Kylpyhuone taivaan ja meren välissä

Ruotsin länsirannikolla Bohuslänin upeassa saaristossa sijaitsee Evan talo ja unelmakylpyhuone, joka sulautuu maisemaan arkkitehtuurisesti sekä materiaalivalintojen suhteen. Tervetuloa tähän upeaan kylpyhuoneeseen, joka yhdistää taivaan, maan ja meren, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella toiminnallisuus, design ja kestäväkehitys etusijalla. 

MAANLÄHEISISSÄ SÄVYISSÄ

Sisustus muilla kuin maanläheisillä sävyillä oli Evalle mahdoton ajatus. Evan moodboardin perusta oli kalkkikivi, jonka ympärille hän poimi materiaaleja, kuten rannalta löytämänsä ajopuun, rottinkia ja muita luonnonmateriaaleja, jotka yhdessä loivat juuri oikeanlaisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

 

KESTÄVÄ KEHITYS LAAJEMMASSA PERSPEKTIIVISSÄ

Kylpyhuoneen suunnittelussa Evan perusajatus oli materiaalien ja tuotteiden uudelleenkäyttö ja hän leikitteli pitkään ajatuksella käyttää isoäidin vanhaa perintölipastoa allaskalusteena.

- Alkuvaiheessa halusin tuoda mahdollisimman vähän uusia materiaaleja, mutta lopulta ymmärsin, että kalusteista tulisi melko epäkäytännöllisiä. Kun tutustuin INR: n valikoimaan tarkemmin ja olin käynyt muutamassa laattaliikkeessä, tajusin, että kestäväkehitys on paljon muutakin, kun kierrätystä. Esimerkiksi laadukkaat tuotteet, joilla poikkeuksellisen pitkä takuuaika ja sujuvampi huolto. Tärkeä rooli minulle oli myös sillä, että INR:n kylpyhuonekalusteet valmistetaan Pohjoismaissa.

Klassisentyylin kylpyhuonekalusteet

- Halusin pitää kiinni unelmasta isoäidin perintölipastosta allaskalusteena, mutta sitten löysin täydellisen vaihtoehdon INR:n GRAND Classic -allaskalusteesta. Ihana klassinen lipastomainen kaluste ja vielä, kun näin Clamshell-tason, olin myyty. Niissä oli juuri oikea tunnelma, jota etsin. Lisäksi, kun sain tietää monista tason eduista kuten se, että taso on valmistettu kvartsikomposiitista eikä oikeasta kalkkikivestä, päätös oli tehty.

GRAND Classic allaskalusteet

 

"Ystävieni ollessa vierailulla on kiva esitellä kylpyhuoneen kaikkia ihania yksityiskohtia, avaan laatikon ja odotan rektiota, kaikki ihastuvat!"

Räätälöity suihkuratkaisu

Eva halusi luonnollisen jatkeen huoneen panoraamaikkunoille, joten hän päätyi räätälöityyn suihkuratkaisuun. Eleettömät lasipinnat olivat yksi valinnan peruste ja siksi hän valitsi ARC Original 8 mm lasilla.

ARC suihkutilaratkaisut

"Halusin luoda avaran ja avoimen kylpyhuoneen ja päästää sisään pohjolanvalon, jota rakastan. Halusin tuntea, että olen yhtä ikkunoista näkyvän saariston kanssa ja onnistuin siinä. Illalla kuutamonvalon tulviessa sisään, on tunnelma aivan toinen ja se on mahtava tunne!" 

Mihin olet erityisen tyytyväinen?

- Jos saan valita vain yhden asian, niin todennäköisesti se on peilin ja kylpyhuonekalusteen tuoma harmonia. Se on näkymä, johon en vain kyllästy. Lisäksi rakastan järjestellä laatikoiden sisältöjä, kaikki yksityiskohdat ovat niin hyvin suunniteltuja ja viimeisteltyjä.   

Eva, 49 vuotta

Materiaalit ja tuotteet

GRAND Classic 100 allaskaluste, jossa LEVEL pöytätaso Clamshell - INR
Pesuallashana POSH - INR
Peili LOOX 90 - INR
Pyyhekuivaimet LINE - INR
Suihkunurkka ARC 14 Original - INR
Kaakelit ja laatat J66 Norrvange Grey 60x60 cm - Bricmate
Kattoväri Chi - Jotun

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Allaskaappien pöytätasot

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Level

Level on tyylikäs vaihtoehto Grand-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja käsin poimittu valikoima markkinoiden parhaasta  kvartsikomposiitista valmistettuja pöytätasoja.

Katso lisää

Kylpyhuone­trendit 2023

Nordic Elements

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää