Loistavia innovaatioita

Älykkäät toiminnot saavat kylpyhuoneesi säteilemään, WOW!

Se, että kylpyhuoneesi toimii yhtä hyvin päivällä kuin yöllä on tuotesuunnittelijoillemme tärkeää, kun he kehittävät uusia tuotteita ja ominaisuuksia. Integroitu valaistus sisustuksessa on käytännöllinen ominaisuus, joka antaa wow-efektin koko kylpyhuoneeseen.

Joissakin tuotteissamme – esimerkiksi ikonisissa LINE ja BOW pyyhekuivaimissa valaistus on tärkeä osa tuotetta, joka sisältyy aina. Mutta useimmille tämä on lisävalinta. Kaikissa INR:n kalusteissa on mahdollisuus valita lisävarusteena valaistus. Selaa alaspäin ja katso, kuinka saamme tuotteemme loistamaan.

Allaskaluste liiketunnistimella

Valaistus allaskalusteen sisällä ja alla on yksi arvostetuimmista lisävarusteista, joka antaa viimeisen silauksen ikonisiin kylpyhuonekalusteisiin. Se, tunne kun sinun ei tarvitse sytyttää kattovalaistusta yöllä on monien mielestä korvaamaton ominaisuus.

Liiketunnistimet havaitsevat liikkeesi, kun astut kylpyhuoneeseen. Valaistukset ovat allaskalusteen alla ja laatikoiden sisällä. Valot sammuvat, kun astut kylpyhuoneesta ulos. Voit helposti itse säätää etäisyyden ja ajastimen asetuksia helposti. Lisävaruste Plus Light on saatavilla kaikkiin allaskalusteisiin.

Vertaile kalustesarjoja

Innovatiiviset pyyhekuivaimet

Tutustu Red Dot Award- palkittuun pyyhekuivaimeen BOW, joka kuivaa pyyhkeen ja, jossa on tunnelmallinen alaspäin suunnattu valkoinen valo. Ja sitten yhtä suosittu pyyhekuivain LINE, joka tuo kylpyhuoneeseen viileää ja miellyttävää valoa yläosassa olevan sinisen LED- valon ansiosta. Kun kylpyhuoneessa on BOW tai LINE, sinun ei tarvitse sytyttää kattovalaisinta yöllä, kun olet menossa kylpyhuoneeseen. Pyyhekuivaimet ovat saatavilla useissa eri viimeistelyissä ja väreissä ja kuluttavat vastaavasti 34 ja 29 W.

Valaisintyyppi: LED

Pyyhekuivaimet

Kylpyhuonepeilit, jotka säteilevät

Kylpyhuonepeilillä tai peilikaapilla on monta tärkeää toimintoa arjessasi. Sen lisäksi, että peili heijastaa myös kauneimpia puoliasi, sen tulee myös tarjota tehokasta valaistusta ja miellyttävää tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Sinulla on myös mahdollisuus säätää valon kirkkautta ja värilämpötilaa oman maun mukaan, joka on innovatiivinen ominaisuus, jonka löydät useimmista peileistämme ja peilikaapeistamme.

Pienen kylpyhuoneen paras ystävä on peilikaappi, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Mutta miksi lopettaa siihen? Innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten integroidulla pistorasialla, magneetti pinsetille, suurentavalla peilillä ja tehokkaalla, himmentävällä valaistuksella, jonka voit säätää juuri haluamallasi tavalla. Tämä piristää aamusi ja iltasi!

Kylpyhuonepeilit

Valaistuksen säätö

Meillä on kaksi klassista peilikaappimallia valikoimassa: yksinkertaisempi versio, joka liitetään huoneen kytkimeen, ja plus-malli, joka tarjoaa kaiken mitä haluat peilikaappi-innovaatiossa. STAGE Plus peilikaapissa on ylävalaistuksen lisäksi alavalaistus. Samat ominaisuudet ovat pyöreässä CIRC peilikaapissa.

Peilikaapin ulkopuolella olevan kosketuspaneelin avulla himmennät ja säädät valaistusta kylmästä lämpimään, juuri haluamallasi tavalla. Peili säilyttää muistissaan- edellisen kerran astekuset seuraavaa kertaa varten. Peileissä TOUCH ja SCENE voit säätää valaistusta suoraan peilistä.

Peilikaapit

Aiheeseen liittyvät sivut

Black Oak House

Peterin harmonisessa kylpyhuoneessa yhdistyvät pohjoismaiset käsityöperinteet teknisiin yksityiskohtiin. Tervetuloa sisään!

Katso lisää
Allaskaluste Grip 140 Dark Oak.

INR

Ruotsissa valmistetut suihkutilaratkaisut ja kylpyhuonekalusteet skandinaavisella muotoilulla luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Katso lisää