Pienet kylpyhuoneet

10 vinkkiä pienen kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustukseen

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua – varsinkin, jos tilassa halutaan rentoutua. Ideoita etsittäessä herää varmasti paljon kysymyksiä: Miten kaikelle löytyy tilaa? Minkäkokoisen kalusteen voin valita? Entä vino katto?

Tässä 10 parasta vinkkiä kylpyhuoneen tilankäytön optimointiin juuri pieniin kylpyhuoneisiin tavallista näppärämpien kalusteiden ja suihkuratkaisujen avulla.

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Katso, kuinka Aston käytti hyväkseen kätevät kylpyhuoneratkaisut ja sisusti kapeanmallisen kylpyhuoneensa tyylikkäillä kalusteilla ja lisävarusteilla.

Käy sisään

1. VALITSE KAPEA MUTTA TILAVA KALUSTE

Älä anna koon hämätä – pienenkin kalusteen sisältä paljastuva säilytystila saattaa yllättää. Kuvassa on GRAND Solid -malliston pienin allaskaluste, jossa on harvinaisen paljon säilytystilaa. Se on nimittäin sekä korkeampi (57 cm) että syvempi (45 cm) kuin useimmat 60 cm leveät kalusteet.

Voit lisäksi valita mieluisesi avausvaihtoehdon useista vaihtoehdoista ja saada kalusteen haluamassasi värissä.

Pienimmät allaskalusteet

5 kaunista 4 neliön kylpyhuonetta

Näin suunnittelet kauniin ja käytännöllisen 4 neliömetrin kylpyhuoneen hyödyntäen pinta-alan maksimaalisesti.

Lue lisää

2. Katsaus kalusteen sisään

Pienessä kylpyhuoneessa on erityisen tärkeää huomioida kalusteiden säilytystilat. Kaikkien kalusteidemme mukana toimitetaan kaksi Organizer-säilytyslokeroa siveltimille, voiteille ja muille tärkeille tarpeille. Ja älä unohda peilikaappia - peili ja säilytystila yhdessä on pienen kylpyhuoneen paras ystävä!

Peilit ja peilikaapit

Peilikaapit ovat ehkä fiksuin sijoitus pieniin kylpyhuoneisiin. STAGE on peilikaappi, jossa on paljon älykkäitä ominaisuuksia. Koot 40 cm ylöspäin.

3. Älykkäät peilit

Peilin avulla saat pienen kylpyhuoneen tuntumaan suuremmalta kuin se on. Yhdessä kätevän säilytystilan ja valaistuksen kanssa tulos on vielä parempi. Useissa peileistämme voit säätää sekä kirkkautta että valon lämpötilaa - saadaksesi parhaimman meikkituloksen.

Peilit ja peilikaapit

Voit säätää SCENE peilin kirkkautta ja valon lämpötilaa kuumasta kylmäksi alareunan kosketuspainikkeilla

Tuotteet

INR allaskalusteiden mukana toimitetaan kaksi valkopigmentoidusta tammesta ja mustasta alumiinista valmistettua Organizer-säilytyslokeroa.

Pienet kylpyhuoneet asiakkaidemme kodeissa

Onko 60 liian suuri?

Jos 60 cm:n leveys on liian suuri, sinun kannattaa tutustua VISKAN Grip -malliston 40 ja 50 cm leveisiin malleihin, joissa on luukut laatikoiden sijaan. Koska VISKAN-lipastot ovat vain 35 cm syviä, ne mahtuvat pieneenkin kylpyhuoneeseen. Voit täydentää ilmeen yhteensopivilla säilytysratkaisuilla.

Pienimmät kalusteet

 

Kaluste VISKAN Grip 40, väri Black Oak, ovi ja mattamusta vedinlista. Posliinipesuallas. Pesuallashana SLEEK. Peili FEEL 40.

Muista kylpyhuonetta suunnitellessasi myös peilikaappi. Kuvassa on Still Grey -värinen VISKAN Grip 50 -kaluste ja STAGE 50 -peilikaappi, jonka oven kätisyys on valittavissa. STAGE-mallissa on aina pistorasia.

4. Suihku taitto-ovilla

Pienessä kylpyhuoneessa amme saa tehdä tilaa suihkulle, joka sekä miellyttää silmää että säästää tilaa. Valikoimastamme löytyy SYNC suihkuseinämalli, joka on omiaa pieneen kylpyhuoneeseen taitettavien ovien ansiosta.

SYNC suihkuovet

Ovet taittuvat kätevästi keskeltä, kun vedät vetimestä. SYNC mallistosta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti pieneen kylpyhuoneeseen.

Suihkukulma sisäänkääntyvillä suihkuovilla lisää lattiatilaa. Tässä LINC Angel kätevällä PILE säilytyshyllyillä.

5. Avaruutta syvennyksellä

Suihkusyvennys voi tuoda kylpyhuoneeseen odottamattomia mahdollisuuksia. Kun suihku on yhdellä puolen seinää ja vaikkapa WC-istuin toisella, pienenkin pinta-alan saa riittämään yllättävän pitkälle. Jos valitset SYNC-taitto-oven, syvennyksen tarvitsee olla leveydeltään vain 580 cm.

Tutustu SYNC suihkuseiniin

SYNC 2 voidaan tehdä erikoismitoin jopa vain 580 mm leveydellä - täydellinen pieniin kylpyhuoneisiin.

6. ÄLÄ ANNA IKKUNAN ESTÄÄ SINUA

Asiakkaidemme kylpyhuoneissa on usein sama ongelma: ikkuna on tiellä pienessä kylpyhuoneessa. LINC Monument -suihkukulma voidaan asentaa käytännössä mille tahansa etäisyydelle kulmasta. Se on uskomattoman monipuolinen suihkuratkaisu, joka toimii useimmissa kylpyhuoneissa.

Suihku ikkunan lähellä

7. Hyödynnä korkeutta

Lattiasta kattoon ulottuva suihkulasi rajaa suihkutilan ja luo pieneen kylpytilaan avaruuden tuntua. Tutustu TRAC- ja EPIC-mallistojen malleihin, joiden nimessä on sana Plus. Korkeuserojen avulla voit luoda pieneen kylpyhuoneeseen syvyyttä ja dynamiikkaa.

TRAC suihkuseinät

TRAC 20 vakiokorkeutena, 2000 mm.

TRAC 20 Plus, mitoitettuna lattiasta kattoon, maks. 2500 mm.

8. Pystysuora pyyhekuivain

Jos lattia- tai seinätilaa on sivusuunnassa rajallisesti, hyödynnä korkeutta. Tyylikkäät, pitkät ja kapeat LINC- ja MARK-pyyhekuivaimemme sekä Red Dot -palkittu BOW ovat siihen omiaan. Ne kuivaavat pyyhkeet jopa tehokkaammin kuin perinteinen kuivain sillä pyyhe laskostuu kauttaaltaan kuivaimen ympärille.

Pyyhekuivaimet

BOW pyyhekuivamesta on useita väriyhdistelmiä – kaikki yhtä upeita.

LINE pyyhekuivain on todellinen klassikko, jota parempaa tuskin löytyy!

9. Kätevät suihkusäilytysratkaisut

Pienessä kylpyhuoneessa säilytystilan optimointi on erityisen tärkeää. Loppujen lopuksi sampoopulloihin kompastelu suihkussa ei ole kivaa. Tutustu suihkutilaan suunniteltuihin säilytysratkaisuihimme ja optimoi tilankäyttö.

Suihkusäilytys

Siirrettävien hyllyjen ansiosta voit muokata säilytystilaa omien tarpeidesi mukaan niin, että jopa todella suurille pulloille on tilaa.

Kuvassa on LINC- tai SYNC-suihkuseinään integroitava PILE-hyllykkö.

NEST lokerollinen suihkusäilytys on tilava ja helppo pitää puhtaana

10. Räätälöi suihkutilaratkaisusi

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: älä anna erikoisten kulmien ja kolojen estää sinua toteuttamasta suihkutilasuunnitelmaasi. Suihkun asiantuntijana mitoitamme suihkukalusteemme sopimaan milllimetrin tarkkuudella kylpyhuoneeseesi. Klikkaa linkkiä ja lue lisää räätälöityihin suihkuratkaisuihin sekä suuriin että pieniin kylpyhuoneisiin.

Räätälöidyt suihkutilaratkaisut

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

 

Lue lisää

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustepaketti peilikaapilla edulliseen hintaan, joka on markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää