Minun kylpyhuoneeni. Tällä päivä alkaa ja päättyy.

Päivä alkaa ja päättyy kylpyhuoneessa, ja siellä tapahtuu itse asiassa monet elämän tärkeimmistä valmisteluista. Täällä vierailemme asiakkaidemme luona ja askeleen suoraan heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan ​​suunnittelusta valmiiseen kylpyhuoneeseen.

Jalkapallotähden kylpyhuone

Tutustu Kenin ja Felician kotiin, jossa on ylelliset kylpyhuoneet minimalistiseen, skandinaaviseen tyyliin, jossa suihkuseinäsarjat ja allaskalusteet INR:ltä.

Lue koko artikkeli

Villa Gullbodan skandinaaviset kylpyhuoneet japanilaisilla vaikutteilla

Lue lisää

Sisustusprofiili, jossa maalaisromanttinen tunnelma sekä runsaasti säilytystilaa

Vierailemme stylisti Emelie Sundbergin luona, jonka kylpyhuone päivitettiin kevytremontilla perheen tarpeiden ja maun mukaiseksi.

Lue lisää

Viihtyisä ja persoonallinen kylpyhuone vanhassa talossa vuodelta 1913

Näin Isabelle ja Erik loivat vanhasta wc-tilasta viihtyisän ja persoonallisen kylpyhuoneen.

Lue lisää

Iconic by Kuningattarenhelmi

Vaalea skandinaavisuus ja tumma puu kohtaavat Loviisalaisperheen asuntomessukodissa. Tervetuloa tutustumaan Kuningattarenhelmen sykähdyttäviin kylpyhuoneisiin!

Katso lisää

Iconic by Villa Aurora

Tervetuloa tutustumaan Ekin ja Helenan merihenkiseen ekologiseen hirsitaloon, joiden ylelliset kylpyhuoneet tuovat luksusta arkeen.

Katso lisää

Iconic by Villa Nordic Stories

Tässä Meidän kotona – artikkelissa pääset tutustumaan Pauliinan ja Jukan harmoniseen asuntomessukotiin, jonka kylpyhuoneet luovat asumistiloista funktionaalisen ja kauniin kokonaisuuden.

Katso lisää

Iconic by Sara Hector

Kylpyhuone nopeaan virkistäytymiseen tuotteilla ja materiaaleilla, jotka sekä kestävät aikaa, että tuovat kultareunukset jokapäiväiseen elämään hiihtäjille tai arjen sankareille.

Katso lisää

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Tutustu myös näihin

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää