< >

ARC

Puhtaita linjoja ja laatua

ARC-suihkuseinien avulla voit luoda avaran tunteen kylpyhuoneeseesi. Voit helposti luoda itsellesi upean persoonallisen suihkutilan räätälöimällä suihkulasin mittojen mukaan ja valitsemalla mustat, kromi- tai messinkihelat sekä vetimet ja kahvat. Huoltovapaat ARC-helat pitävät lasin 8 mm:n lasin tukevasti paikoillaan.

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

8 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilmaiseksi kunkin mallin mittausväleissä.

Saranat ja helat

Suihkulasien räätälöinti on meille arkea

Kaikki suihkuseinämme valmistetaan vasta tilauksen tekemisen jälkeen. Valitset mitat, lasit ja helat oman makusi mukaan, ja sitten valmistamme sen. Yleensä sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä siitä, kuinka haluat meidän leikkaavan lasin.

Katso kaikki ARC suihkuseinät

  • 8 mm lasi
  • Valmistettu ruotsissa
  • 15 vuoden takuu
  • Ilmainen mitoitus
  • Voi leikata viistoon
  • Valitse 20 mallista
  • Kromi, messinki tai mustat helat
  • Valitse vedin tai kahva

ARC suihkuseinien avulla voit luoda tyylikkään ja hienostuneen tunnelman kylpyhuoneeseen 8 mm:n paksujen lasipintojen ansiosta. Lasi pysyy tukevasti paikoillaan itsesuunnitelluilla ja hultovapailla kromi-, messinki- tai mattamustilla heloilla. ARC mallistossa on useita malleja, jotka voi sijoittaa nurkkaan, syvennykseen, keskelle seinää tai esimerkiksi kylpyammeen reunaan. Jos et löydä suosikkiasi laajasta valikoimastamme, voit luoda oman suihkuratkaisun. Pääset hyvin alkuun viemällä vaikkapa käsin piirtämäsi yksinkertaisen luonnoksen lähimmälle jälleenmyyjälle.

Katso kaikki ARC suihkuseinät

ARC Suihkukulmat

ARC tarjoaa kymmenen mallia nurkkaan sijoittamista varten yhdellä tai useammalla ovella tai kiinteällä lasilla. Suosikkimallit 12, 13 ja 20 ovat saatavilla tavallisimmissa kooissa (800 ja 900 mm: n yhdistelmät) ja kirkas lasi halvemmalla hinnalla.

ARC Suihkukulmat

Black Edition

Yhdistele mustat ARC helat mustaan pyyhekuivaimeen, pesuallashanaan tai mustiin allaskaapin nuppeihin.

Siirry pimeälle puolelle

ARC messinkiyksityiskohdilla

Messinki on kaunis ja kestävä metalli, joka saa ajan myötä hienon patinan ja säilyttää ainutlaatuisen ilmeensa monta vuotta. Nyt tarjoamme ARC-sarjan suihkuseinät tulikuumalla ja trendikkäällä metallilla, joka antaa kauan odotettu lämpöä huoneelle, joka muuten mielletään juuri koviin ja viileisiin pintoihin.

ARC juuri sinun tarpeisiin

ARC tarjoaa paljon valinnanvaraa. Valitse lasi, helat ja räätälöi suihkuseinä mittojen mukaan, juuri omien toiveidesi mukaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja lisävarusteisiin ja ota iso askel lähemmäksi unelmiesi suihkutilaa!

Suihkulasin räätälöinti

Suora, vinoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Lue lisää

Reikä vesijohtoa varten

Valitse vedin tai kahva

Tuotteet

LASI

Valitse seitsemästä 8 mm:n paksuisesta lasivaihtoehdosta. Tarjoamme suihkuseinät kirkkaalla tai huurretulla lasilla, harmaalla tai Timeless pintakäsitellyllä lasilla. Opaali ja Optiwhite laseista puuttuu lasista sille tyypillinen vihertävä sävy.

Lisää laseista

Minun kylpyhuoneeni

Neljä valittua suosikkia

Suihkuseinä

ARC 12

vakiomitat

Suosittu ARC 12 kolmessa vakiokoossa edullisempaan hintaan. Valitse helojen väriksi kromi, messinki tai mattamusta. Malli toimitetaan myös mittojen mukaan räätälöitynä.

Pintakäsittely
Kromi Musta Messinki
Hinta alk
1 401 €

Suihkuseinä

ARC 20

vakiomitat

Suosittu ja tyylikäs suihkuseinä kahdessa vakiomitassa erittäin edulliseen hintaan. Valitse helojen väriksi kromi, messinki tai mattamusta. Toimitetaan myös mittojen mukaan räätälöitynä.

Pintakäsittely
Kromi Musta Messinki
Hinta alk
599 €

Suihkuseinä

ARC 2

vakiomitat

Yhtä suosittu kuin esteettinenkin: Vakiomittainen ARC 2 – 800 mm ja 900 mm – kirkkaalla lasilla edullisempaan hintaan. Valitse helojen väriksi kromi, messinki tai mattamusta. Saatavana myös mittojen mukaan tehtynä eri lasivaihtoehdoilla.

Pintakäsittely
Kromi Musta Messinki
Hinta alk
597 €

Suihkuseinä

ARC 4

mittojen mukaan

Kaunis ja pelkistetty syvennykseen sopiva ratkaisu, jossa on kiinteä seinä ja taitto-ovi, kuvassa mukautettu kaltevaan kattoon. Räätälöidään maksutta mittojen mukaan 350–2000 mm:n sisällä. Valitse useista lasi- ja helavaihtoehdoista, joiden värejä ovat kromi, messinki ja mattamusta.

Pintakäsittely
Kromi Messinki Musta
Hinta alk
1 934 €

Yhdistele ARC suihkuseinään

Pyyhekuivaimet

SUIHKUSÄILYTYS

Kalusteet

ICONIC by Zafer

Katso Zaferin kylpyhuone

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää