Arc Original

Arc Original-mallien kehystetyt versiot löytyvät Arc Frame-sarjasta. Upea 8 mm:n lasi on kehystetty alumiinilistalla, joka on tiivis lattiaa ja seinää vasten. Valittavanasi on useita nurkka- ja syvennysmalleja, joista Plus-mallit ulottuvat kattoon asti.

Lasi

8 mm

Mitat

Tilaus mittojen mukaan ilman lisäkustannusta kunkin mallin mittausväleissä. Lasi on mahdollista leikata viistoon rakenteen salliessa.

Viimeistely

Kiiltävä Musta

Tinkimätöntä eleganssia

Arc Original-mallien kehystetyt versiot löytyvät Arc Frame-sarjasta, jossa lasi on kehystetty alumiinilistalla, joka on tiivis lattiaa, seinää ja kattoa vasten.  Alumiinilista tuo Arc-sarjaan monien etsimän tiiviimmän version, mikä on iso plussa, jos lattiakaadot ovat puutteelliset.

Plusmalli

Suihkumallit, joiden nimessä on Plus-sana, räätälöidään jopa 2700 mm korkeiksi, mikä luo vaikuttavan suihkuratkaisun. u

Kattotanko

Arc 20 Frame on yksi sarjan suosituimmista ratkaisuista. Suihkuseinässä on tuki seinää vasten, mutta voit valita myös kattoon kiinnitettävän tuen. Arc 20 Frame Plus -mallilla saat lasiratkaisun, joka ulottuu kattoon asti.

Arc Original on korkealaatuinen sekä lasin että metallin osalta. Suihkulasit räätälöidään ja karkaistaan Smoolannissa ja kootaan sitten käsin tehtaallamme Malmössä.

Kestävää laatua

Arc Frame on korkealaatuinen sekä lasin että metalliosien osalta. Suihkulasit räätälöidään ja karkaistaan Smoolannissa ja kootaan sitten käsin tehtaallamme Malmössä. 

Luo oma suihkuratkaisusi

Suihkuverstaassamme voit helposti luoda suihkuratkaisusi. Aloita mitoista ja valitse sitten lasi, viimeistely ja mahdolliset avausvaihtoehdot. Kokeile ovien avaamista ja sulkemista nähdäksesi kuinka paljon tilaa ratkaisu vie. Tallenna luonnos ja vie se jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

Luo oma suihkuratkaisusi

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Valitse ja luo oma suihkuseinäsi

Arc Frame sarjasta on saatavilla yhteensä 11 eri mallia sijoitettaviksi nurkkaan, syvennykseen, seinän keskelle tai kylpyammeen reunaan. Tässä on valikoimamme. Valitse malli aloittaaksesi ja luo oma suihkuratkaisusi suihkuverstaassamme.

Kaikki Arc Frame


Vaihtoehdot ja mahdollisuudeet

Suurin osa suihkuratkaisuistamme tarjoaa vaihtoehtoja ja mukautuksia monin eri tavoin. Tutustu vaihtoehtoihin ja astut askeleen lähemmäksi uutta suihkuratkaisuasi.

Räätälöity suihkuseinäratkaisu

Katso, mitä mahdollisuuksia tarjoamme räätälöidyissä suihkuseinäratkaisuissamme. Hyödynnä tilaisuus luoda ratkaisu, joka on mukautettu sinun tilaasie. Lue lisää

Suihkuseinälasit

Kaikki suihkuseinälasimme on karkaistua, mikä tekee siitä tavallisesta lasia huomattavasti vahvempaa. Muista, että leikkaus tai poraus ei ole mahdollista lasin kovettumisen jälkeen. Lue lisää

Materiaalit

Työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa ympäristön huomioon ottamiseksi luonnollisena osana kehitystyöämme. Katso lisää

Suihkulastat

Ota tavaksesi kuivata lasi aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut jäämät eivät tartu niin helposti lasiin. Valitse kahdesta tyyllikkäästä vaihtoehdosta. Lue lisää

Suihkusäilytys

Täydennä kätevä ja tilava säilytysratka suihkutilan pulloille ja muille tavaroille. Valitse useista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Lue lisää

Lattialistat vakiona.

Huoltosarja

Magneetti- ja laahustiivisteet suihkuseiniin. Helppo vaihtaa ja ostettavissa lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Huoltosarja


Aiheeseen liittyvät sivut

Arc Original

Arc Original suihkuseiniemme lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella. Valittavana on useita 8 mm laseja ja heloja useissa eri viimeistelyissä.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone ja Sway-lasi.

Edge

Edge-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin.

Katso lisää

Epic

Epic yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri.

Katso lisää