Cappuccino

HYVINVOINNIN ALKULÄHTEILLÄ PERSOONALLISESSA KYLPYHUONEESSA

Jos asut keskellä vilkasta suurkaupunkia, kaipaat varmasti paikkaa, jossa voit laittaa kaiken muun hetkeksi tauolle ja keskittyä omaan hyvinvointiisi. Uudessa kylpyhuoneessa voit nauttia omasta ajasta, rentoutua ja kerätä voimia. Anna sen siis heijastella persoonallisuuttasi. Tutustu ihmeessä nykytrendeihin ja -tyyleihin – mutta kuuntele sisäistä ääntäsi ja anna vaiston ohjata valintojasi. Nyt ollaan monen vuoden hyvinvoinnin alkulähteillä.

GRAND Solid 100, väri Cappuccino (NCS), ja peili LOOX 90. Suihkuseinä EPIC 1 Plus ja pyyhekuivain LINE muun sisustuksen värisinä. Lamput Ellokselta.

Saran ja Fredrikin asunnossa Tukholmassa luonnon omat värit ovat päässeet valloilleen. Pääväreinä toimivat cappuccinon, khakin ja hillityn keltaisen sävyt. Pariskunta päätti säilyttää alkuperäisen lattian – joka on klassista kalanruotoparkettia – sillä se tuo tilaan lämpöä ja persoonallisuutta. Ymmärrämme ratkaisun vallan hyvin. Lattia on aivan upea!

Mieti kylpyhuonetta suunnitellessasi, mikä juuri sinulle on tärkeää. Valitse sellaiset värit ja materiaalit, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan – olivat ne sitten vahvoja värejä, kontrastikasta mustaa ja valkoista tai tämänkaltaisia luonnonsävyjä. Seuraamalla vaistojasi ja sisäistä ääntäsi pääset parhaisiin tuloksiin ja maksimoit viihtyvyyden vuosikausiksi.

Kylpyhuoneiden Ferrari on nimeltään EPIC. Kuvassa EPIC 1 Plus, jonka helat on upotettu lattiaan ja kattoon.

EPIC – NIMENSÄ ARVOINEN SUIHKU

Pariskunta halusi hemmotella itseään parhailla tuotteilla ja materiaaleilla. EPIC-suihkuratkaisu 10 mm:n laseineen sekä kattoon ja lattiaan upotettuine pivot-heloineen oli siis itsestään selvä valinta. Suihkussa voi huuhtoa arjen stressin pois ja rentoutua ennen nukkumaanmenoa – tai valmistautua illanviettoon kaupungilla ystävien seurassa.

Tutustu EPIC suihkuseiniin

Kaluste GRAND Solid 100, väri Cappuccino (NCS S 4005-Y20R) tyylikkäällä Push Tipmatic ‑avausmekaniikalla. Pesuallashana POSH kromattuna ja pyöreä peili LOOX 90.

Ikoninen pyyhekuivain LINE valinnaisella RAL-värillä, tässä värinä Cappuccino. Kylpyamme Lusso Stonelta.

CAPPUCCINON VÄRINEN GRAND-LIPASTO

Viime vuosisadan vaihteessa rakennetussa tukholmalaisasunnossa on käytetty pelkästään luonnonläheisiä sävyjä, ja tietysti kylpyhuoneenkin piti noudattaa samaa tyyliä. Sara ja Fredrik halusivat sisustukseensa tietysti vain parasta. Tilava, 100 cm leveä GRAND Solid -lipasto ja saman malliston korkea kaappi lakattiin cappuccinon sävyllä (NCS S 4005-Y20R). Samaa väriä käytettiin myös pitkissä LINE-pyyhekuivaimissa, joissa lämmin pyyhe on aina käsillä suihkun tai kylvyn jälkeen.

Tutustu GRAND Solid sarjaan

GRAND Solid 100 Plus Valolla – alavalaistuksella – ja tunnelmaa luovalla LOOX 90 ‑peilillä.

HUONE VUOROKAUDEN KAIKILLE TUNNEILLE

Pariskunta halusi, että kylpyhuone on toimiva niin aamulla kuin illallakin. Pimeinä talvi-iltoina pitkän työpäivän jälkeen on mukava päästä palautumaan ja rauhoittumaan tunnelmalliseen kylpyhuoneeseen. Lisävarusteena saatava Plus-valo lipastossa sekä taustavalaistu pyöreä LOOX-peili luovat persoonalliseen kylpyhuoneeseen juuri halutun vaikutelman – kaikkina vuorokaudenaikoina.

Tutustu peileihin

SARAN PARHAAT VINKIT

Panosta väreihin ja sisustukseen. Ne lievittävät arjen stressiä. Kun istun metrossa matkalla kotiin, kaipaan eniten juuri kylpyhuoneeseen.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Kuluttajat

INR tuotekuvasto 2021

Selaa kuvastoa tai tilaa se kotiisi täyttämällä kaavake. Saat sen postilaatikkoosi muutamassa päivässä.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää