Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

MIKÄ ON ICONIC DOTS?

Se on esimerkiksi Red Dot suunnittelupalkinnon saanut pitkä ja kapea pyyhekuivain, joka mahtuu tilaan kuin tilaan. Suihkutilan sisässä toimivat loistavasti maailman johtavaa suihkutekniikkaa edustavat kattosuihkut ja upeat innovatiiviset säilytysratkaisut, joiden avulla pidät pullot poissa suihkutilan lattialta. Tutustu Iconic Dots- valikoimaamme, josta löydät pohjoismaiseen kylpyhuo- neeseen sopivia designsuosikkeja ja valitse omat ikoniset suosikkisi.

Kattosuihkut

Pohjoismaista muotoilua ja insinööritaitoa edustavat MIST- ja EASE-kattosuihkut on kehitetty yhteistyössä Moran kanssa, ja niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus.

Tutustu kattosuihkuihin 

EASE

MIST

EASE

Pyyhekuivaimet

Valitse energiaa ja tilaa säästävistä pyyhekuivaimistamme ja katso kuinka herkullinen muotoilu ja hienot materiaalit tuovat tilaan lämpöä, valoa ja tyyliä.

Tutustu pyyhekuivaimiin

MARK

BOW

LINE

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Tutustu suihkusäilytykseen

CASE

PILE

NEST

Pesuallas­hanat

Valitse pesuallashana kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta. Katso huolella ja valitse päällipinnaksi musta, valkoinen tai kromattu pinta.

Tutustu pesuallashanoihin

SLEEK

POSH

STRICT

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kuluttajat

Voita designsäilytys

Voita designsäilytys!
Mikä suihkusäilytys on suosikkisi – NEST vai CASE? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa yksi tyylikkäistä säilytysratkaisuistamme kylpyhuoneeseen.

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneen rakentaminen tai remontointi voi olla koettelemus – varsinkin, jos vaikeuksia ilmenee jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää