Tyylikäs pieni kylpyhuone moderniin retrotyyliin

Malmön sydämessä, vehreyttä hersyvän puiston laidalta löytyy Sannan hiljattain remontoitu asunto, jonka pienen kylpyhuoneen sisustus sai ihastuttavan modernin retrotyylin. Runsaan 70 neliömetrin kolmio on sisustettu maanläheisin sävyin ja viimeistelty mustilla, valkoisilla ja luonnonsävyisillä kirpparilöydöillä. Käy sisään kylpyhuoneeseen, jossa meidät hurmaa erilainen suihkulasi, pohjoisafrikkalainen seinäpinnoite ja hieno Terrazzo-laatta – kaikki tyylikkäästi kehystettynä mustilla yksityiskohdilla, jotka näkyvät erityisesti suihkuseinässä, hanassa ja pyyhekuivaimessa.

Materiaalit ja tuotteet: Lattia Signorino Neutral Terrazzo EM-1031 / Seinät Beige Cloth seinäpinnoite / Allaskaappi VISKAN Solid 50, Accent Earth INR / Suihkuseinä EDGE 20 Plus Onyx, lasi Sway INR / Suihkusäilytys BOX INR / Pyyhekuivain LINE INR / Peili SLOT / Suihkusetti STEEL PLEASURE 2 INR by Primy / Pesuallashana STEEL VOYAGE INR by Primy / Jakkara Arbror Side Table

Haastava pohjapiirros

Kylpyhuoneen suunnittelu oli haastavaa, sillä huoneessa oli kaksi ovea ja ulkoseinässä vaakasuuntaiset ikkunat, mikä pisti Sannan todella pohtimaan sisustusta. Toiselle jäljellä olevista seinistä sijoitettiin suihku ja pieni allaskaappi ja vastakkaiselle seinälle WC ja pyyhekuivaimet. Ikkuna pakotti Sannan muuttamaan suihkunurkkasuunnitelmat. Piirroksia ja vaihtoehtoja ehti kertyä kasapäin ennen kuin hän päätyi tilanjakajaan, joka erottaa suihkutilan kylpyhuoneesta.

Lisää pohjapiirroksia

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen persoonallisesti

Vaikka pienessä kylpyhuoneessa tilaa on rajallisesti, tulisi sinne saada mahtumaan kaikki kylpyhuoneelle välttämättömät tavarat. Tuloksena onkin sitten ahdas tila, jossa tuntuu kuin olisi jäänyt loukkuun. Sannalla oli aivan toisenlaiset aatteet. Hänelle oli tärkeää luoda viehättävä ja persoonallinen kylpyhuone ilman ahtauden tuntua. Perinteisen ja toki käytännöllisen peilikaapin sijasta hän valitsi soikean peilin, jonka reunan takana oleva valaistus luo ihanaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Siihen hän yhdisti pienen, mutta tilavan allaskaapin maanläheisessä sävyssä, Earth NCS S 5005-Y20R. Allaskalusteessa on lisävarusteena liiketunnistimella ohjattu sensorivalaistus. 

Viskan-allaskaapit

Suihkulasi, jossa on retrotunnelmaa

Sanna rakastaa retroa, joten kun hän löysi EDGE-suihkuseinän aaltomaisella raitalasilla, se osui todella kohdalleen. Kiinteä, lattiasta kattoon ylettyvä suihkuseinä antaa illuusion siitä, että huone on korkeampi kuin se todellisuudessa on, mikä oli Sannalle iso plussa.

- Rakastuin suihkulasin ulkonäköön ja miltä se tuntuu koskettaessani sitä! Se antaa niin ylellisen tunnelman huoneeseen ja tuntuu samalla sekä retrolta että modernilta. Lisäksi se tarjoaa yksityisyyttä suihkussa käydessäni.

EDGE-suihkuseinät

Pyyhekuivain LINE on tyylikäs ja kätevä pieneen tilaan. Se pitää energiatehokkaasti pyyhkeet lämpiminä ja mukavina. LINE kuluttaa vain 29 W.

Sen sijaan, että pullot olisivat hujan hajan lattialla, Sanna valitsi tyylikkään suihkuhyllyn. Hyllyssä on tyhjennysreiät pohjassa.BOX


Tutustu myös näihin

Opas: Pienet kylpyhuoneet

Oikealla suunnittelulla ja älykkäillä ratkaisuilla myös pienimmistä kylpyhuoneista voi tulla sekä toimivia että houkuttelevia. Tässä ovat kymmenen parasta vinkkiämme.

Katso lisää

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää

Meidän kotona

Täällä otamme askeleen asiakkaidemme arkeen. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Katso lisää