINC 4 Flex

Yksi kiinteä seinä ja yksi taitto-ovi 6 mm paksusta lasista kapeaan suihkusyvennykseen, mieluiten viiston katon alle. Pohjoismainen LINC räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 1 440 €

Syvennykseen asennettavan suihkuratkaisun leveys on tarkka mitta seinästä seinään. On tärkeää, että mitat otetaan vasta laatoituksen jälkeen.

Suihkuovi seinäprofiililla

Suihkuovi seinäprofiililla ja tiivistelistoilla, on yleisin suihkuoviratkaisu, joka on tiivis, niin lattiaan kun vastakkaiseen seinään. Aloita mittaamalla syvennyksen tarkka mitta seinästä seinään (mitat otetaan vasta laatoituksen jälkeen) ja valitse ratkaisu, joka sopii kylpyhuoneeseesi parhaiten. Yhdistä seinäprofiiliin integroitu PILE-säilytysratkaisu, niin saat näppärän säilytysratkaisun suihkun sisäpuolelle. Valitse useista profiiliväreistä sekä 6 mm lasivaihtoehdoista.  

LINC Original

Kaikki mallit

Suihkuseinä

LINC 2 Original

Vaihdettavilla tiivistelistoilla varustettu suihkuovi 6 mm paksusta lasista pieniin suihkusyvennyksiin. Pohjoismainen LINC on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Valkoinen Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 470 €

Suihkuseinä

LINC 3 Original

Kaksi taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat keskikokoisiin suihkusyvennyksiin. Pohjoismainen LINC räätälöidään maksutta ilmoitettujen välien sisällä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 1 450 €

Suihkuseinä

LINC 4 Original

Yksi kiinteä seinä ja yksi ovi 6 mm paksusta lasista keskikokoiseen suihkusyvennykseen, mieluiten viiston katon alle. Pohjoismainen LINC räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Valkoinen Kiiltävä Mattaharjattu Musta

Hinta alk 1 600 €

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Ensiluokkainen suihkuseinävalinta.

Suihkuovi ilman seinäprofiilia

Jos toiveena on näyttävät lasipinnat ja minimalistiset yksityiskohdat, on ARC-sarja oikea valinta. ARC malleissa käytetään 8 mm lasia ja on eniten mukautettavissa oleva suihkusarjamme, joten sinulla on erinomainen mahdollisuus luoda oma ainutlaatuinen suihkuratkaisu. Aloita mittaamalla aukon tarkka mitta seinästä seinään (mitat otetaan vasta laatoituksen jälkeen) ja valitse ratkaisu, joka sopii kylpyhuoneeseesi parhaiten. ARC suihkuseinät räätälöidään mittojen mukaan ja voidaan myös leikata viistoon maksutta toiveidesi mukaan.

ARC Original

Kaikki mallit

Suihkuseinä

ARC 2 Original

Suihkuovi 8 mm paksusta lasista pieniin suihkusyvennyksiin. ARC on joustavin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Musta Messinki

Hinta alk 626 €

Suihkuseinä

ARC 3

Kaksi ovea 8 mm paksusta lasista keskikokoisiin suihkusyvennyksiin. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Messinki Musta

Hinta alk 1 770 €

Suihkuseinä

ARC 4 Original

Yksi kiinteä seinä ja yksi ovi 8 mm paksusta lasista keskikokoiseen suihkusyvennykseen, mieluiten viiston katon alle. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Messinki Musta

Hinta alk 1 920 €

Huomioi, että suihku on asennettava hieman lasin yläpuolelle, jos haluat avata tai taittaa ovet sisäänpäin. Vakiokorkeus 2000 mm lasin yläreunaan. Katso vaihtoehtoiset suihkunurkkamallit.

Suihkuovi pivot-saranalla

Markkinoiden ylellisin suihkuoviratkaisu EPIC, jonka 10 mm lasi on kiinnitetty pivot-saranalla lattiaan ja kattoon. Näin ovi liikkuu höyhenen kevyesti oman akselinsa ympäri. Valitse useista upeista malleista ja laseista.

EPIC

Kaikki mallit

Suihkuseinä

EPIC 1

Ainutlaatuisen tyylikäs suihkuratkaisu, jonka pivot-saranalla kiinnitetty lasi painostaan huolimatta kiertyy höyhenenkevyesti 360° akselinsa ympäri. EPIC on Pohjoismaiden ylellisin suihkusarja. Se on valmistettu 10 mm paksusta lasista, ja sen käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen.

Kiiltävä

Hinta alk 2 250 €

Suihkuseinä

EPIC 1 Plus

Ainutlaatuisen tyylikäs suihkuratkaisu, jonka pivot-saranalla kiinnitetty, lattiasta kattoon ulottuva lasi painostaan huolimatta kiertyy höyhenenkevyesti 360° akselinsa ympäri. EPIC on Pohjoismaiden ylellisin suihkusarja. Se on valmistettu 10 mm paksusta lasista, ja sen käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen.

Kiiltävä

Hinta alk 2 460 €

Suihkuseinä

EPIC 4

Muotoilullisesti ja teknisesti tasapainoinen, pivot-saranalla kiinnitetty 10 mm paksusta lasista valmistettu suihkuovi, jonka käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen. Avaa ovi ja koe, miten se painostaan huolimatta kiertyy höyhenenkevyesti akselinsa ympäri.

Kiiltävä

Hinta alk 2 830 €

Jos syvennyksen seinät eivät ole täysin pystysuorat, lasin tarkka räätälöinti mittojen mukaan on tarpeen. Onneksi tämä palvelu useimmiten sisältyy hintaan.

Viistolasi suihkuovi

Suurin osa suihkuratkaisuistamme voidaan räätälöidä myös viistoon leikattuina esimerkiksi kylpyhuoneeseen, jossa on viisto katto. Useimmiten tämä sisältyy perusmallin hintaan. Ota rohkeasti käyttöön mittausoppaamme, kun mittaat suihkusyvennystä, jossa on viisto katto.

Räätälöity suihkuseinä

Liukuovi syvennykseen

Tyylipuhdas valinta suihkusyvennykseen on liukuovi, joka on mukautettu sekä korkeus että leveyssuunnassa. Valitse monista näyttävistä lasityypeistä, joiden paksuus on 8 mm.

ARC Liukuovi

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Suihkuovet – Käytännölliset ja esteettiset ratkaisut

Ovellinen suihkusyvennys on kaunis ja käytännöllinen ratkaisu, ja viidessä mallistossamme on runsaasti kaikkiin makuihin ja kaikille kukkaroille sopivia ovia. Ennen tilauksen tekemistä kannattaa ottaa huomioon yksi asia. Jos remontoit kylpyhuonetta, mittaathan kulman vasta laatoituksen jälkeen – muuten lukemat ovat virheelliset. Aina seinät eivät ole aivan suoria, jolloin lasia täytyy räätälöidä. Mukauttaminen sisältyy kuitenkin perushintaan. Sama koskee myös viistosta katosta johtuvaa mukauttamista.

Lue lisää mitoitetuista suihkuovista