Polished

Saat kiillotetun viimeistelyn sen eksklusiivisimmassa muodossa, kun valitset ruostumattomasta teräksestä valmistetun hanamme, kylpyhuonetarvikkeemme tai Line-pyyhekuivaimemme Polished-sävyssä. Löydät yhteensopivat viimeistelyt suihkuseinäsarjoistamme Epic, Arc ja Linc – joko anodisoituna alumiinina tai PVD-pinnoitettuna messinkinä. Yhdistä kalustesarjamme allaskalusteeseen, peilikaappiin ja säilytysratkaisuun missä tahansa värissä tai puuviilussa. Selaa alas saadaksesi inspiraatiota ja vinkkejä tyyliä täydentävistä tuotteista.

Lisää materiaaleista ja viimeistelyistä

 

Värit ja viimeistelyt

Kromi Dark Oak Harmaa

Kattosuihku Pleasure 2 kiillotettua ruostumatonta terästä, suihkuletku twill-kudottua mustaa nylonia.

Pohjoismaiden ylellisin suihkuseinä Epic. Profiili on kiillotettua anodisoitua alumiinia.

Pesuallashana Vector kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä.

Voit saada useimmat suihkuseinämme, hanat ja pyyhekuivaimet Chrome- tai Polished-viimeistelyssä. Pohjamateriaalit vaihtelevat eri tuoteryhmissä, mutta pintaviimeistely on yhteensopiva.


Meidän kotona

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Yhteensopivat tuotteet

Luo mieleisesi kylpyhuonekokonaisuus suunnittelutyökalussamme lisätäksesi sen suosikkiluetteloosi. Vie lomake jälleenmyyjälle tilauksen tekemiseksi.


Aiheeseen liittyvät sivut

Epic

Epic yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri.

Katso lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää
elektriska handdukstorkar

Pyyhekuivaimet

Tutustu energiatehokkaisiin sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiimme kahdessa eri versiossa, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää