Suihkutilan säilytysratkaisut

Tutustu suihkutilan säilytysratkaisuihin ja löydä ratkaisu, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Valitse ensin mallin ja sen jälkeen väri.

Tutustu suihkusäilytykseen

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Kampanjatuote

Suihkutilan

PILE-säilytysratkaisu


Fiksu suihkusäilytysratkaisu, joka integroidaan LINC- ja SYNC-sarjan suihkuseinien seinäprofiileihin. Saatavana samoilla pintakäsittelyvaihtoehdoilla kuin LINC-sarana: kiillotettu, mattahopea, mattavalkoinen ja mattamusta alumiini.

Väri
Kiiltävä Musta Mattaharjattu Valkoinen
Hinta alk
300 €

Suihkutilan

NEST-säilytysratkaisu


Kallistuvalla, lokerollisella luukulla varustettu seinäkaappi suihkutarvikkeiden säilytykseen. Kun avaat huurretun luukun, näet kaikki suihkutuotteet yhdellä silmäyksellä.

Väri
Musta Harmaa Valkoinen
Hinta alk
149 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu


Tyylikäs, pivot-ovellinen seinäkaappi pullojen säilyttämiseen suihkutilassa. Värivaihtoehdot ovat musta, harmaa ja valkoinen. Ovi on samanväristä huurrettua akryylia. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia?

Väri
Musta Harmaa Valkoinen
Hinta alk
99 €

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Designmallistot

Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

Lue lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Lue lisää