Kattosuihku EASE

termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. EASE-kattosuihkun korkeutta voi säätää, ja siinä on nelikulmainen suihkupää, joka sopii hienosti yhteen ARC- ja EPIC-suihkusarjojemme kulmikkaiden helojen kanssa.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

C/C mitat

c-c-mitta 160 mm

Suihkupää

Suihkupää 250x250 mm

Pintakäsittely

Kiiltävä kromi

Tuotenumero

80000693

Edut

Mora Technology Inside 5155255

Edut

Säädettävä suihkutanko 5155256

Edut

Eco Flow 5155257

Edut

Easy Clean 5155258

Edut

Safe Temp 5155259

Hinta yhteensä 1 080 €

Ilmoita tilatessasi

 • tuotenumero.

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

EASE-kattosuihkun korkeutta voi säätää, ja siinä on nelikulmainen suihkupää, joka sopii hienosti yhteen ARC-, EPIC- ja TRAC-suihkusarjojemme kulmikkaiden helojen kanssa. Esteettinen ja ergonominen termostaattisekoittaja pitää sisällään useita innovatiivisia teknisiä ratkaisuja, jotka voimme yhdessä tarjota ainoina markkinoilla, kuten Safe Temp -toiminnon ainutlaatuinen vedenpaineen ja lämpötilan säätö, joka tekee suihkukokemuksestasi erityisen nautittavan, sekä Eco Flow ja Easy Clean, jotka pitävät sekä vesilaskun että siivoukseen kuluvan ajan kurissa. EASE on kattosuihku niille, joille on vain kaikkein paras on riittävän hyvä. Voit valita, haluatko yhdistää kromatun suihkusekoittajan ja kattosuihkun kromattuun vai valkoisilla tai mustilla kumiyksityiskohdilla koristeltuun käsisuihkuun. EASE on toinen sekoittajamme, jolla on Mora Technology Inside -laatuleima erinomaisesta pohjoismaisesta suihkutekniikasta.

 • Painetasapainotettu termostaattisekoittaja, joka tasoittaa lämpötilan ja vedenpaineen muutoksia.
 • Saatavana 150 ja 160 c-c.
 • Sauvamainen käsisuihku suihkuletkulla on saatavana krominvärisenä, mustana tai valkoisena.
 • Suihkupää 250x250 mm.
 • Kattosuihkun korkeutta voi säätää välillä 1795–2095 mm (mitattuna lattiasta suihkupään alareunaan).
 • Virtaussäätimen eco-toiminto säästää vettä.
 • Kuumuussuoja sulkee kuuman veden virtauksen, jos kylmän veden tulo katkeaa.
 • Kuumavesisulku.
 • Keraaminen tiiviste.
 • INR:n kalkinpoistojärjestelmä Easy Clean katto- ja käsisuihkussa.
 • Tyyppihyväksytyt takaiskuventtiilit. Käännettävä yläkappale.
 • Ei suomalaista tyyppihyväksyntää.

Feature-main-mora-armatur.png

Edut

Kuvat

4/18

Kylpyhuoneiden Ferrari on nimeltään EPIC. Kuvassa EPIC 1 Plus, jonka helat on upotettu lattiaan ja kattoon. Suihkun kaakeleina Marazzi Blend Grey 60x60, kylpyamme Lusso Stonelta. Lamput Ellokselta.

Lataa korkean resoluution kuvat

7/18

EPIC 13, joka koostuu 10 mm karkaistusta turvalasista ja Mora Technology Inside kattosuihku EASE. Maailmanluokan suihkuratkaisu.

Lataa korkean resoluution kuvat

8/18

Tuo luonto kotiisi. Luonnonläheiset sävyt yhdessä kasvien ja puumateriaalien kanssa luo harmoonisen ja rauhoittavan tunnelman kylpyhuoneeseen.

Lataa korkean resoluution kuvat

9/18

Suunnittele kylpyhuoneen valaistus tarkasti ja valitse kylpyhuonekalusteet, joihin on yhdistetty valaistus. Tässä pyöreä peili LOOX 110 ja pyyhekuivain BOW, joka tekee takuulla vaikutuksen illan hämärtyessä.

Lataa korkean resoluution kuvat

10/18

Koe rentouttavat hetket ARC Frame-suihku- ja saunaratkaisussa.

Lataa korkean resoluution kuvat

11/18

Pohjoismaista muotoilua ja insinööritaitoa edustavat MIST- ja EASE-kattosuihkut on kehitetty yhteistyössä Moran kanssa, ja niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus.

Lataa korkean resoluution kuvat

12/18

Kylpyhuoneiden Ferrari on nimeltään EPIC. Kuvassa EPIC 1 Plus, jonka helat on upotettu lattiaan ja kattoon.

Lataa korkean resoluution kuvat

13/18

VISKAN Grip 120, jossa neljä laatikkoa, vinosti sivusta katsottuna. Pesuallashana STRICT ja peili SCENE 60. Kattosuihku EASE, kromi.

Lataa korkean resoluution kuvat

14/18

VISKAN Grip 120, jossa on neljä laatikkoa ja kaksi allasta. Peili SCENE 60 sekä suihkuseinä ARC 20 Frame Plus ja kattosuihku EASE.

Lataa korkean resoluution kuvat

15/18

Kylpyhuoneen pitää toimia kaikkina vuorokaudenaikoina. VISKAN Grip 120 ‑kalusteen alaosassa oleva valaistus luo kaunista tunnelmaa.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Tiedostot

Yhdistä

Pyyhekuivain

BOW

Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Valkoinen Musta Mattaharjattu Kiiltävä

Hinta alk 550 €

Pesuallashana

SLEEK

Kauniin muotoilukielensä sekä kromisen, valkoisen tai mustan yläpintansa ansiosta SLEEK saa aikaan leikkisän, mutta samalla ylellisen vaikutelman koko kylpyhuoneeseen. SLEEK on saatavana myös täysin mattavalkoisena ja mattamustana versiona.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 290 €

Suihkutilan

NEST-säilytysratkaisu

Seinäkaappi, jossa on lokeroitu luukku suihkutarvikkeiden säilytystä varten. Avaa himmeä luukku, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. Voidaan liimata.

Musta Valkoinen

Hinta alk 160 €