Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

MIKÄ ON ICONIC DOTS?

Se on esimerkiksi Red Dot suunnittelupalkinnon saanut pitkä ja kapea pyyhekuivain, joka mahtuu tilaan kuin tilaan. Suihkutilan sisässä toimivat loistavasti maailman johtavaa suihkutekniikkaa edustavat kattosuihkut ja upeat innovatiiviset säilytysratkaisut, joiden avulla pidät pullot poissa suihkutilan lattialta. Tutustu Iconic Dots- valikoimaamme, josta löydät pohjoismaiseen kylpyhuo- neeseen sopivia designsuosikkeja ja valitse omat ikoniset suosikkisi.

Kattosuihkut

Pohjoismaista muotoilua ja insinööritaitoa edustavat MIST- ja EASE-kattosuihkut on kehitetty yhteistyössä Moran kanssa, ja niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus.

Tutustu kattosuihkuihin 

EASE

MIST

EASE

Pyyhekuivaimet

Valitse energiaa ja tilaa säästävistä pyyhekuivaimistamme ja katso kuinka herkullinen muotoilu ja hienot materiaalit tuovat tilaan lämpöä, valoa ja tyyliä.

Tutustu pyyhekuivaimiin

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Lisää Moodboardiin

MARK

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Lisää Moodboardiin

BOW

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Lisää Moodboardiin

LINE

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Tutustu suihkusäilytykseen

CASE

PILE

Tuotteet

NEST

Pesuallas­hanat

Valitse pesuallashana kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta. Katso huolella ja valitse päällipinnaksi musta, valkoinen tai kromattu pinta.

Tutustu pesuallashanoihin

Tuotteet

SLEEK

POSH

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Lisää Moodboardiin

STRICT

Sekoittajaseinät

FRONT-sekoittajaseinä näyttää sisäänrakennetulta sekoittajalta. Sen takana on tilaa tavaroille, joiden et halua ajelehtivan lattialla. Pinnoita sekoittajaseinä suosikkilaatoilla tai 8 mm karkaistulla valkoisella lasilla.

Tutustu sekoittajaseiniin

FRONT Lasi

FRONT Kaakeli

FRONT Lasi

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneen rakentaminen tai remontointi voi olla koettelemus – varsinkin, jos vaikeuksia ilmenee jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää