Suihkutilan säilytysratkaisut

Kätevät säilytyshyllyt suihkuun

Huippuunsa viimeistelty suihkukokemus vaatii ammattitaitoa niin muotoilun kuin materiaalien ja järjestyksenkin osalta. Älykkäiden säilytysratkaisujemme avulla suihkutilassa on helppo pitää järjestystä yllä. Ja ovathan ne myös tyylikkäitä.

Vertaa suihkuhyllyihin

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Kampanjatuote

Suihkutilan

PILE-säilytysratkaisu

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään.

Matte Brushed Matte White

Hinta alk 330 €

Suihkusäilytys

BOX

BOX-säilytysratkaisu sopii sinulle, joka haluat säilyttää suihkutuotteesi esillä. Partahöylän saat kätevästi ripustettua hyllyn sivuun.

Matte Black Matte White

Hinta alk 110 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu

Tyylikäs seinäkaappi, jossa on pivot-saranalla kiinnitetty luukku suihkussa tarvittavien pullojen säilytystä varten. CASE on saatavana useana upeana värinä, ja se voidaan liimata.

Musta Valkoinen

Hinta alk 110 €

Suihkutilan

NEST-säilytysratkaisu

Seinäkaappi, jossa on lokeroitu luukku suihkutarvikkeiden säilytystä varten. Avaa himmeä luukku, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi.

Hinta alk 160 €

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää