Putket suihkuseinän läpi

Kulkevatko kylpyhuoneesi vesiputket juuri siitä, mihin haluaisit suihkuseinän? Yleensä se ei haittaa. Periaatteessa kaikki ARC-, LINC- ja SYNC-mallistojemme suihkuseinät ovat asennettavissa, vaikka seinällä olisikin vesiputkia. Alta pääset tutustumaan mallistoihin tarkemmin.

SEINÄPROFIILILLINEN SUIHKUSEINÄ

Kaikissa seinäprofiilillisissa suihkuseinissämme on varaa putkien läpivientiin enintään 35 mm seinästä. Poraus ja asennus on sinun vastuullasi – teit työn sitten itse tai käytit ammattilaista. Lisätietoja saat alta.

Lue lisää LINC mallistosta

SEINÄPROFIILITON SUIHKUSEINÄ

Seinäprofiilittomien suihkuseinien aukon mitat meidän on saatava tilauksen yhteydessä, sillä aukko leikataan ennen lasin karkaisua. Suihkuseinä toimitetaan aukollisena ja asennusvalmiina.

Lue lisää ARC suihkumallistosta

LINC/SYNC. Toimi näin!

Kätevin tapa on asentaa suihkuseinä ensin ja porata siihen sen jälkeen aukot, joiden läpi vesiputket vedetään. Nostosaranan takaosa kannattaa loveta niin, että suihkuseinä voidaan nostaa paikaltaan helposti mahdollista listojen vaihtoa varten. Jos putket ovat jo paikoillaan, kun suihkuseinä asennetaan, sekä seinäprofiili että nostosarana kannattaa loveta.

Kysy jälleemyjältäsi lisää!

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkkaus, suihkuseinä keskellä seinää tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneen rakentaminen tai remontointi voi olla koettelemus – varsinkin, jos vaikeuksia ilmenee jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää