Kylpyhuone, jossa on tilaa kypsille ajatuksille

Pariskunnan kylpyhuoneessa vallitsee rauha. Kun lapset ovat muuttaneet pois pesästään on kylpyhuoneen suunnittelu stressittömämpää, ja kylpyhuoneen yksityiskohdat voidaan suunnitella huolellisesti ja ennen kaikkea omien tarpeiden ja rutiinien mukaan. Löydä ideoita harmonisen kylpyhuoneen suunnitteluun, jossa keskitytään toimivuuteen ja aitoihin materiaaleihin.

 

Tuotteet: Allaskaappi Grand Grip 140 / Peilikaappi Stage 140 Plus / Pesuallashana Steel Voyage Low / Pyyhekuivain Line / Pyyhekoukku Line / Suihkuseinä Arc 19 / Korkea kaappi Grand Grip 40

Järkeviä päätöksiä tunteella

Kun kylpyhuonetta suunnitellaan vain kahden hengen tarpeisiin ei tilan optimointi ole sisustuksen valitsemisessa se tärkein kriteeri vaan valinnat on mahdollista tehdä keskittyen omaan makuun. Puhumme tietysti kalusteiden muotoilusta ja materiaaleista. Säilytystilaa sen sijaan ei kai koskaan ole liikaa riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä taloudessa on.  Allaskaluste, jossa on kaksi pesuallasta ja neljä laatikkoa antaa runsaasti säilytystilaa. Ja peilikaapista löydät kaiken mitä tarvitset aamurutiineihin käytännöllisesti käden ulottuvilla.

Kalustesarja Grand Grip

Lämpimät sävyt

Tumma puu sekä pronssin ja kuparin sävyt tuovat lämpöä kylpyhuoneeseen. Yhdessä ne muodostavat kauniin yhdistelmän värejä ja viimeistelyjä, jotka tuntuvat yhtä kutsuvilta aamulla kuin illalla. Pronssinsävyinen 8 mm:n suihkulasi on yksilöllisesti suunniteltu Arc Original -suihkuseiniin, jonka näet tässä yhdessä Brushed Bronze -helojen kanssa.

Arc Original

Hivele aistejasi sisustamalla kylpyhuoneesi esineillä, jotka tuntuvat ja tuoksuvat hyvältä.

Ruskeaksi petsatussa Dark Oak-tammiviilussa on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka tekee pinnasta todella kestävän kosteutta ja kulusta vastaan.

Lämpö ja valaistus

Lämpö ja valaistus ovat tärkeitä elementtejä kylpyhuoneessa, joista molempia tarjoaa Line-pyyhekuivain. Pyyhekuivaimen yläosassa oleva valo palaa sinisenä, kun kuivain on päällä ja antaa pimeällä himmeän valon kylpyhuoneeseen ja samalla pyyhkeesi odottaa sinua ihanan lämpimänä.

Line


Aiheeseen liittyvät sivut

Viskan Shade 120 E, Edge 4

Perheen kylpyhuone

Täältä löydät ideoita kylpyhuoneeseen, jossa tarvitaan älykkäitä ja kestäviin ratkaisuihin koko perheelle.

Katso lisää
Viskan Solid 60 Light Sand

Citykylpyhuone

Kaupunkilaisnuoren kylpyhuoneeseen tulisi mahtua useimmat asiat, mieluiten kaikki, joten jokainen kylpyhuoneen senttimetri on tärkeä.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää