Älykkäät toiminnot, jotka tekevät kylpyhuoneestasi näyttävän

Kylpyhuoneesi tulisi toimia yhtä hyvin niin yöllä, kuin päivälläkin – tämä on tuotekehittelijöidemme keskeinen filosofia heidän suunnitellessaan uusia tuotteita ja niiden ominaisuuksia. Sisäänrakennetut valonlähteet sisustuksessa ovat yksi ominaisuus, joka on samalla käytännöllinen, ja samalla luo vaikuttavan wow-efektin koko kylpyhuoneeseen.

Joissakin tuotteissamme – kuten ikonisissa pyyhekuivaimissa Line ja Bow – sisäänrakennettu valaistus on tärkeä osa tuotetta. Mutta useimmissa muissa tuotteissa se on lisävaruste. Kaikkiin INR: n allaskalusteisiin on mahdollista valita valaistus lisävarusteeksi. Selaa alaspäin ja näe, miten saamme tuotteemme säteilemään valoa ja ikonista tyyliä.

Allaskaluste liiketunnistimella

Valaistus allaskalusteen sisällä ja alla on yksi arvostetuimmista lisävarusteista, joka antaa viimeisen silauksen ikonisiin kylpyhuonekalusteisiimme. Se tunne, kun sinun ei tarvitse sytyttää kattovalaistusta yöllä, on monien mielestä korvaamaton ominaisuus.

Liiketunnistimet havaitsevat liikkeesi, kun astut kylpyhuoneeseen. Valaistukset ovat allaskalusteen alla ja laatikoiden sisällä. Valot sammuvat, kun astut kylpyhuoneesta ulos. Voit helposti itse säätää etäisyyden ja ajastimen asetuksia helposti. Lisävaruste Plus Light on saatavilla kaikkiin allaskalusteisiimme.

Kalustesarjat

Innovatiiviset pyyhekuivaimet

Tutustu Red Dot Award -palkittuun Bow-pyyhekuivaimeemme, joka kuivaa pyyhkeen tehokkaasti, ja jossa on tunnelmallinen, alaspäin suunnattu valkoinen valo. Ja sitten yhtä suosittu pyyhekuivain Line, joka tuo kylpyhuoneeseen viileää ja miellyttävää valoa yläosassa olevan sinisen LED- valon ansiosta. Kun kylpyhuoneessa on Bow tai Line, sinun ei tarvitse sytyttää kattovalaisinta yöllä, kun olet menossa kylpyhuoneeseen. Pyyhekuivaimet ovat saatavilla useissa eri viimeistelyissä ja väreissä, ja ne kuluttavat vain 34 W ja 29 W.

Valaisintyyppi: LED

Pyyhekuivaimet

Kylpyhuoneen peilit, jotka säihkyvät

Kylpyhuoneen peilillä tai peilikaapilla on monta tärkeää toimintoa arjessasi. Sen lisäksi, että peili heijastaa kauneimpia puoliasi, sen tulee myös tarjota tehokasta valaistusta ja miellyttävää tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Sinulla on myös mahdollisuus säätää valon kirkkautta ja värilämpötilaa oman maun mukaan, mikä on innovatiivinen ominaisuus, jonka löydät useimmista peileistämme ja peilikaapeistamme.

Pienen kylpyhuoneen paras ystävä on peilikaappi, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Mutta miksi lopettaa siihen? Innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten integroidulla pistorasialla, magneetilla pinseteille, suurentavalla peilillä sekä tarpeesi mukaan säädettävällä, tehokkaalla ja himmentävällä valaistuksella, voit todella piristää aamujasi ja iltojasi!

Kylpyhuonepeilit

Valon portaaton säätö

Valikoimassamme on kaksi peilikaappimallia: yksinkertaisempi huoneen valokytkimeen kytkettävä malli, sekä Plus-malli, joka tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa peilikaapilta. Stage Plus -mallissa saat ylävalon lisäksi myös valaistuksen kaapin sisälle ja alle. Samat ominaisuudet ovat pyöreässä Circ-peilikaapissa.

Käyttämällä kosketuspaneelia kaapin ulkopuolella himmennät ja säädät valaistusta portaattomasti viileästä lämpimään – juuri haluamallasi tavalla.  Peili säilyttää muistissaan viimeksi asetetut valaistuksen säädöt seuraavaan kertaan. Touch- ja Scene-peileissä voit säätää valoa suoraan peilistä.

Peilikaapit


Aiheeseen liittyvät sivut

elektriska handdukstorkar

Pyyhekuivaimet

Tutustu energiatehokkaisiin sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiimme kahdessa eri versiossa, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää