Kun jokainen senttimetri on tärkeä

Pienessä kylpyhuoneessa suurin haaste on saada mahtumaan kaikki tarvittava, joten jokainen senttimetri on tärkeä. Toiminallisuus on erityisen tärkeää, kun tilaa on rajallisesti ja kylpyhuone on usein muiden huoneiden yhteisyydessä. Tässä cityasunnossa asuu 30-vuotias nainen, joka viettää paljon aikaa ystäviensä tai poikaystävänsä kanssa. Tutustu kylpyhuoneeseen, joka sopii trenditietoiseen makuun, ja jossa valinnat on tehty ottaen huomioon vastuullisuus ja kestävyys.

Tuotteet: Allaskaluste Viskan Solid 60 / Peili Slot / Suihkuseinä Edge 20 / Pesuallashana Steel Voyage Low ja pohjaventtiili

Muotoilu. Toiminnallisuus. Tunne.

Kodin sisustusvalinnat eivät ole sattumaa vaan tarkoin harkittuja. Omat rutiinit ja tarpeet ohjaavat tuotevalinnoissa ja jokainen elementti on valittu sen ainutlaatuisen muotoilun, toiminnan ja tunteen mukaan. Esineet ovat valittu rakkaudella ja jokainen niistä kertovat oman tarinansa. Kirpparilöydöt ja omat luomukset antavat aidon ja uniikin tunnelman.

Edge-suihkuseinä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka muotoilu, toiminta ja tunne yhdistyvät. 60- ja 70-luvut mieleen tuova raitalasi luo tyyliä huoneeseen samalla kun se antaa yksityisyyttä.

Edge

Kestävät materiaalit

Ympäristötietoisuus on keskeistä, eikä mitään osteta turhaan. Materiaalit ovat aitoja ja kestävät pitkään. Aito posliini on ilmeinen valinta pesualtaaksi laadukkaisiin kylpyhuonekalusteisiin. Tässä näet Viskan Solid 60 allaskaapin sävysävyssä seinän kanssa.

Viskan Solid

Tavarat järjestyksessä

On ehdottoman tärkeää, että kylpyhuoneessa on runsaasti säilytystilaa kasvonaamioiden, voiteiden ja meikin säilytykseen. Päivittäinen ihonhoitorutiini aamulla ja illalla vie aikaa ja vaatii tilaa laatikoissa. Allaskalusteissa on käytännölliset lokerikot, jotka auttavat pitämään tavarat järjestyksessä. Kääntämällä lokerikon ylösalaisin saat siveltimille ja meikkikynille sopivan telineen. Lisää hyviä vinkkejä pieniin kylpyhuoneisiin löydät alla olevasta linkistä.

Vinkkejä pineen kylpyhuoneeseen

 


Aiheeseen liittyvät sivut

Grand Grip 140 Dark Oak, suihkuseinä Arc 19 Original.

Pariskunnan kylpyhuone

Här ser vi ett harmoniskt badrum för två med fokus på funktion och äkta material i produkter med skandinavisk design.

Katso lisää
Viskan Shade 120 E, Edge 4

Perheen kylpyhuone

Täältä löydät ideoita kylpyhuoneeseen, jossa tarvitaan älykkäitä ja kestäviin ratkaisuihin koko perheelle.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää