Tunturinäkymä illan hämärtyessä. Valaistus kylpyhuonekalusteissasi auttaa luomaan oikeaa tunnelmaa kotikylpylääsi.
Kaluste AIR 150, väri Slate Grey, pesuallashana SLEEK ja peili LOOX 70. Suihkuseinä ARC 20 Frame, kattosuihku MIST ja pyyhekuivain BOW.
ARC-liukuovi.
< >

ARC Frame

Kun haluat kehystetyn suihkuelämyksen

Sekä käytännöllinen että esteettinen, killtävästä alumiinista valmistettu, ARC Frame-kisko tarjoaa kehystetyn suihkuelämyksen ja pitää veden suihkutilassa. Voit tilata lasin mittojen mukaan vaikka lattiasta kattoon tyylikkäillä lattia-, seinä- ja kattolistoilla sekä liukuovella. ARC Frame tarjoaa paljon valinnanvaraa ja sen voi tilata mittojen mukaan sekä leikata viistoon ilman lisäkustannusta.

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

8 mm

Mitat

Tilaus mittojen mukaan ilman lisäkustannusta kunkin mallin mittausväleissä.

Saranat ja helat

Kiiltävä Musta

Plus lisää korkeutta

Nurkkaan sijoitettu ARC Frame tarjoaa kehystetyn suihkuelämyksen, joka on sekä esteettisesti riisuttu että käytännöllinen, kun fiksu lista pitää veden suihkutilassa. Mallit, joissa on Plus voi lisäksi tilata mittojen mukaan aina 2700 mm:iin saakka, mikä luo kauniin ja ylellisen tunteen.

Katso ARC Frame

Kisko, joka on saatavana joko kiiltävänä tai mattamustana alumiinina kehystää suihkutilan ja estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle.

Rajaa alue

Suosittu ARC Frame 20 on suihkuseinä, jonka lattiassa ja seinässä oleva kisko pitää veden suihkutilassa. Valitse tukitanko 90 asteen kulmassa tai vertikaalinen kattokiinnike. Jos haluat lattiasta kattoon ratkaisun, valitse mallin, jonka nimessä on Plus. 

ARC Frame 20

Lasinen liukuovi sopii erinomaisesti leveään syvennykseen. ARC liukuovet on saatavana leveyksinä 900 - 2000 mm, johon kuuluu kahva ja profiilit kiiltävää alumiinia.

ARC Liukuovi

Yksilöllinen suihkuratkaisu

Kaikki ARC Frame suihkulasit voidaan räätälöidä yksilöllisesti kylpyhuoneesi mittojen mukaan. Tämän ansiosta saat täysin ainutlaatuisen suihkuratkaisun ja voit tuoda persoonallisuutesi esiin vaikuttamalla yksityiskohtiin. Valitse seitsemästä tyylikkäästä mallista, joissa lasin paksuus on 8 mm.

Katso ARC Frame mallit

Saunalasiratkaisut ARC-mallistosta on helppo juttu. Aloita tekemällä piirrustus ja vie se jälleenmyjällesi.

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Tutustu eri ratkaisuhin ja luo oma ikoninen suihkuratkaisusi. 

 

 

Suunnittele ikoninen suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Avaa ja sulje ovet ja tutkiskele ratkaisuasi eri kulmista. Tallenna valmis ratkaisusi ja vie se jälleenmyyjälle.

Avaa Suihkuverstas

lasilevyt

Suora, viistoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Räätälöidyt suihkuratkaisut

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.
Tuotteet

Kaikki lasimme on karkaistu ja tarkastettu sekä omassa laboratoriossamme Malmössä että riippumattoman ulkopuolisen tarkastajan toimesta.

Lasit

Vedin tai kahva sisältyy, kun ostat suihkuseinän. Katso eri vaihtoehdot.

Vetimet ja kahvat

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää