# i c o n i c b y m e

Meidän kotona

Täältä löydät Meidän kotona-artikkelit asiakkaidemme kodeista ympäri Pohjoismaita. Lue tarinat ja inspiroidu heidän kylpyhuonekokemuksistansa.

Meidän kotona

Iconic by Johannes Thingnes Bø

Ampumahiihtotähti oli saavuttanut suurimman osan tavoitteistaan urallaan, mutta hänellä oli vielä yksi unelma täytettävänä: rakentaa unelmiensa talo.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Sara Hector

Kylpyhuone nopeaan virkistäytymiseen tuotteilla ja materiaaleilla, jotka sekä kestävät aikaa, että tuovat kultareunukset jokapäiväiseen elämään hiihtäjille tai arjen sankareille.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Vibeke

Tavoitteena oli luoda kylpyhuone, jossa kaikki viisi perheenjäsentä voisivat oleskella - ja nauttia - samaan aikaan. Tulos? Kylpyhuone, johon mahtuu estetiikkaa, toimivuutta ja paljon sisar-rakkautta.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Villa Nordic Stories

Tässä Meidän kotona – artikkelissa pääset tutustumaan Pauliinan ja Jukan harmoniseen asuntomessukotiin, jonka kylpyhuoneet luovat asumistiloista funktionaalisen ja kauniin kokonaisuuden.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Desirée

Kun remonttivuorossa oli kylpyhuone, Desirée ja hänen miehensä olivat täysin yksimielisiä: poreallas lähtisi pois. Ajatus paremmin suunnitellusta kylpyhuoneeseesta, jossa on tilaa sekä toiminnalle että estetiikalle alkoi pikkuhiljaa toteutua.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Peeta Peltola

Miltä näyttää sisustusammattilaisen Peeta Peltolan minispa Helsingin keskustassa sijaitsevassa cityasunnossa? Tervetuloa sisään!

Katso lisää

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Tutustu myös näihin

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
badrumstrender 2023

Inspiraatio

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää