Kylpyhuone taivaan ja meren välissä

Ruotsin länsirannikolla Bohuslänin upeassa saaristossa sijaitsee Evan talo ja unelmakylpyhuone, joka sulautuu maisemaan arkkitehtuurisesti sekä materiaalivalintojen suhteen. Tervetuloa tähän upeaan kylpyhuoneeseen, joka yhdistää taivaan, maan ja meren. Jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella toiminnallisuus, design ja kestävä kehitys etusijalla. 

Sisustus muilla kuin maanläheisillä sävyillä oli Evalle mahdoton ajatus. Evan moodboardin perusta oli kalkkikivi, jonka ympärille hän poimi materiaaleja, kuten rannalta löytämänsä ajopuun, rottinkia ja muita luonnonmateriaaleja, jotka yhdessä loivat juuri oikeanlaisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

 

Kylpyhuoneen suunnittelussa Evan perusajatus oli materiaalien ja tuotteiden uudelleenkäyttö ja hän leikitteli pitkään ajatuksella käyttää isoäidin vanhaa perintölipastoa allaskalusteena.

- Alkuvaiheessa halusin tuoda mahdollisimman vähän uusia materiaaleja, mutta lopulta ymmärsin, että kalusteista tulisi melko epäkäytännöllisiä. Kun tutustuin INR: n valikoimaan tarkemmin ja olin käynyt muutamassa laattaliikkeessä, tajusin, että kestävä kehitys on paljon muutakin, kun kierrätystä. Esimerkiksi laadukkaat tuotteet, joissa on poikkeuksellisen pitkä takuuaika ja helpot hoito-ohjeet. Tärkeää minulle oli myös se, että INR:n kylpyhuonekalusteet valmistetaan Pohjoismaissa.

Klassisen tyylin kylpyhuonekalusteet

- Halusin pitää kiinni unelmastani käyttää isoäidin perintölipastostoa allaskalusteena, mutta sitten löysin täydellisen vaihtoehdon INR:n GRAND Classic -allaskalustemallistosta. Ihana klassinen lipastomainen kaluste ja vielä, kun näin Clamshell-tason, olin myyty. Niissä oli juuri oikea tunnelma, jota etsin. Lisäksi, kun sain tietää monista tason eduista kuten se, että taso on valmistettu kvartsikomposiitista eikä oikeasta kalkkikivestä, päätös oli tehty.

Grand Classic

 

"Ystävieni ollessa vierailulla on kiva esitellä kylpyhuoneen kaikkia ihania yksityiskohtia; avaan laatikon ja odotan reaktiota - kaikki ihastuvat!"

Räätälöity suihkuratkaisu

Eva halusi luonnollisen jatkeen huoneen panoraamaikkunoille, joten hän päätyi räätälöityyn suihkuratkaisuun. Eleettömät lasipinnat olivat yksi valinnan peruste ja siksi hän valitsi ARC Original 8 mm lasilla.

Arc Original

Materiaalit ja tuotteet

GRAND Classic 100 allaskaluste, jossa LEVEL pöytätaso Clamshell - INR
Pesuallashana POSH - INR
Peili LOOX 90 - INR
Pyyhekuivaimet LINE - INR
Suihkunurkka ARC 14 Original - INR
Kaakelit ja laatat J66 Norrvange Grey 60x60 cm - Bricmate
Kattoväri Chi - Jotun


Aiheeseen liittyvät sivut

badrumstrender 2023

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Meidän kotona

Täältä löydät Meidän kotona-artikkelit asiakkaidemme kodeista ympäri Pohjoismaita. Lue tarinat ja inspiroidu heidän kylpyhuonekokemuksistansa.

Katso lisää

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää