MEIDÄN KOTONA

#ICONICBYME

Meidän kotona

Iconic by Kvinnse

Christinen kodista löydämme kylpyhuoneen, joka suorastaan huokuu ylellisyyttä ja tyylikyyttä….

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Villa Nordic Stories

Tässä Meidän kotona – artikkelissa pääset tutustumaan Pauliinan ja Jukan harmoniseen asuntomessukotiin, jonka kylpyhuoneet luovat asumistiloista funktionaalisen ja kauniin kokonaisuuden.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Shahin

Vau on luultavasti yleisin reaktio, kun meillä on ystäviä kylässä. Seuraavaksi he kysyvät, voivatko he pulahtaa altaaseen!

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Desirée

Kun remonttivuorossa oli kylpyhuone, Desirée ja hänen miehensä olivat täysin yksimielisiä: poreallas lähtisi pois. Ajatus paremmin suunnitellusta kylpyhuoneeseesta, jossa on tilaa sekä toiminnalle että estetiikalle alkoi pikkuhiljaa toteutua.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Peeta Peltola

Miltä näyttää sisustusammattilaisen Peeta Peltolan minispa Helsingin keskustassa sijaitsevassa cityasunnossa? Tervetuloa sisään!

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Richard ja Lisa

Tässä Meidän Kotona-artikkelissa tapaamme Richardin ja Lisan, jotka kertovat kuinka heidän panostuksensa hyvinvointiin osoittautui lisäarvoa tuottavaksi investoinniksi.

Katso lisää

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Tutustu myös näihin

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää