Alppihiihtäjätähden ylellinen kylpyhuone vihreästä marmorista

Huoli ympäristöstä ja arvostus kestävää suunnittelua kohtaan saivat alppihiihdon olympiavoittajan Sara Hectorin ja hänen kumppaninsa Robinin ryhtymään kunnostamaan 1800-luvun hirsitaloa kotipaikkakunnalla Duvedissa, vain muutaman kilometrin päässä Åren laskettelumekasta.


Remontin punainen lanka oli ympäristötietoisuus. Remontti toteutettiin 70% kierrätysmateriaaleista ja alueen materiaaleja käyttäen. Sara ja Robin tekivät kaikkensa Jämtlannin hengen luomiseksi. Esimerkiksi yksi talon kylpyhuoneista on päällystetty kokonaan Jämtlandin luonnonkivellä. Toinen kylpyhuone, jossa saimme vierailla, sai aivan toisenlaisen ilmeen. Täällä pariskunta päätti poiketa alkuperäisestä ruotsalaisesta ja loi sen sijaan ylellisen kylpyhuoneen vihreästä marmorista. Kylpyhuone on sisustettu kestävillä tuotteilla, jotka luovat edellytykset nopeaan palautumiseen ja tuovat kultareunukset jokapäiväiseen elämään hiihtäjille tai arjen sankareille. Lue mitkä ovat Saran visiot ja ajatukset kylpyhuoneen sisustusvalintojen takana!

"Halusin luoda kylpyhuoneen, joka antaa energiaa jokaiseen päivään. Elämme aktiivista elämää ja kylpyhuoneessa vietetyt hetket ovat siksi erittäin arvokkaita. Meille oli tärkeää löytää kylpyhuonekalusteet, jotka sopivat yhteen ja tukevat tarpeitamme ja mielestäni onnistuimme erittäin hyvin. Kun astun sisään kylpyhuoneeseemme, on vähän kuin astuisi kokonaan toiseen maailmaan ja energiatasoni kasvaa."

GRAND Grip 140. Photo by Mats Lind

Kestävyys ennen kaikkea

Kuten muissakin talon materiaalivalinnoissa, kestävyys on tärkeä kriteeri kylpyhuoneenkaluste valinnoissa. Osta ja heitä pois, ei sovi mitenkään Saran ja Robinin ajatusmaailmaan, he jopa asensivat aurinkopaneelit katolle täydentämään maalämpöpumppua.

- Kun valitsen tuotteen tai esineen, odotan sen kestävän monta vuotta, minkä vuoksi olin niin iloinen, kun löysin INR:n allaskalusteen, jossa on TX Top Extreme pintakäsittely. En halua sijoittaa johonkin, joka näyttää kuluneelta muutaman vuoden kuluttua ja joudun vaihtamaan ne. Se ei ole kestävää.

Kalustesarja GRAND Grip

Vertaile sarjoja

Photo by Mats Lind

Peili, joka luo maagisen tunnelman

Kylpyhuoneeseen Sara valitsi INR:n TOUCH-kylpyhuonepeilin, jonka valaistusta voidaan säätää eri tavoin: täysvalosta himmeäksi ja kylmästä lämpimään.

- säädän valaistuksen vuorokaudenajan mukaan, mutta myös oman energiatasoni mukaan. Tunnelma kylpyhuoneessa on täysin erilainen riippuen siitä, kuinka valaistus on säädetty.

Vertaile peilejä

Älykkäät toiminnot

Kylpyhuoneen on toimittava kellonajasta riippumatta, se on INR:n tuotesuunnittelijoiden ehdoton filosofia kehitettäessä uusia tuotteita ja ominaisuuksia. Integroidut valonlähteet sisustuksessa on käytännöllinen ominaisuus, antaen samalla viileän wow-efektin koko kylpyhuoneeseen.

Sara valitsi BOW pyyhekuivaimen, jonka alaosassa on tunnelmallinen valo. Lue lisää BOW:sta sekä muista loistavista innovaatioista

Loistavia innovaatioita

Pyyhekuivaimet

Lisää yksityisyyttä sävytetyillä suihkuseinällä

Pienemmässä kylpyhuoneessa on erityisen tärkeää keskittyä suihkuseinä valintoihin. Niin kokonaisuuden muotoilu, että itse lasi vaikuttavat huoneen kokonaisilmeeseen.

- Valitsimme minimalistisen suihkuseinän, jossa on kisko, joka auttaa pitämään veden suihkuseinien sisäpuolella. Valitsimme Smoke-lasin osittain siksi, että se sopii yhteen marmorilaatan kanssa, mutta myös siksi, että tumma lasi suojaa enemmän. Tämä helpottaa tilan yhteiskäyttöä menettämättä yksityisyyttä

ARC Frame suihkuseinät

Vertaile suihkuseinäsarjoja

Tuotteet INR:ltä

Allaskaluste GRAND Grip 140 / peili TOUCH 140 / pesuallashana / pyyhekuivain BOW / suihkuseinä ARC 20 Frame / EASE kattosuihkusetti

Laatta

Verde Intenso Polerad 74x148

Kuvat: Mats Lind

Sara Hector ja Robin


Aiheeseen liittyvät sivut

Meidän kotona

Täällä otamme askeleen asiakkaidemme arkeen. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Katso lisää

Loistavia innovaatioita

Integroitu valaistus sisustuksessa on käytännöllinen ominaisuus, joka antaa wow-efektin koko kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää