SafeTech by INR

Kun haluat olla täysin varma.

Kaikki suihkulasimme on valmistettu karkaistusta, korkealaatuisesta turvalasista, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen suihkuelämyksen sinulle ja koko perheellesi. Karkaisuprosessissa lasi ensin kuumennetaan ja sitten jäähdytetään nopeasti, jolloin lasin pinnasta saadaan huomattavasti tavallista lasia vahvempi. Tuloksena on lasi, joka kestää käyttöä ja sopii erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että lasi jostain syystä rikkoutuu ja karkaistu lasi murenee pieniksi pyöreäreunaisiksi palasiksi. Vaikka tämä on erittäin harvinaista, olemme halunneet viedä suihkulasiemme turvallisuuden aivan uudelle tasolle. Olemmekin markkinoiden ensimmäisenä suihkukalustevalmistajana kehittäneet uuden vallankumouksellisen suihkulasin, jonka pinnalla on huipputeknologinen lasin koossa pitävä kalvo siltä varalta, että lasi jostain syystä sattuisi hajoamaan. Tässä siis ratkaisu sinulle, joka vaadit suihkutilakalusteeltasi sataprosenttista turvallisuutta.

Katso kaikki lasityypit

LINC Angel SafeTech lasilla. Vasemman puolisesta ovesta näkyy kuinka lasimuruset jäävät paikalleen vaikka lasi menisi rikki. 

 

LINC Niagara, jonka murentunut vasen lasiovi pysyy paikoillaan SafeTech lasin ansiosta. 

Kampanja suihkupaketti

Markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat ja kestävimmät suihkuseinät. Paketti, johon sisältyy suihkunurkka, säilytysratkaisu ja kattosuihku tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia eri lasityypeistä, profiilien väriin ja toimintoihin.

Lue lisää kampanjasta

Designmallistot

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Lue lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Lue lisää

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Lue lisää