< >

EPIC

Pohjoismaiden
eksklusiivisimmat suihkuseinät

EPIC yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri. EPIC tekee vaikutuksen painollaan ja tarkkuudellaan ja kohottaa kylpyhuoneesi ilmeen täysin uudelle tasolle.  

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

10 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilmaiseksi kunkin mallin mittausväleissä. Voidaan leikata viistoon rakenteen salliessa.

Saranat ja helat

EPIC syvennyksessä

Kiiltävät alumiinihelat vahvistaa laadukkaan käsityön tunnetta ja saa 10 mm:n lasiseinän liikkumaan höyhenenkevyesti 360° akselinsa ympäri lattian ja katon välillä. Plus mallit ovat saatavana aina 2700 mm:iin saakka. 

Katso EPIC-mallit

Plus-malleissa voidaan lattia- ja kattokiinnikkeet asentaa pinta- ja uppoasennuksena, mikä antaa lasille leijuvan vaikutelman. Jos mallin nimessä ei ole sanaa Plus, mukana toimitetaan vakauttava tukitanko, joka pitää pivot-
saranan ja lasin tukevassa otteessa.

EPIC suihkunurkka

EPIC 13 on kaikkein ylellisin suihkunurkka, jossa yhdistyy kiinteä seinä ja pivotsaranalla kiinnitetty ovi. EPIC suihkuseinän 10 mm lasi ja käsityön tekninen tarkkuus antaa vaikuttavan ilmeen.  

Katso EPIC-mallit

EPIC 13 suihkunurkan mukana toimitetaan vakauttava tukitanko, joka pitää pivot-saranan ja lasin tukevassa otteessa.

Suihkunurkka

EPIC 13

Tässä on Pohjoismaiden ylellisin suihkukulma, johon sisältyy kiinteä seinä ja yksi pivot-saranalla kiinnitetty, 10 mm paksusta lasista valmistettu ovi. Sen käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen. Testaa ja mukauta juuri omiin mittoihisi sopivaksi.

Kiiltävä

Hinta alk 2 960 €

Suihkuseinä

EPIC 1

Ainutlaatuisen tyylikäs suihkuratkaisu, jonka pivot-saranalla kiinnitetty lasi painostaan huolimatta kiertyy höyhenenkevyesti 360° akselinsa ympäri. EPIC on Pohjoismaiden ylellisin suihkusarja. Se on valmistettu 10 mm paksusta lasista, ja sen käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen.

Kiiltävä

Hinta alk 2 450 €

Suihkuseinä

EPIC 1 Plus

Ainutlaatuisen tyylikäs suihkuratkaisu, jonka pivot-saranalla kiinnitetty, lattiasta kattoon ulottuva lasi painostaan huolimatta kiertyy höyhenenkevyesti 360° akselinsa ympäri. EPIC on Pohjoismaiden ylellisin suihkusarja. Se on valmistettu 10 mm paksusta lasista, ja sen käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen.

Kiiltävä

Hinta alk 2 680 €

Suihkuseinä

EPIC 4

Muotoilullisesti ja teknisesti tasapainoinen, pivot-saranalla kiinnitetty 10 mm paksusta lasista valmistettu suihkuovi, jonka käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen. Avaa ovi ja koe, miten se painostaan huolimatta kiertyy höyhenenkevyesti akselinsa ympäri.

Kiiltävä

Hinta alk 3 080 €

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Voit valita useista eri lasi-, pinta- ja vedinvaihtoehdoista. Tutustu eri ratkaisuhin ja löydä oma tyylisi kylpyhuoneeseen.

 

 

Suunnittele suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Aloita unelmiesi suihkuratkaisun suunnitelu Suihkuverstaassa.

Suihkuverstas

Tuotteet

Eri paksuus, opasiteetti ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun luomisessa.

Lue lisää laseista

Suora, vinoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Lue lisää

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Katso lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää

Iconic Dots

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää