VISKAN Solid 120 ja peilikaappi STAGE 120 ja suihkukulma LINC Angel.
VISKAN Solid 120 ja peilikaappi STAGE 120 ja suihkukulma LINC Angel.
< >

Mökki Vuonomaisemissa

Siitä lähtien, kun pariskunta kihlautui juuri täällä - Møre og Romdalin mahtavissa vuonomaisemissa - unelma oli selvä: Tänne he rakentaisivat mökin. Sitä he eivät osanneet odottaa, että unelman toteutumiseen kestäisi kokonaiset 9 vuotta. Väliin mahtui paljon: kolme lasta, intensiivinen työelämä ja yhteensä viisi maratonia. Mutta unelma vahvistui vuosi vuodelta ja kesällä 2020 talo oli vihdoin valmis, se oli odotuksen ja vaivan arvoinen.

- Lenkin jälkeen pulahtaminen suoraan jäiseen vuonoon on kaiken odotuksen arvoinen", sanoo Espen, joka on ammatiltaan arkkitehti ja jolla oli alusta asti selkeä näkemys. Halusin luoda modernin mökin, joka on huoltovapaa ja sulautuu täydellisesti maisemaan.

Tervetuloa ylelliseen mökkiin maagisissa maisemissa, jossa korkeat vuoret nousevat ylväänä alangosta.

Norjan mahtavissa vuonomaisemissa sijaitsee 85 neliömetrin moderni mökki, joka on rakennettu vankan laiturin päälle, siellä voit kokea upeita auringonlaskuja ilta toisensa jälkeen. Suurin osa talon neliöistä on käytetty kylpy- ja nukkumatiloihin.

- Rakastamme ulkoilua ja vietämme mahdollisimman vähän aikaa sisätiloissa. Pakkaamme aamulla eväät ja menemme ulos lasten ja koirien kanssa. Tulemme sisään vasta hämärän tultua. Sitten rentoudumme kylpemällä ja lepäämälllä, jotta voimme herätä virkeänä seuraavaan päivään seikkailuihin, Anita kertoo. Elämä täällä on melko intensiivistä, mutta rakastamme ääripäitä, täällä elämä on aivan erilaista kuin kotona Oslossa.

Toimiva koti

- Kodin on oltava toimiva. Hyvällä suunnittelulla pääsee pitkälle, mutta ei aina. Päätimme keskittyä tuotteisiin, jotka ovat kestäviä ja toimivia. Kalusteiden ja sisustuksen vaihtaminen viiden vuoden välein ei ole meidän juttumme, siksi valitsimme kylpyhuonekalusteet, suihkukulman sekä lämmitettävät pyyhekuivaimet, joihin voimme luottaa. Näin ei tule mitään ikäviä yllätyksiä ollessamme täällä tai kaupungissa. Tuotteiden tulee yksinkertaisesti olla kestäviä. Valitsimme valkoiset, ajattomat kalusteet. Vietettyäsi päivän vuoristossa mieli on täynnä huikeita vaikutteita luonnosta ja halusimme siksi keskittyä johonkin yksinkertaiseen, mutta ajattomaan muotoiluun, jossa silmä lepää.

Kalustesarja VISKAN

Loppuun
harkittu muotoilu

Miten saada tyylikkäästi tilaa viiden ihmisen hammasharjoille, shampoopulloille ja voiteille. 120 cm leveässä VISKAN-kalusteessa ja peilikaapissa on hyvin tilaa koko perheen tuotteille. Minimalistinen tyyli saavutettiin valitsemalla ohut pesuallas mattavalkoisesta kivikomposiitista ja laatikot, joissa on push-mekanismi, jolloin ei tarvita erillisiä vetimiä.

- Valitsimme peilikaappiin korkean kaapin sijaan. On käytännöllistä pystyä lataamaan hammasharjat suoraan peilikaapissa.

Peilikaappi

Erittäin kestävä suihkulasi

Suihkukulmaksi valikoitui ajaton LINC Angel yhdistettynä PILE säilytysratkaisuun. Suihkulasiin on saatavana lisävarusteena SafeTech pinnoite, joka on huipputeknologinen sirpaleet koossa pitävä kalvo siltä varalta, että lasi jostain syystä sattuisi hajoamaan.

- Käytännöllisyys edellä. Perheessä on useita pieniä lapsia, joten tuntui luonnolliselta valita tämä erityisen turvallinen lasi. Suihkuseinän säilytysratkaisu oli myös ihan mahtava valinta, johon olemme todella tyytyväisiä, Anita sanoo.

Suihkusarja LINC

Älykkäin pyyhekuivain

Mikä sen mukavampaa, kuin lämmin pyyhe ja vielä, kun se voidaan saada kauniilla ja käytännöllisellä tavalla. Espen sanoo:

- Rakastamme pyyhekuivaimiamme! Tilaa on kaikille viidelle pyyhkeellemme - myös koiran. Upean lisäelementin antavat pyyhekuivaimien valoraidat, jotka valaisevat kauniisti. On itse asiassa hyvin käytännöllistä, ettei muita valaisimia tarvitse sytyttää erikseen yöllä. Sininen valo pyyhekuivaimissa on juuri sopiva valistus yöllä ja tuntuu erittäin ylelliseltä.

LINE

VISKAN Solid 120 ja peilikaappi STAGE 120 ja suihkukulma LINC Angel.

”Paras tapa pyyhkiä mielestä arkipäivän kiireet, on istua laiturilla heinäkuun iltoina ja katsella vuorille. Se on vain niin maagista nauttia rauhassa iltakahvista ja seurailla lasten leikkejä, kun he juoksevat paljain jaloin nurmikolla. Toivoisimme, että jokaisen saisi kokea tämän tunteen. Koemme itsemme todella etuoikeutetuiksi voidessamme kutsua tätä toiseksi kodiksemme."

Materiaalit ja tuotteet

Kaluste VISKAN Solid 120 | Peilikaappi STAGE 120 | Hana SLEEK | Suihkukulma LINC Angel | Suihkusäilytys PILE | Kattosuihku MIST | Pyyhekuivain LINE

Seinämateriaali tammipaneeli sävy "Silver dust"

Lattia Betoni

Uurrettu lasi

Tutustu myös näihin

Suihkuratkaisu ARC 43 Plus Original ja kaluste GRAND Solid 100.

Ylellinen kylpyhuone niemen kärjessä

Rikardin ja Ulrikan upea koti sijaitsee niemen kärjessä Tukholman saaristossa kauniisti mäntyjen ympäröimänä. Tutustu sen ylelliseen kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää